En del av veckan!!

I Tisdags blev de att gå upp i lagom tid för att möta upp Anna, Hampus och Camilla på stan. Blev att äta lite luch och snälla Camilla bjöd mig. Efter lunchen behövde Anna bege sig till jobbet så jag tog över Hampus eftersom jag lovat att passa honom tills Henke slutat jobba.

Blev en liten sväng på stan så Camilla kunde shoppa de hon behövde och sedan åkte vi hem till Mamma min och njöt av det fina vädret på deras tomt. Hampus sprang runt och sparka boll och var på bra humör precis som de ska vara när jag är barnvakt :)

Efter Henke hämtat Hampus åkte jag ner till stan och träffa Anna L och sedan vidare hem till henne för att umgås lite óch bara vara!



Igår åkte jag och Anna L upp till Jakobsberg och Farmor för att hälsa på henne och samtidigt hämta min efterlängtade kamera. Så nu blir de att fota igen med en bra kamera och få bättre bilder.

Farmor bjöd oss på luch ute och så gick vi runt och tittade lite i affärerna och satt och njöt på balkongen med lite jordgubbar och mys.

Efter vi kommit hem åkte jag direkt vidare till Gnesta och hem till Emelie för lite tjejmys bara hon och jag och Isabelle så klart. Blev att bara snacka lite och umgås. Blev att färga mitt hår också. Är nöjd men blev LITE mörkare än jag tänkt mig men blev ändå bra. De får de komma bild på de en annan dag.



Idag efter vägningen har jag bara varit hemma och tråkat. Verkligen skitväder och tråkigt. Att man ska behöva bli rastlös när man sitter hemma en kväll. Inte bra men nu när man varit ute och sprunigt och fart överallt så känns de bara tråkigt att sitta inne och tråka.


Vägning

Idag var inte alls vågen på min sida. Riktigt besviken men man kan väl inte få som man vill jämt. Grejen är den att jag inte syndat speciellt mycket men ändå ganska mycket plus. Är väl ingen mening att deppa ner sig över de men man blir irriterad iaf. Bara ta nya tag. Skit också!!

Veckans resultat:
+ 1,6 kg
Sammanlagt:
- 29,0 kg

Zumba

Idag var en riktig slappdag på dan. Gick inte upp fören strax innan kl 13. Underbart. Man får passa på att sova nu för snart är de slut på de och då blir de tidiga dagar. Vilket är helt okej men det är underbart att ligga och dra sig på morgonen.

Vid 18. gjorde jag mig iordning och satte på mig träningskläderna för att åka ner och träffa Anna och sedan vidare till Sydpoolen för ett Zumbapass. Riktigt roligt var de. Har aldrig trestat förut men alltid velat. Detta kommer att göras om nästa Måndag och även lite mer träning ska klämmas in. Har inte varit så duktig på att dra mig ner till sydpoolen under denna sommar men de har ju varit så bra väder och då vill man inte stå inne i en träningslokal. Men nu SKA de bli ändring på det!!


Lite uppdatering

Så nu har några dagar till rusat förbi, tiden går verkligen fort. Snart är de dags att börja jobba heltid! Vilket självklart ska bli riktigt skönt men ändå två veckor kvar sen är det allvar!!! Både lite skrämmande men ändå väldigt spännade.

I Fredags vart det iaf tjejkväll hemma hos Emelie i Gnesta med lite vin och mys. En del snack blev det också men de är så de ska vara när en massa tjejer samlas.

Även i Lörsdags vart det tjejkväll men då hemma hos Petra. Blev lite mer dricka då och även singstar. Vilket är riktigt roligt när man är på G!!!

Idag har jag och Anna L varit ute i Gnesta och hälsat på Emelie och Isabelle och bara varit. Ganska skönt också när de är så tråkigt väder ute.

Här nere kommer lite bilder från helgen men tyvärr är inte bildkvaliten den bästa för att jag fotat med min mobil och den har ingen blixt. Vill ha tillbaka min kamera nu. Den har varit på lagning allt för länge nu men den kommer väl snart får jag hoppas!!




Vägning

Vägning idag igen då och jag hoppades på att ta 30 kg gränsen idag, vilket jag också gjorde :) Känner mig riktigt nöjd. Vet att jag har långt kvar men en bit på vägen är jag iaf. Nu blir det bara att kämpa vidare och hoppas att vågen ger ett minus nästa vecka med. Tänkte bjuda på lite bilder från hur jag såg ut innan till hur jag ser ut nu.

Veckans resultat:
- 1.0 kg
Sammanlagt:
30,6 kg

Någon skillnd?!?!



Dålig uppdatering = Fullt upp

Nu var de länge sen jag skrev igen men som jag skrivit förut så får man ta vara på denna underabara årstid och alla underbara människor runt omkring. Ska försöka uppdatera lite med bilder och text vad jag sysslat med de senaste dagarna.

I Fredags bar det ut till Annas pappas hus igen för bad, sol, grill, kortspel och en massa vin. Myspys. Är så fint och fridfullt där ute! Känns som att man är mycket längre bort än vad man är.


I Lördags var det bara en lugn och skön hemmadag för mig själv. Sov middag 2 gånger och bara dagade och tog de lungt. Behövdes faktiskt.

I Söndags var de full fart igen. Emelie och Isabelle kom och hämtade upp mig så åkte vi ut till Annas land igen för att hämta min laddare som jag lyckades glömma där. Duktig flicka! Sen bar det av till Järna för att hämta Kawsar och vidare till Gnesta för en badtur. Riktigt skönt var det. Men eftersom jag inte hade batteri på mobilen så blev det bara ett kort och det är på mina katter så bjuder på det.

                       

I Måndags blev det en sväng till Stockholm för att gå runt lite och strosa. Lite fika på ett cafe hanns det med också. Blev även bjuden av snälla Anna på middag när vi kom tillbaka till Södertälje. Underbart i detta varma och mysiga sommarland.



Igår blev det en tidig dag på stan med Anna och Hampus för att kolla runt lite i affärerna. Anna behövde mammabyxor och lite sånt så de var vad vi sysslade med där. Efter stan bar det hem till min faster för att träffa Farmor och hjälpa henne att vara hundvakt till fasters hund. Blev en sväng ut till malmsjön för att bada och även träffa Pappa och Bitte en sväng.



Idag vart det en lugn dag med Farmor min och Lycky innan det bar av för att möta upp Anna på stan för lite vin och såpbubblor. Myspys var det! Får göras om snarast tycker jag!!




Vägning

Torsdag igen och det betyder vägning. Måste säga att jag var ganska orolig för vad vågen skulle visa eftersom att det har blivit en hel del drickande i helgen och igår. Annars har jag skött mig men kände ändå inte att jag vågade hoppas för mycket men vart väldigt överaskad att de ändå gått så bra som de gjorde den här veckan! Nästa vecka SKA jag ta 30 kgs gränsen. Det ska jag bara fixa.

Veckans resultat:
- 1,5 kg
Sammanlagt:
- 29,6 kg


Underbara sommar!

Ja nu var de några dagar sen jag uppdaterade igen men knappt varit hemma så har inte hunnit med att skiva då men nu kommer de iaf.

I Måndags åkte jag ut till Anna och Hampus för att hjälpa Anna att färga håret och blev då bjuden på supergod mat som Henke lagade. Blev inte allt för långvarig där eftersom att det förts var meningen att min syster skulle titta förbi hemma hos mig men blev inte så.

I Tisdags var det sola och bada för hela slanten. Jag åkte hem till Mamma för att sola och bada med Camilla som också var ledig. Under dagen ramlade de in fler och fler. Riktigt roligt och skönt var det men all sol och bad. Finns inte så mycket mer man kan göra när de är så här underbart väder.

Även igår blev det att sola och bada och grillning men även lite vindrickande och kortspelande. Veckan har bara rullat på men tiden går fort när man har roligt! Tack alla som bidragit till dessa roliga dagar!





En underbar helg

Den här helgen har varit helt underbar med en massa underbara människor. Vilket har bidragit till att jag inte skrivit något den här helgen heller men här kommer en uppdatering.

I fredags blev det att ta tåget ut till Järna för att Möta upp Anna L och sedan bege sig ut till hennes pappa på landet. Där blev det att grilla och bada, Spela kubb och dricka gott vin! Superlyckad kväll. Vilket måste göras om snarast!



Igår Lördag blev det att ta sig hem på förmiddagen för att hinna plocka bort allt ur mitt sovrum då pappa skulle komma med en ny säng till mig. NU ska bara sängstommen byggas ihop. Vilket jag inte klarar själv men förhoppningsvis finns det någon snäll människa som kan hjälpa mig med de.

Igår eftermiddag bar det upp till Sundbyberg för att fira Jessica på hennes 25 årsdag. Vilket var riktigt trevligt. Vädret var ju helt underbart så blev att sitta på deras stora balkong och njuta. Även igår blev det mycket gott att dricka!



Idag blev det en tripp med Anna och Hampus upp till Stockholm och njuta av det fina sommarvädret. Blev att ta djurgårdsfärjan ut till grönan och sen tog vi en promenad längs stradvägen och in till city igen. Vi satt och njöt i Kungsträdgården också. Myspys.

Stranden hade ju inte heller varit fel i det här vädret men de får bli en annan dag. Man kan ju inte få allt.




Vägningsdags

Ja idag var det vägning igen och jag var ju lite osäker på om hur de skulle gå idag med tanke på att jag inte skrivit in allt jag ätit eller inte alls men den här veckan blir de ändrig på de. Nu ska allt skrivas upp men de gick iaf bra och vågen visade minus men hoppas på mer viktminskning till nästa vecka!!

Veckans resultat:
- 0,4 kg
Sammanlagt:
- 28,1 kg


ute i stugan

Idag träffade jag upp Farmor för att åka ut till Pappa och Bitte på landet. Stackars Bitte ramlade i Måndags och har fått sprickor på båda underarmarna och därför kan hon knappt göra något så vi var ute och hjälpte henne eller jag umgicks mest med henne men damsög inne iaf.

Så blev en heldag där ute, sen har de inte hänt mycket mer. Imorgon är det dags för vägning så vi får se hur de går då. Har varit dålig på att skriva vad jag ätit vilket inte är bra så vi får se hur de går imorgon men hoppas på ett minus iaf!


Hem till Mamma

Idag har jag varit hemma hos Mamma och Lasse och hälsat på. Hade hoppats på att det skulle vara fint väder idag och tog med mig badkläderna dit så man skulle kunna sola och bada lite men nej, nej idag har de varit mulet och regnat. Inte alls roligt men ibland måste de väl regna också.

Var inte så kallt iaf så vi kunde sitta ute på altanen och umgås där. Blev grillning till middag vilket var riktigt gott. Fläskfile, färskpotatis i ugn och bea och grönsaker. Smaskens. Blev inte kvar där allt för länge eftersom att mamma och gänget skulle upp till Allsång på skansen så man får väl glo på de idag och se man får se en skymt av dem.


Ännu mer bad

Idag blev det bad igen med Anna, Emelie och barnen. Tog tåget ut till Mölnbo för att sedan åka med i bilen till stranden i Gnesta. Är riktigt varmt och skönt i vattnet nu och att solen är framme gör det ännu bättre. Vilket bidrar till att man får bättra på solbrännan lite till!

Vi var inte på stranden hela dagen eftersom att Anna är lite sönderbränd på ryggen utan vi åkte tillbaka hem till Anna i Mölnbo och lämnade bil och Anna och Hampus och sen följde jag med Emelie och Isabelle hem till Gnesta igen för att umgås lite till. Snälla Emelie bjöd mig på middag så de blev att äta ute på en servering i solen och bara njuta, sen spenderades kvällen hemma hos henne innan de bar av hem till mig igen. Snart är det dags för sängen för mig också.



Sol och bad hela helgen lång

Har varit dålig på att blogga i helgen men det beror på att jag knappt varit hemma utan passat på att vara ute och njutit av detta underbara väder så mycket som möjligt. Man vet ju aldrig när regnet dyker upp.

I fredags på förmiddagen mötte jag upp Anna, Annele och alla barn och gick gör att träffa deras kusin för att de hennes senaste tillskott Ella. Riktigt söt var hon. Vi var ute i lekparken så barnen fick leka av sig och vi vuxna fick snacka lite skit och njuta av det underbara sommarvädret.

Efter lekstunden gick jag hem en snabbis och åt lunch innan jag mötte upp Anna och Hampus igen och tog tåget ut till Gnesta för att träffa Emelie och Isabelle. Anna hoppade av hemma för att hämta lite saker men jag tog med mig Hampus så blev en till lekstund i en park där innan Anna och Annele dök upp igen och det var dags för lite middag och lite tjejkväll efter barnen somnat.

I går morse bar det upp väldigt tidigt och jag befann mig redan i Gnesta vid kl 8,15 för att åka ut till stranden med hela sällskapet. Innan de var över var vi 12 vuxna och 6 barn så rena tajkolägret helt enekelt. Supermuysigt hade vi iaf med sol och bad hela dagen lång.

Efter stranden blev det grillning hemma hos Anna och Henke i Mölnbo och sitta ute och njuta av det sköna kvällsvädret. Myspys var de med en massa skitsnack som vanligt!

Idag har jag träffat Petra och vi bestämde oss för att åka och bada med Cissi, Marcus och deras Hampus vid Farstanäs. Var säkert miljoner människor där men var okej iaf. Fick ju bada och sola :)

Sen blev de en kväll hemma hos Petra och Coffe och filmtittande. Ja kan inte säga mer än att denna helg har varit helt underbar och hoppas på att detta väder ska hålla i sig hela sommaren lång. Tyvärr har jag varit väldigt dålig på att fota i helgen men kan iaf bjuda på bilder från idag vid Farstanäs.


Eclipse

Igår eftermiddag var jag med Petra, Coffe och hennes syster och kille och tittade på Eclipse på bio. Säger bara att filmen var helt underbar. Ni måste se den ifall ni sett de andra filmerna . Helt underbar. Tycker denna film var bättre än new moon. Så se den. Lovar ni kommer inte bil besvikna.


Vägning

Idag har jag då varit och vägit mig. Gick bättre än förväntan även fast det inte hänt något drastiskt på vågen men det var ett minus iaf och det är huvudsaken. Nästa vecka ska resultatet bli bättre än så här men får vara nöjd med tanke på en del fusk och midsommar som varit.

Veckans resultat:
- 0,1 kg
Sammanlagt:
- 27,7 kg


RSS 2.0