Sydpoolen, Idol

Idag bar det av till sydpoolen och äventyrsbadet med Linnea. Kände att det var allt för längesen vi gjorde något tillsammans så jag tänkte att vi skulle passa på och gå och bada lite nu när hon har höstlov och det gjorde nog alla andra i Södertälje med. Kändes som att man var en myra i en myrstack. Bara krylla av människor där men Linnea var nöjd att få bada lite och det gick ganska bra med tanke på alla där förutom att man fick en spark i ryggen lite då och då men sånt man får stå ut med ibland. Jag hann med att simma 20 längder också med tanke på att Linnea tröttna på att trängas och ville öva på att dyka så då passade jag på :D

Efter sydpoolen gick vi vidare till stan för att äta lunch. Var meningen att vi skulle äta där men fanns inget bord så vart stan istället men det gick bra det med. Linnea åt hamburgare och pommes och för mig blev det en god kycklingsallad.

Sen bar det av hem till mamma och Lasse för att göra iordning Linnea och hennes bästa kompis sara som skulle iväg på Hallowindisco. Linnea var spöke och Sara Djävul. För oss andra vart det att glo på Idol. Ganska skönt med en hemmakväll hemma hos mamma. Händer inte allt för ofta.

                   Här kommer bilder från dagen


 


Vägning igen

Ja då var det Torsdag och vägning igen. Är nöjd men man vill ju alltid att det ska bli ännu mer. De senaste 2 gångerna har det ju varit längre mellanrum och därför mer viktminskning men jag ska vara glad så länge det går neråt :D

Veckans resultat:
- 0,8 kg
Samanlagt:
- 10,5 kg


Resultatet från gårdagens steg: 14835 steg. 










Drama och Aerobics

Dagen började med att jag sov lite väl länge så vart 15 min försenad till skolan. Känns inte så roligt när alla sitter där inne och lyssnar på läraren så kommer man själv inspringande och stör men de gick bra iaf. Vi har fått till uppgift till på fredag att sätta upp en såpopera så imorgon blir det att öva med gruppen för fulla muggar. Gjorde desamma i våras. Är verkligen jätteroligt att spela men även att titta på de andra grupperna och se vad de hittat på.

Vart inte så sent i skolan idag så hann hem ett tag innan träningen, vart att sitta i soffan och driva lite bara men var skönt. Kände mig verkligen dötrött efter skolan idag. Mycket att ta in.

Mötte upp Kawsar för att bege oss ner till sydpoolen och möta upp Karima. Var dags för ett aerobics pass. Säger bara hur svårt som helts. Har kört det massor av gånger på Friskis och svettis men detta är något helt annant. Känns som att man inte har någon kordinationsförmåga för fem öre när man står där och språket som instruktören använder sig av och bara knäpper med fingrarna hjälper inte alls. Steg dit och hepp och allt vad hon sa. För att komma in i de där krävs nog ett par gånger. Bara att kämpa på och prova fler gånger.

Imorgon är det vägning också. Får se vad det blir för resultat av de. De senaste 2 gångerna har jag ju vägt mig var 14 dag och då blivit högt resultat och jag brukar även väga mig kl 12 i vanliga fall imorgon blir de senare eftersom man har skola. så då kommer man hinna få ner mer mat i magen också. Men men vi får se imorgon vad vågen säger.

Godnatt på er och hoppas ni får en skön Onsdagskväll!

 


veckorna bara rusar förbi

Var meningen att jag skulle skriva ett inlägg igår men när jag väl tog mig tid till att sätta mig ner och göra de så var det stängt för att logga in så får skriva nu istället.

Tiden bara rusar iväg har jag kommit fram till. Redan v 44 nu. Snart är det julafton och Nyår och nytt år igen. Lite skrämmande faktiskt att tiden går så fort. Det ända som är bra med att tiden går så fort är att sommaren snart är tillbaka och jag får min lärarexamen och får börja jobba. Det är något som jag verkligen längtar till. Kan inte förklara hur mycket. Känner att jag är klar med att plugga och vill ut i arbetslivet och tjäna lite pengar.

Igår var det skola först. Satt med min grupp som vi ska redovisa med. Vi har under våran VFU period intervjuat barnen om vilka leksaker de tycker om att leka med och utifrån det har vi valt att inrikta oss på Barbie och Spiderman. Så det är vad vårat arbete ska handla om.

Efter skolan bar det hem för att äta lunch och packa träningsväskan och sen bege sig av till afrodansen. Igår var Karima och Kawsar med och dansa också. Roligt att de också tyckte det var roligt :D

Efter afrodansen vart det en lugn kväll hemma i soffan med tv tittande. Var väldigt skönt att bara vara och inte hålla på med massa saker utan bara ta det lungt.

Imorse vart det att möta upp Kawsar och bege sig ner till sydpoolen igen. Idag vart det att simma. Är så avslappnande och skönt plus att det är bra träning också som är en fördel :D Idag vart det 40 längder, bubblande i bubbelpoolen och bastu. Känns som att jag har fått en superstart på Tisdagen :D Tack kawsar för en trevlig förmiddag :D

Resultatet från Söndagens steg: 9596 steg.

Resultatet från gårdagens steg: 12238 steg.

Helgen

Efter afrodansen igår vart det hem och äta lite lunch. Tog det lungt ett par timmar. Ganska skönt att bra sitta på soffan och hänga ibland. Väntade in min syssling som skulle komma på fika. Så vart det inte. Hon kom hit en snabbis med sin mamma, moster och mormor och de hade ingen ro att stanna så vart bara en snabbis.

Annele ringde så vart att ta en promenad till hennes mamma och hälsa på. Man får passa på medans de nu är i Södertälje igen. Vart körslaget och en massa snack. Var väldigt trevligt :D

Imorse vid kl 10 låg jag i sängen och sov. Jätteskönt till Anna ringer och säger att jag ska följa med henne på Barnbasar. Hade lovat att jag skulle med henne dit om hon ville dit men bad henne medela mig om det igår men nej nej, var bara att gå upp och äta frukost och göra sig iordning och ge sig iväg. På barnbasaren var det miljoner människor. Alla puttades och hade sig. Blev för mycket så vi vart inte långvariga där inne utan vi begav oss till stan istället och glodde lite i affärerna.

Sen bar det av hem till Annas mamma för lite middag och umgås med Annele och barnen och sedan vidare till Petra och titta på Ensam mamma söker.

Så haft en fullspäckad men väldigt bra helg. Tyvärr går tiden lite väl fort bara. Hade velat ha några dagar till på helgerna och några färre skoldagar men kan man ju glömma helt enkelt.

Imogron är det skola iaf efter 2 veckors VFU. Blir grupparbete så blir nog ganska skönt och förhoppningsvis tar det inte hela dagen men det får tiden utvisa imorgon.

Här kommer några bilder från helgen. Barnens mammor ville inte vara med på kort därför är det bara jag och barnen som är med på bilderna.





Resultatet från gårdagens steg: 13714 steg.

 


Afrodans

Vart ett pass afrodans idag, kändes riktigt skönt att få ta i. Eftersom jag varit sjuk i början av veckan så har jag ju inte haft möjlighet att träna så nu var det skönt att vara igång igen. Är verkligen taggad för att träna nu. Har tänkt mig att jag ska hinna med 3 pass i veckan iaf.


Resultatet av gårdagens steg: 8957 steg.



Fredagsmys

Vart ingen Vfu idag. Försov mig, vaknade inte förren kl 10. Kände att det inte var någon mening att åka iväg då. Kan ju bero på att jag hade jättesvårt att sova inatt. Låg och funderade över min ekonomi. Känns så jävla hemskt, så fort man får in pengarna på kontot så dras allt nästan och sen är man fattig resten av månaden. Så jobbigt :S Kan inte säga hur många nätter jag legat sömnlös på nätterna under min studietid och funderat kring min ekonomi men nu är det ändå nerräkning på fattiga månader. Vill börja jobba nu.

Men åter till idag. När jag väl kom upp ur sängen och gjort mig iordning så bar det av ner till stationen och möta Anna för att åka upp till moraberg och handla lite schampo och sånt hem. Tänkte att jag skulle vara lite sparsam och inhandla de på Öb och Rusta. Jag sparade väl några kronor iaf.

När jag kom hem var det bara att packa upp lite snabbt och sen packa träningsväska och möta upp Jossan för att gå och ta en simtur. Jätteskönt var det. Känns väldigt fridfullt och avslappnande att simma. Vart 20 längder. Min plan från början var 25 men tiden rann iväg och vi ville försöka hinna hem till Idol.

Väl hemma så vart det lite middag och Idol och poppcorn med Jossan. Mysigt. Nu har hon gått hem. Så det blir bara lungt nu. Känns som att det varit en bra fredag helt enkelt :D





Resultatet från gårdagens steg: 8522 steg.


Tänkte bara avsluta med att säga. Tänker på er Anna och Annele. Hoppas allt går så bra som det nu kan göra med tanke på omständingheterna i Finland, Jag finns här ifall det är något.


Vägning och träningskort

Så var det torsdag idag igen. Veckorna bara rusar iväg, men det var vägning idag igen. Känner mig jättenöjd med veckans resultat. Känns som att det bara flytit på hela tiden även fast det har blivit en hel del fusk, men jag är glad att det går neråt iaf :D

Veckans resultat:
- 1,8 kg
Samanlagt:
- 9,7 kg


Efter vägningen mötte jag upp min syster för att bege sig till sydpoolen och köpa träningskortet som hon lovat mig :) Tack så mycket. Nu kan jag träna hur mycket jag vill och känner för :D Det kommer användas flitigt.


Nu ska jag packa ihop tvätten och bege mig av till mamma och tvätta för här finns det ingen tvätt tid på över 2 veckor som passar mig.

 

 


Rastlös

Känner mig rastlös. Visst det är bra att vara hemma och ta det lungt när man känner sig dålig men ändå. Känns som de kryper i kroppen just nu. Inte så mycket att göra åt saken kanske, finns ju en hel del saker som jag skulle kunna pilla med här. Har iaf diskat och rensat lite papper i köket idag. Tänkte ta mig an köksskåpet med massa skit imorgon.

Är bara en massa skit på Tv också. Det underlättar inte saken. Kanske ska ta och kolla vad jag lånade för filmer av Emelie i helgen och glo på någon av dem.


Det får bli VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN.  Får hoppas att den är bra :)   




Godnatt allihopa.




Övernattning

Efter att Petra varit här i går kväll och installerat och fixat min disktmakin (TACK SÅ MYCKET FÖR HJÄLPEN) bar det av till mamma för att sova. Hon vågar inte sova själv i huset och Camilla skulle inte sova hemma. Mammas gubbe är borta i jobb hela veckan så det var bara för mig att sova där. Både mamma och Camilla är lika mörkrädda. Förstår inte var de är rädda för men? Vad gör man, man ställer ju upp på familjen om de inte vågar, men kanske dags att försöka börja vänja av sig med de :D

Börjar känna mig bättre nu iaf. Fortfarande förklyld och hosta men känner mig inte lika tung i huvudet längre så det är skönt, men blir nog hemma imorgon med så jag inte smittar barnen på min VFU plats. Fredag måste jag dit sjuk eller inte spelar ingen roll. Är sista dagen där och har en hel del kvar att göra innan jag ska till skolan på måndag.

Resultatet av gårdagens steg: 4356 steg. Vart inte så många steg igår men var sjuk så det blev inte så mycket rörelse igår.

Nej nu ska jag gå och tömma min diskmaskin.

Sjukling

Orkade inte skriva något igår. Kände mig inte alls bra. Var och tränade afrodans, kanske skulle hoppat det med tanke på hur jag mådde igår men det är sååå roligt så jag pallade mig dit iaf. Efter träningen låg jag bara i soffan och frös. Inte alls roligt men i dag mår jag iaf bättre men är förkyld och har hosta.

Meningen var att jag skulle till min VFU plats idag och gå och simma efter det men blev inget av det idag. Bättre att jag stannar hemma nu och blir frisk så jag kan träna på lördag. Afrodans :) De har börjat med 2 pass i veckan så tänkte att jag skulle börja gå på lördagar med. Lär ju inte bli varje lördag men de dagar jag är ledig ska jag försöka ta mig dit iaf.

Det blir bara att vara hemma idag. Petra kommer förbi en sväng och ska hjälpa mig att insallera min diskmaskin. Skönt ska det bli att slippa handdiska. Det är verkligen något som jag hatar att göra. Ursch så tråkigt.

Resultatet från Söndagsens steg: 4265 steg. Blev inte så många steg då. Var bara på kalas sen bara hemma och tog de lugnt så då kommer man inte upp i så många steg.

Resultatet från gårdagens steg: 11208 steg. Man märker så tydligt på resultaten med tanke på vad man gjort. Har man bara suttit hemma en hel dag så händer det inget alls. Det gäller att man är och jobbar under dagen och sen tränar eller tar en promenad för att komma upp i steg. Jag ska försöka göra en insats till att få stegen att vara lite jämnare dag för dag. Att dom dagarna jag inte är och tränar att jag ger mig ut på en promenad, fast på helgerna blir resultaten atomatiskt sämre eftersom man inte får de där stegen som man får när man är i skolan eller på VFUn.


Hampus 1 år

Idag har det varit 1 års kalas hela dagen. Tiden bara rusar iväg. Känns som att det var igår som man fick ett sms av Anna där det stod att hon fått en son och nu är han 1 år. Alla bara växer och blir så stora men själv åldras man ingenting ;) Känns inte så iaf fast man blir ju bara äldre och äldre. Nästa år blir jag 25. Var tog all tid ivägen. Knäppte bara på fingrarna så var man gammal :) Nej än är jag väl inte gammal men känns som var hur gick tiden så fort????






Börjar bli förkyld och känns som att hosta är på väg. Vill inte bli sjuk nu när det känns som att man kommer in i träningen och allt men inte mycket mer att göra än att hålla tummarna och hoppas på det bästa.

 

 


Babyshower

Idag har jag varit hemma hos Emelie på Babyshower. Jättemysigt var det med mat (Tacos) och efterrätt belv det med (Tårta) och massa trevligt folk. Det blir ju inte allt för ofta man träffas alla sådär samtidigt så alltid roligt när det händer. Tänk vad tiden går fort. Tycker att Emelie precis berättade att hon var gravid och nu är hon i V 30. Så om 2 månader sitter hon där med en liten bebbe. Spännande ska de bli att se om det är en flicka eller pojke :D
Tack Emelie för den trevliga kvällen!!





Imogon blir det 1 årskalas men återkommer till det imorgon när jag varit där men det är iaf lilla söta Hampus som blivit 1 år. Stora killen :D

Resultatet av gårdagens steg : 8875 steg.

 


Skönt med Fredag!

Så skönt att det är fedag nu. Så man får vara lite ledigt och ta de lite lungt eller ja helgen är ganska fullspeckad men ändå.

Var på vfun idag som resten av veckan. Vart en skogspromenad med lek och skoj. Ganska skönt väder ute faktiskt, iaf på förmiddagen innan regnet dök upp.

Efter vfun så bar det av hem för att plocka ihop simkläder och ta en promenad ner till sydpoolen för att simma. Vart 20 längder idag med. Skönt och avslappnade var det. Var inte lika mycket folk idag som det var i Onsdags så man behövde inte trängas.

Efter simmningen så bar det av hem till mamma och Lasse. Har inte varit där på år och dag och hälsat på så det var trevligt. Äta lite middag (korvstroganoff och ris) och Idol. Myspys :D

Känner att jag inte har speciellt med fantasi och energi för att skriva ihop något mer idag så avslutar med  Resultatet av gårdagens steg: 9415 steg.


Godnatt!


Torsdag igen

Var på vfun som vanligt idag och allt gick bra. Fick höra av en liten flicka idag som sa " Jag älskar dig fröken" Så söta. Hon har träffat mig 2 gånger och är inte äns på min avdelning men hon tycker det är väldigt roligt när jag läser för henne.

Efter vfun bar det av till Petra för lite mellis. Vart en risifrutti och rostad sörgås och att glo på tv. Kände mig skit trött idag men inte längre såklart bara för att det är dags för att sova strax, men det är ju som vanligt. Jag är otroligt kvällspigg tyvärr och väldigt morgontrött. Skulle vara bättre om de var tvättom kanske men men vad ska man göra? Efter middagen hemma hos Petra bar det av till hennes föräldar. Där glodde vi på mammas pojkar.

Nu är det hemma i soffan som gäller och hoppas på att jag ska börja känna mig trött snart så jag slipper vara allt för trött imorgon och orka med att jobba :D eller orka och orka, bara att ta sig upp och åka iväg helt enkelt. Skönt med helg imorgon!

Vart igen vägning idag. Hoppade det. Vet att det ändå inte hänt något på vågen pga helgens syndande med tjejmiddag, vin, drinkar m.m så men nya tag togs efter helgen så vi får se vad vågen säger nästa vecka istället.

Resultat från gårdagens steg: 6764 steg. Kom inte upp i så många steg igår. Blev ingen promenad men det blev simmning iaf!

VFU och simma

Varit på vfun för andra dagen. Roligt att komma ut och jobba lite. Barnen är söta måste bara lära mig 22 nya namn, några sitter redan men det är många namn kvar. Känner bara att jag vill komma ut och börja jobba nu. Vill vara klar NU. Hoppas att det går fort nu bara så det blir Juni så man är klar.

Efter vfun bar det av till sydpoolen med Jossan och simma. Har inte simmat på år och dar känns det som men simmningen satt :) Tänkte att jag skulle börja lite lätt så det vart 20 längder idag. Kändes skönt. Vart lite bubblelbad också. Skön skönt.

Nu blir det bara en lugn och skön hemma kväll med Bonde söker fru och Greys Anatomy.

Resultatet från gårdagens steg: 12165 steg. Kom upp i några steg igår, vart en promenad från Vfun. Kallt var det, blåste som bara den men ändå skönt att komma ut på en promenad.

Mormor

Idag är det 3 år sen min Mormor dog. Tiden bara rusar iväg. Ibland känns det som hon var här igår och ibland känns det som en evighet sen. Har iaf varit förbi henns grav idag eller hennes och Morfars. Men Morfar hann jag aldrig träffa då han dog långt innan jag föddes. Satt 2 ljus på graven men eftersom det blåste så mycket så slockna de hela tiden tyvärr men var där iaf. Hoppas du har det bra där du är lilla Mormor :)





Träningskort

Har kommit fram till att jag har världens bästa syster eller det visste jag redan men var värt att nämna igen :D Min kära syster har gått med på att köpa ett 1års träningskort till mig. Så snäll :) Jag har ju bara ett 10 kilppkort så när vi har varit och inhandlat de kortet så ska jag böra träna lite mer. Böra simma och set också, känns riktigt skönt, att slippa tänka på att man inte har så många gånger kvar utan nu kan jag träna hur mycket jag vill i 1 år. Så TACK TACK underbara syster :) Kommer vara dig evigt tacksam!!

För överingt Resultatet av gårdagens steg: 7555 steg.


Träning och handling

Vaknade vid 12.30 idag. Jätteskönt att få sova i sin säng. Somna på en gång :) När jag vakna till liv blev det en snabb dusch och sen iväg och handla med Petra. Man får passa på när det är någon som ska åka och handla så man kan lifta med :) Även fast jag skulle åkt med iaf. Vart lite frukt, fil och lite nödvändligt hem.

Idag var det träning också. Afrodans som vanligt då :) Kan inte sluta att säga det men det är så roligt. Blir nästan roligare och roligare för varje gång :D Idag var Petra med och tränade med mig och Anna också. Roligt att hon tyckte om de.

Efter träningen så bar det av hem till Petra som lagade Middag till oss. Blev stuvade makaroner och hemlagade köttbullar. Var jättegott, det är ju inget som man äter speciellt ofta. Speciellt inte hemlagade köttbullar. Jag står då inte och tillagar det till mig själv.

Nu är jag hemma iaf och ganska skönt att koppla av lite innan det är dags för sängen. Det jag mötte när jag kom hem var en trasig blomkruka :( Tyvärr mina favorier. Är inte den första heller utan den trjede, så nu åtestår bara en. Finns inte att köpa längre heller. Muppkatter, men de är väl sånt man får räkna med när man har 2 katter.

Imorgon börjar min VFU också. Ska bli jätteroligt att komma till förskolan och träffa personal och barn. Ska bli spännande att se var de är för barn på avdelningen i höst. De jag hade i våras har blivit stora och börjat i förskoleklass. Är på en avdelning med 5 åringar. Är verkligen superkul att komma dit och slippa skolan ett tag. Jag är en sådan människa att jag tycker mycket bättre om att jobba än att plugga men ska man bli något i den här världen så har man inget val än att plugga några år.


Ja då har de åkt hem då

Ja då vart lägenheten tom igen efter 3.5 vecka. Tiden bara rusar förbi. Känns inte alls som att de var här så länge som de var men det ska bli skönt att få sova i min säng inatt iaf. Har ju legat på en madrass i vardagsrummet hela tiden så den har jag längtat efter, fast jag hade kunnat sova på madrass några dagar till ifall de varit kvar. Inte så jobbigt.

Nu blir det att börja laga mat igen. Annele har ju stått för all matlagning här under tiden. Jätteskönt att slippa för det är ju sååå tråkigt att stå och laga mat till sig själv dag in och dag ut men nu har jag fått lite insperation till vad jag kan laga för mat, lite nya recept och så. Kanske det blir lite roligare att laga mat igen.

Mina katter är nog glada att Hugo åkt hem iaf :D Nu slipper de bli jagade och sparkade i rumpan ett X antal gånger om dagen. Men Hugo har varit otroligt duktig med katterna med tanke på att han faktiskt bara är 2 år gammal. Inte så lätt att förstå att man ska vara snäll och klappa fint för när man viftar med händerna och slår till dem får man lite reaktion av dem och de springer. Så varför vara snäll? :)

Men det har iaf varit väldigt roligt att ha dem här på besök. Det blir ju inte så många gånger om året med tanke på att de bor 50 mil härifrån, men de är snart jul och då kommer de hit igen.

Nu till något helt annat. Idag fick jag sova till 12.30 förutom när telefonen ringde och jag hjälpte Annele ner med Moa och de till bilen. Men Petra tyckte att de var dags för mig att gå upp så hon kom och ringde på dörren för att få upp mig. Det blev en liten sväng till IKEA. Petra skulle ha lite grejer till nya lägenheten. Jag hittade inte något speciellt. Det blev glödlampor och lite ljus :) Sen bar det av till deras gamla lägenhet och hämta lite kartonger och så som skulle med till den nya, vi plocka upp lite kläder och de i deras garderob och så.

Kvällen slutade med att vi tittade på film. Det vart männ som hatar kvinnor. Har inte sett den förut. Har bara hört folk säga att den är så bra och va?? har du inte sett den?? SÅ nu har jag gjort det. Tycker den var bra faktiskt. Kanske inte den bästa film jag sett men tillräckligt bra för att jag vill se den andra filmen. Så det får völ bli någongång.

Nej tänkte bara avsluta med Resultatet från gårdagens steg: 7845 steg.

Godnatt allihop och Sov så gott!!


Bokad

Ja då har man bokat en hembiljett från Göteborg då den 2 januari 2010. Blir att jag åker ner med Annele, Mats och barnen när de varit här och firat jul så får jag lite semster i mellandagarna och även under nyår. Behöver jag inte fundera så mycket på vad jag ska hitta på då :D Ska bli väldigt roligt faktiskt. Har jag något att se fram emot också :D

Nej nu är det dags för sängen tror jag. Godnatt allihopa!

Petras och Christophers Lägenhet

Efter jag vaknat till liv idag vid 13.00 tog jag en promenad mot grusåsen för att möta upp Annele och barnen för att sen gå hem till min mamma och mata deras katt. Mamma och dem är i Prag. "Vill också".

Sen bar det av till peras och coffes nya lägenhet som de flytta in i efter många veckors slit. Säger bara en sak vart supersnyggt. Jag skulle lungt ta den med en gång. Vill också ha en nyrenoverad lägenhet men bor man i Telgebostäder lägenheter så får man inte de helt enkelt. Men här kommer ett collage från deras lägenhet. Coffe vart inte med på någon bild då han inte var hemma när jag fotta.




Nu på kvällen har jag och Annele och barnen bara varit hemma och tagit det lungt. Väldigt skönt, inte för att jag känner mig bakis eller så men känner mig trött och seg i kroppen. Inte van att dricka eller så. Händer ju inte allt för ofta om man säger så.




Middag och utekväll

Igår vart det först middag hemma hos mig. Vi hade firande av Anna som blivit 25 år och Annele som blir 24 år snart. Det vart fläskfile med tagiatelle och champinjoner och till efterätt vart det blåbär och jordgubbs paj med vaniljvisp. Det var mycket gott. Vart lite vin också :D Jättemysigt, det händer ju inte allt för ofta att alla samlas och äter middag och gårr ut nu för tiden så ja väldigt roligt var det.

Sen bar det av till Hamnmagasinet. Lite dött med människor men vi hade roligt iaf. Har inte varit där på över 2 år tror jag så lite annorlunda var det. Men vi dansa och drack goda drinkar och hade det superbra!

Tack alla för en supertrevlig kväll igår. Det måste vi göra om oftare tycker jag :D

Här kommer ett collage från gårdagen.




Vart inget räknande av steg igår. Kände inte för att ha på mig den när jag skulle ut så därför redovisas inget resultat av steg idag!




Plugging och städning

Förmiddagen har gått åt att plugga en del. Har skrivit några bokressentioner asom skulle in. Vi får se var det blir för betyg på dem sen. De är inskickade nu iaf.

Nu har det blivit att äta en snabb lunch. Vart oxpytt. Lätt att tillaga :) Nu tänkte jag sätta igång och diska och städa lite innan det blir dags för att fixa mig ordning för kvällen. Ska bli superkul.

Hoppas ni får en supertrevlig kväll ni med :)

Resultatet från gårdagens steg: 7651 steg

Mammas pojkar

Satt här hemma förut och glodde på premiären av Mammas pojkar på 4an. Då dyker det helt plötsligt upp en gammal vän till mig som försvann spårlöst. VERKLIGEN speciell om jag säger så och det är hon fortfarande. Bytt namn har hon också. Madde har nu blivit Izza och jobbar som sprippa. Säger inte att det är något fel med de. Det är väl bra att man har jobb så länge man trivs med de men ja vad ska jag säga inget yrke för mig helt enkelt. Ja hon har då inte förändrats mycke på de ca 10 åren som man inte har mött på henne är en sak som är säkert. Ja vet inte vad ska jag ska säga mer.

Handling diskning och middag

Imorse innan viktväktarna bar det av till coopforum och systemet. Pantade också. Vart hela 202 kr så jag hade en hel del pant hemma helt enkelt. Imorgon blir det födelsedagsmiddag med lite vin för Anna och Annele. Ska bli super roligt :D Umgås och äta gott och dricka och bli lite på pickalurven eller så ;)

                                                         

Efter stan så vart det att diska och Annele damsög. Lär ju bli att damsuga och torka golven och de imorgon med. Blir sumtsigt på golvet med 2 vuxna, 2 barn och 2 katter. Ser verkligen fram emot det.

Sen vart det middag. Annele lagade väldigt god mat. (Bakpotatis med tonfiskröra) och lite ljus vart det också. Jättemysigt. Nu blir det att plugga lite också. Så redovisningen blir bra imorgon.


    


Dagens vägning

Då har jag varit och vägt mig då. vart glatt överaskad. Trodde väl som högst att jag skulle ha tappat något hg eller så om jag äns skulle ha gått ner men jag fortsätter neråt och är mycket glad över det.

Veckans resultat:
- 1,4 kg

Samanlagt:
-7,9 kg

Tänkte när jag ändå var inne och skrev lite kunde jag skriva stegen från igår också.


Resultatet från gårsagens steg: 8663 steg


Nej nu ska jag ner på stan en sväng och träffa Anna och Hampus i det fina vädret :D

 


full fart hela dagen

Blev att gå upp tidigt idag. Redan kl 6.30 för att vi skulle ta oss ner för att möta Anneles lillasyster på stationen. Sen bar det av till Hilkka för att äta lunch. Kände mig lite trött så la mig för att sova lite i fotöljen. Var väldigt skönt tills Hugo inte tyckte att jag skulle sova längre och väckte mig genom att slå en gris mellan bena på mig ^^

Efter Besöket bar det av med en långpromenad till Moraberg. Gick förbi Camilla på jobbet och snacka lite skit och sen vidare till lekparken. Sen vart det att gå hem och äta lite middag. Anna ringde och bjöd över oss alla på fika så det vart en tur till lilla Mölnbo också. Var väl hemma vid strax innan 20. Sen vart det att glo på Bonde söker fru.

Resultatet från gårdagens steg: 6977 steg. Resultaten skiftar verkligen från dag till dag. Även om man har varit på en långpromenad flera dagar i rad så kan resultatet bli sig olikt. Kan ju bero på att de dagar jag är ledig från skolan så kommer man inte upp i så många steg utöver den promenaden.

Ja imorgon är det vägning igen då. Vi får se hur det går. Var inte och vägde mig förra veckan på grund av att jag var i skolan så sent. Har inte varit så skötsam de senaste 2 veckorna. Maten har funkat bra och så men har blivit lite skit på kvällarna när jag och Annele suttit här hemma. Inte varje dag men fler gånger än vad det ska vara. Blir lättare sen när jag blir själv här igen. Inte för att jag skyller på Annele men alltid lättare när man är själv och inte behöver bli frestad av att någon annan sitter och smaskar i sig ;) Så det är bara att ta nya tag och hoppas på det bästa imorgon. Ingen mening att ge upp för lite motgång. För ner ska jag och förhoppningsvis har jag uppnått - 20 kg när mamma och Lasse ska gifta sig i Maj. Men det ska jag klara om jag bara lägger manken till. Återkommer imogon med resultatet.

Godnatt allihopa och dröm söta drömmar!!


Sovmorgon, stan och middag

Idag vart det en skön sovmorgon. Fick sova till 11.15. Jätteskönt var det :) När jag väl vaknat till liv vart det att fixa iordning sig och ta en promenad ner till Stan för att Träffa Anna, Anna och Hampus. Anna och Jag gick iväg en sväng och inhandla en födelsedags present till Hampus. Tänk att han redan blir 1 år om en vecka och idag taigt sina första steg. Jättedukig!

Efter stan bar det iväg hem med Anna, Annele och alla barn hem till mig för lite middag. Gott var det efter att inte ätit någon lunch som jag nu är van med.


Sen ikväll bilr det tv tittande. Många premiärer på tv 5 ikväll. Ugly Betty och Desperate HouseWives. Vill se vad som händer i Desperatehousewives. Spännande avslutning i vår så det kan man verkligen inte missa idag.




Sist men inte minst, Resultatet från gårdagens steg: 11947 steg.




Afrodans och Batu :D

Efter skolan bar det av för att dansa lite afrodans :D Alltid lika roligt. Man blir så glad under passet. Instruktören är helt underbar också. Hon smittar verkligen av sig. Efter träningen satt sig jag och Annele i bastun och njöt ett tag. Jätteskönt, man känner sig som en helt ny människa efter :)

Nu är det soffan som gäller och svenska hollywod fruar. Har svårt att avgöra om jag tycker om Anna Anka eller inte. Hon är verkligen speciell om något. Men visst hon har rätt till sin åsik och hon står vekligen för den också. Så power to her för det!

Imorgon blir det lite sovmorgon då Aneles småttingar sover hos mormor. Skönt att sova lite :D

Ha en trevlig kväll och godnatt!

Måndag igen

Ja då var det Måndag igen och veckorna bara rusar förbi. Solen skiner iaf och det är bra :) Mycket bättre än helgens väder. Men överlevde de med :) Snart bär det av till skolan. Förstår inte varför läraren sätter alla lektioner på eftermiddagspass. Skulle heldre velat ha lektion mellan 9-12 istället för 13-16 men det är läraren som bestämmer så det är bara att anpassa sig. Man får sova lite längre och det kan ju vara skönt det, fast nu har jag inte sovit ut ordentligt på snart 3 veckor men det har ju funkat det med :)

Resultatet från gårdagens steg: 7490 steg.

Skönt med kväll

Idag har det varit tvättstuga för hela slanten. Känns som att vi inte gjort något annat än att vara där nere. Det vart en 1 timmes promenad i spöregnet också. Ganska skönt faktiskt även fast det regna.

Nu blir det ensam mamma söker och lugn i soffan med en jordgubbs smoothie :D Sen blir det förhoppningsvis lite pluggande för min del eller det måste bli det.

Hoppas ni får en skön Söndagskväll allihop :)


Byte

Jossan jag böt inte bilder för att jag inte tyckte om den headern du gjorde utan det kändes inte riktigt som jag. Så jag gjorde en ny med lite bilder där det mer ser ut som jag. Men jag använder en av bilderna som profilbild.
Men tack så mycket än en gång

Tvättstuga

Nu blir det att sätta gång att tvätta i den lilla skit tvättstugan. Vi får se hur det går. Kommer ju ta all evighet. kankse har tvätt för 6-7 maskiner. Så ja med en maskin tar det tid. Förhoppningsvis finns det en ledig tid efter mitt pass annars kommer vi aldrig hinna tvätta klart.

Nej nu ska jag ta och diska lite innan det blir dags att springa ner i tvättstugan.

Pissväder

Nu känns det som att hösten verkligen är här. Har sagt ett tag att jag längtat till hösten men har nog ångrat mig nu. Visst när solen är framme och man kan gå med en varm jacka och mössa och så är det mysigt men inte annars. Men man ska väl inte klaga med tanke på hur länge värmen har hållt i sig.

För övrig så var det barnbasar i Gnesta i morse. Massa människor var det. Så jag och Emelie tog alla barn med oss ut till lekparken i stället. Jag har ju igentligen inte något behov av en barnbasar eftersom jag inte har några barn men det kan ju vara roligt att bara strosa runt lite. Men vi gav upp ganska fort. Sen vart det lunch i Mölnbo och iväg till Ica Maxi.

Snart blir det middag. (Klyftpotatis, morätter och palsternacka i ugn med kycklingfile och beasås). Camilla kommer hit och äter också. Sen blir det att titta på Twilight. Annele har aldrig sett den. Så får vi se om hon tycker om den lika mycket som jag gör. Lär ju bli att glo på Körslaget kl 20 också. Ganska underhållande faktiskt.

Resultatet från gårdagens steg: 12757 steg.

Hoppas att ni får en bra Lördagskväll :D


Firande av Annas 25 årsdag!

Idag har det varit firande av Anna. Varti först lunch hemma hos mig som Annele tillagade. (kasslergratäng med ris) Efter det vart den promenad ner till Stan. Barnen slockna på en gång. På stan vart det fika. Anna och Catrin kom med. Väldigt trevligt var det :D Hoppas du haft en bra födelsedag Anna :)

Här kommer det ett collage från dagen:



Resultat från gårdagens steg: 5542 steg.

Nej nu blir det att glo på Idol med Annele och Petra.

Ha en trevlig kväll allihop och Godnatt!


Grattis Anna 25 år!

Denna bild är snart 5 år gammal men tycker den är klockren på dig Anna :D


Kvällens händelser

Jag har upptäckt att Ceasar har fasnat för hallspegeln. Den har inte suttit där förut så det är väldigt spännande. Han ligger och speglar sig på kvällarna. Han kan ligga där hur länge som helst och bara glo på sig själv. Sötnosen.
Kommer en bild här. Ni måste bara få se. Så söt!!!





Dags för sängen nu! Godnatt på er alla.



Irriterande

Var ner för att boka tvättstuga i huset brevid då min tvättstuga renoveras. Inte bara det att man ska springa till andra huset med tvätt. Säger bara vilken liten piss tvättstuga de har där. 1 liten maskin och ett pyttelitet torkrum. Lär ju få springa fram och tillbaka stup i kvarten men vad ska man göra. Bra motion iaf :D något positivt över det hela.

Men de jag inte förstår är varför dem inte renoverar den lilla skit tvättstugan innan de fixar min här nere. Här finns 4 maskiner, 2 torktumlare och 2 torkrum. Visst väggarna och golven är lite slitna men går inte att jämföra med den andra, men det är bara att bita ihop de 7 närmsta veckorna :S

Nej nu räcker det med klagomål, ska väl vara nöjd med att det kommer bli fint där nere.


Sagorna

Sagorna som jag skulle lära in till skolan gick över förväntan. Ena hitta jag idag men de andra skrev jag ner lite snabbt innan jag drog iväg till skolan idag. Men det flöt på bra när jag skulle berätta dem och behövde inte använda mig av stödorden :D De andra var också väldigt duktiga och det var intressant att lyssna på sagor man inte hört förut. Det var en del av uppgiften.

Så nu kommer bara delen att jag antingen ska välja en saga som finns eller hitta på en egen och sen använda mig av material till den. Blir examination på det nästa fredag. Så det gäller att man hittar något snart så man kan börja skaffa material till det och sen blir det att öva så den verkligen sitter och så man kanske kan få in lite olika röster till karaktärerna och bra material är viktigt också. Men det sätter jag inte gång med idag.



Resultatet från gårdagens steg: 5484 steg. Inte bra. Men har kännt mig trött så det har inte blivit några promenader de senaste dagarna. Men imorgon är jag ledig så då är det bara att gå ut och ta sig en långpromenad. Känner att jag behöver det.


RSS 2.0