Fullt upp

Ja denna vecka är det verkligen fullt upp som gäller eller ja till Lördag morgon då bär det äntligen av till Thailand. Förutom att jag ska jobba hela veckan så ska jag även hinna med en hel del saker som:

- Städa hela lägenheten
- Tömma hela  badrummet
- Tömma hela hallen
- Ta sista Twinrix sprutan
- Växla in pengar
- Hinna till Anna i Mölnbo
- Handla in kattmat och sand
- Packa
- Utgång

Ja som sagt de blir full fart varje dag för min del från morgon till kväll. Stammbytet som jag skrivit om förut startar på Måndag morgon så då måste jag hinna med att rensa ut hela badrummet och de ville även att hallen skulle vara tom så ja lagom roligt men får tänka positivt, jag slipper vara med om det i 2 veckor iaf men tycker lite synd om mina katter som kommer behöva bo i vardagsrummet i ca 6 veckor :(

min helg

Ja då är denna helg snart över och dags att jobba lite imorgon igen. I Går vart det en sväng på stan med Camilla, Mamma, Lasse och Linnea, sen mötte jag upp Anna och Cecilia en sväng innan jag blev uppplockad av Emelie. Kvällen spenderades i Gnesta hos Emelie med tjejfilmer och lite tårar. Tycker man om riktiga tjejfilmer så kan jag rekomendera dem. Mysigt då det inte blir att vi umgås så mycket.

 

Idag har jag tvättat för fullt så alla kläder är rena inför thailnadsresan. Har även hunnit med en sväng på stan och träffat Anna och Justus. Skönt att komma ut lite och idag har det varit så fint väder ute också.

Gick fort

Denna vecka gick riktigt fort som de flesta arbetsveckor gör. Allt har flytit på på jobbet även fast de är ombyggnader och det inte finns tillgång till alla lokaler. Vi hade även besök av polisen igår, vilket var riktigt uppskattat av alla barn. Att få prova att sitta i bilen och lyssna på syrenerna. Roligt med lite nya saker som inte händer varje dag.

Idag efter jobbet har det varit väldigt lungt för min del. Blev en sväng ner till stan och träffa syster annars bara varit hemma. Har sovit två timmar också. Hade tänkt att man skulle göra något idag men är helt slut och världens mensverk så fick bli en hemma kväll idag och sängen kommer att uppsökas tidigt idag så jag orkar med att göra något resten av denna helg.


Min helg

I Fredags efter att ha stängt på jobbet åkte jag direkt hem till Anna i Järna för lite tv tittande. Blev en väldigt lugn kväll vilket var riktigt skönt efter en veckas jobb.

Igår Lördag åkte jag ut till Anna och barnen i Mölnbo för lite mys. Vi gjorde egentligen inte så mycket. Busade med barnen och bara var. Händer inte allt för ofta att vi träffas så längre med tanke på jobb och barn och allt. Så var riktigt mysigt.



Idag blev det en sväng med Anna och barnen på stan. Vi tittade runt lite. Var riktigt skönt att få komma ut lite med tanke på att solen var framme. Lite senare dök även Anna, Catrin och Jannike upp.

Nu på kvällen har jag varit hemma hos Jessica och hon lagade god middag till mig och Camilla. Det bjöds även på efterrätt. Var riktigt trevligt. När vi var yngre var vi ett riktigt järngäng. Vi gjorde allt tillsammans!


Maxosol

Ja nu är det inte långt kvar till Thailand. Ska bli riktigt skönt att få komma bort 2 veckor och njuta av lite sol och bad. Ska även bli riktigt roligt att träffa Pappa och Bitte. De har ju varit borta i snart 2 månader. Hoppas på att tiden ska springa iväg och att man snart är där nere!

Var nere på stan idag efter jobbet och köpte Maxosol på hälsokost. Jag har en tendens att bränna mig och se ut som en tomat så med dessa så ska de hjälpa till så att man inte ska bränna sig. De ska skydda huden innefrån och göra att man då ska få en bättre och friskare solbränna. De hjälper dock inte som solskydd så de måste jag fortfarande införskaffa för annars kommer jag bränna sönder mig. Hoppas iaf på att de ska hjälpa lite (har hört att de ska vara bra) men goda var de inte kan jag lova.





Sexparty

Ja igår hade Anna sexparty hemma hos sig. Vi firade  henne eftersom hon fyllde år i veckan. Det var riktigt roligt och en riktig tjejkväll med mycket skratt och tårar. Säljaren var riktigt duktig och bjöd massor på sig själv. Tack Anna för att du fixat en kanonkväll.





Twinrix

Ja då har jag varit nere med syster på stan en snabbis och tagit den första av tre sprutor. Den kändes lite och lite öm i armen är jag nu plus 500 kr fattigare. Ingen billig spruta de där.

Lyckades även med att ramla inne vid konsum på stan också. Klantig som man är eller så var det väldigt halt och blött där inne och fötterna bara försvann från marken. Så nu har jag ett uppskrapat knä också. Går bra för mig.


Mår bättre

Idag känner jag mig mycket bättre. Har inte alls dessa kramper i magen längre så det är skönt. Imorgon blir det jobb för min del igen. Nu MÅSTE jag hålla mig frisk. Kan inte vara mer sjuk nu har varken råd, tid eller lust med det.

Inte Längt kvar till Thailand nu så nu blir det att jobba av innan det blir 2 veckors ledighet.

Ont

Ja som sagt var jag ju hos doktorn igår och säger bara så ONT som jag hade i magen igår så ont har jag nog aldrig haft. Kunde knappt sitta upp utan var tvungen att ligga i fosterställning nästan. Hjälpte lite med en varm vetekudde men blev verkligen inte bra. Idag är jag hemma från jobbet och de känns lite bättre. Medicinen börjar väl göra någon nytta antar jag.

Dålig uppdatering

Ja var ett tag sen jag uppdaterade min blogg nu. Har inte tyckt att jag haft så mycket att skriva om så hoppat det istället. Kan iaf uppdatera om helgen som varit.

I Fredags efter en väldigt lugn dag på jobbet (3 barn) Så åkte jag hem till Petra och Coffe och kollade på film. Blev att se både Änglagård 1 och 2. Hade inte sett dem innan men ja de var inget fel på de filmerna.

I Lördags blev det först tvättning och sen en sväng på stan med Anna och barnen. Handlade lite inför kvällen och hann även att luncha med dem innan jag behövde åka hem och plocka upp all tvätt.



På kvällen blev det förfest hemma hos Petra med Petra och Anna. Vi drack lite vin och skratta och dansa och hade det riktigt roligt. Senare på kvällen blev de en sväng förbi Flamingo men vi blev inte speciellt långvariga där eftersom de knappt var några människor där utan vi hamnade hemma hos Berglund istället innan det bar hem. Rolig kväll var det med en en massa skratt och tårar som måste göras om snarast :)


Igår Söndag var det dags för Isabelles 1 års kalas. Stora tjejen nu. Tiden går fort och själv blir man inte äldre, men de är väl tur de!



Ja och idag hann jag bara med lite mer än halva dagen på jobbet innan jag var tvungen och åka till vårdcentralen och söka upp en doktor. Har lyckats få urinvägsinfektion och ont gör det kan jag lova. Har ont i hela magen just nu. Blev antibiotika i 5 dagar nu fram över 3 tabletter om dagen så förhoppningsvis ska smärtan försvinna snart! Håller tummarna för det iaf.


Nyårsafton

Ja då har vi ett nytt år här igen och tiden bara rusar förbi men igår var iaf en toppenkväll med 3 rätter på menyn och en massa trevliga männiksor.  Lite singstar och dans blev det också. Bilderna får tala för sig själva. Men tack alla för en fantastisk nyår!




RSS 2.0