Städat & barnvakt

Idag fick jag sova lite längre och det var ganska skönt faktiskt. Gick upp strax innan kl 10. åt lite frukost och sen satt jag igång och städade min smutsiga lägenhet. Den var verkligen ibehov av att städas. höll väl på med de fram till kl 15 iaf och sen blev det en snabb dusch innan jag tog en promenad hem till Anna och Anneles mamma.

Väl framme där så var det bara att ta hand om söta lilla Isabelle. Emelie och dem var på bio och jag lovade att passa dem. Gick hur bra som helst för hon är så snäll. Tog även hand om Hampus och fixa med han. Tiden gick iaf väldigt fort.

Anna och Emelie kom och hämtade upp mig och Isabelle vid 20.30 och sen åkte vi hem till mig en sväng innan de var dags för dem och hämta upp Henke och åka hem.

Imorgon är det vägningsdags och jag tror inte att de kommer bli ett positivt besked men man kan ju alltid önska iaf. Ni får hålla tummarna för de iaf.


Sol och Bad hela dagen

Idag blev det att gå upp ännu tidigare än vad det blev igår men det var det verkligen värt. Att få komma ut i detta underbara sommarväder. Klev upp ur sängen strax efter kl 7 imorse för att hinna iväg till Gnesta och möta upp hela sällskapet.

Vi var framme vid stranden som jag nu inte kommer ihåg vad den heter men den ligger iaf i Gnesta vid kl 9.30 och tog inte lång tid innan vi var i och bada. Vi hade gjort iordning pasta och kycklingsallad till lunch och vi blev kvar där till kl 15 någongång. Helt underbart detta väder.

Efter badet bar det hem till Anna i Mölnbo för att tillaga lite middag tillsammans och innan det bar hem för min del åkte jag och Annele och tog ett kvällsdopp i Bergasjön i Mölnbo. Myspys. Tack allihopa för en toppen dag.






Badtajm och överaskning

Idag gick jag upp ganska tidigt för att ta tåget till Mölnbo. Man vill ju inte sova bort hela dagen när solen är framme. Väl framme i Mölnbo var det bara att hoppa in i bilen och möta Emelie och Isabelle och åka med till Willys när Anna skulle storhandla.

Väl tillbaka i Mölnbo igen bar det av bort till Bergasjön för att ta årets första dopp. Var riktigt skönt i vattnet faktiskt. Varmare än vad jag trodde de skulle vara.

Efter vi varit där ett tag så dök plötsligt Annele upp med sina barn. Ingen visste att de var på väg till Södertälje så de var en glad överaskning. De bor ju ändå ca 50 mil härifrån så alltid lika roligt och träffa dem. ¨

Efter stranden åkte vi hem till Anna och åt lite middag och umgicks lite innan det bar hem för min del.




Midsommarhelgen

Har inte blivit något bloggande för mig i helgen då jag inte varit hemma. Utan varit iväg och njutit av det underbara vädret och firat midsommar men nu är jag hemma igen.

I Fredags tog jag och Kawsar tåget ut till Gnesta och Emelie för att möta upp henne och åka och handla lite innan vi åkte till Malmköping och hennes sommarstuga och familj.

Det var helt underbart väder och vi satt ute hela dagen och en bra bit in på kvällen innan det kom alldeles för mycket mygg. Blev lunch och traditionellt smörgåsbord till middag med sill och köttbullar m.m. Blev även jordgubbstårta och rabarberpaj till efterrätt.

När myggen blev allt för många gick vi in och spelade tp och yatzy in på småtimmarna innan det var dags att hoppa i säng. Blev inte allt för många timmar med tanke på att Isabelle vaknade vid kl 5.20 men lyckades somna om en timma iaf.

Igår när vi gjort oss klara bar det tillbaka mot Gnesta igen och en sväg till Södertälje innan vi åkte tillbaka till Gnesta igen och hade lite tjejkväll med filmtittande och det slutade med att vi sov över hemma hos Emelie.

Det har helt enkelt vart en toppenhelg med en massa skratt och roligheter.

Här kommer några kort iaf. Var väldigt dålig på att fota eller ja jag glömde bort de men något kort blev det iaf från Fredagen.



vägningsdags

Ja då var det Torsdag igen då och dags för vägning. Mitt mål var ju att iaf gå ner de som jag gick upp förra veckan. Måste erkänna att jag var lite närvös eftersom de senaste veckorna inte gått så bra för mig men nu har det vänt och vågen var på min sida idag. Vilket jag är väldigt glad över. Nästa vecka ska det vara ett minus igen. Spelar ingen roll att det är midsommar och allt. Ska ner iaf.

Veckans resultat:
- 1,7 kg
Sammanlagt:
- 27.6 kg


Gnesta, Malmköping och Trosa

Idag har det varit en heldag med Emelie och Kawsar. Blev att ta tåget strax innan 12 ut till Gnesta och hem till Emelie en liten sväng innan hennes mamma kom ut dit och hämta upp och vi körde ut hennes mamma till deras sommarstuga i Malmköping en snabbis och sen tillbaka till Gnesta.

Vi tillbaka i Gnesta mötte vi upp Kawsar och gick ut och njöt i solen ett tag. Jätteskönt ute idag, helt underbart. Sen blev det att äta middag ute i solen också. Man blir så glad av att solen lyser.

Efter maten så kände vi att vi ville hitta på något och efter mycket om och men så bestämde vi oss för att åka till Trosa för att äta glass och njuta av kvälls solen.

Denna dag har helt enkelt handlat om att vara ute och njuta av solen för man vet ju aldig i detta land hur länge man har solen. Har varit en toppen dag helt enkelt.

Imorgon är det vägning för min del och jag har skött mig och tränat och så. Visst blev lite alkohol i helgen men annars så men håll tummarna för att jag ska få ett minus på vågen imorgon.


Afrodans

Idag tog jag mig äntligen ner till sydpoolen efter ett par veckors lathet. Hade Kawsar och Anna L med mig också. Trodde när jag kom ner till sydpoolen att det skulle bli ett Latinopass för det var vad det stod när jag bokade passet men Afrodans är roligt de med om inte lite roligare.

Känns riktigt skönt att vara igång nu igen. Mår mycket bättre av att äta rätt och röra på mig så nu är det bara att hålla igång, finns ingen återvändo för jag SKA lyckas.

Var första gången för Anna idag och hon tyckte det var roligt så då kanske man får en till att träna med i höst!


Kvällspromenad

Nu är jag hemkommen från en promenad med Kawsar. Blev lite senare än vad jag tänkt mig men eftersom att Kawsar är så seg så får man vara glad att man kommer iväg i huvud taget! Blev en promenad till Willys i Södra så blev iaf 50 minuter ute. Var skönt. Solen sken.



Tvättstuga

Idag är det tvättning för fulla muggar. Har bokat upp mig på 2 pass för att få allt rent och tort. Passen är inte så långa så man hinner inte tvätta så många maskiner och få det tort under ett pass så passade bra att två pass efter varandra var lediga idag. Nu händer allt där nere rent och torkar. Känns riktigt skönt. Har plockat lite här uppe också. Har en del kvar så får ta det snart eller imorgon får se hur jag gör med den saken!

Blir iaf en långpromenad med Kawsar senare när hon slutat jobbet. Känns riktigt skönt och välbehövande med lite frisk luft och motion.


En tår föll

Satt och tittade på en sammanfatting av det omtalade bröllopet nyss. Såg själva vigseln igår men inte festen. Säger bara att jag tycker att det var ett väldigt fint bröllop och när Prins Daniel höll sitt tal på festen så kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Kändes väldigt äkta och det syns att de älskar varandra.



Jeanettes 30 års fest

Igår var det 30 års fest ute i Nykvarn hemma hos Jeanette till en början. Mycket folk och blandade människor. Riktigt roligt men som vanligt så blir det lätt att folk spårar ut lite när de får i sig för mycket.

Vid 21 tiden gick vi till ett litet hak som Jeanette abonerat undevåningen på så där blev det lite mer dricka och dans hela natten tills det var dags att gå hem och sova hos Jeanette och stoppa lillasyster i säng som blev lite väl rull kanske. Det var helt klart en superkväll som måste göras om snart!






Hundvakt

Imorse vaknade jag kl 06.30 för att göra mig iordning och gå hem till min Faster för att passa deras lilla Lucky ett par timmar. Hon vart superglad när jag kom så det kändes skönt. Hon har varit väldigt blyg innan så bra om det vänder nu. Vi låg i soffan och sov ett par timmar innan vi tog en promenad ute. När vi kom in igen la vi oss i soffan igen och hon låg i min famn och gosade och busade innan hon somna igen.

Vid 12 kom Thomas hem igen och tog Lucky så då gick jag hem igen och la mig på soffan igen. Sov ända fram till kl 15.20 har varit helt slut idag. Vet inte varför jag varit så trött men nu känner jag mig piggare iaf vilket känns skönt. Imorgon blir det 30 årsfest för Jeanette! Ser jag fram emot.



Vägning

Ja som jag nämde igår så var det dags för vägning för mig idag efter ett x antal veckor som jag inte varit där av många olika anledningar som brist på motivation och semester och jobb. Som jag sa igår så var jag säker på ett plus på vågen och det blev det också. Som tur var inte så jättemycket utan mitt mål får bli att tills nästa vecka minst gått ner de jag gått upp nu.

Veckans resultat:
+ 0,8 kg
Sammanlagt:
- 25,9 kg


Ljusparty

Idag på dan åkte jag ner till stan och träffade Farmor och några till tanter. Vi gick till Hebbevillan och åt god lunch i solen. Vi satt och njöt i typ 2 timmar. Vi tog en liten sväng på stan också innan vi möte upp Petra.

Farmor, jag och Petra åkte till Expert för att kolla vad de skulle säga om min digitalkamera. Blev att lämna in den och får den om ca 14 dagar så nu blir det att plocka fram den gamla som jag hade innan och använda den ett tag framöver tills jag får tillbaka min nya.

Har även hunnit med att gå på ljusparty hemma hos Petras storasyster också. Blev inget handlande för min del den här gången heller. Finns liksom inga pengar för det även fast det finns hur mycket fina saker och ljus som helst.

Imorgon blir det vägning för min del igen. Var ett tag sen nu med tanke på jobb och semester och så men ränkar med ett plus på vågen. Har inte skrivit upp vad jag ätit eller något sen sist jag var där sen har jag inte miss sköt mig hur mycket som helst men lite har det blivit men nu är det verkligen nya tag och kämpa på helt enkelt.



Heldag

Idag har jag varit iväg hela dagen. Åkte ner till stan med Petra först och kollade runt lite innan jag träffade Anna och Emelie och vi begav oss till Järna och sen Mölnbo. Har varit en väldigt lugn dag ute i Mölnbo. Tv tittande och lek i parken men även lite snack. Känns som det var evigheter sen jag umgicks med Anna och Emelie så var väldigt trevligt.

Tyvärr kan jag inte bjuda på några bilder från dagen eftersom min kamera gått sönder idag. Blir att åka till expert imorgon och få den lagad eller utbytt. Den är ju inte äns 1 månad gammal.

För övrigt fyller min lillkatt 2 år idag också. Så nu har alla här hemma fyllt år haha! Men som jag sagt förut så går verkligen tiden fort och det känns fortfarande som att jag fick hem dem igår fast om man tänker på allt som Sixten pajat här hemma så kan det inte ha varit igår :/




Trött

Idag har jag verkligen varit trött. Känns inte som jag sovit på flera veckor och det har jag knappt gjort heller. Har varit full rulle hela tiden med resor och fixande av fest m.m så idag när jag kom hem på eftermiddagen la jag mig på soffan och somna på en gång och sov i 3 timmar. Jätteskönt, nu känner jag mig som människa igen.

För övrigt så blev det en tidig morgon idag. Petra kom och hämtade mig vid 8.30 och sen följde jag med henne ner till stan när hon skulle fixa sina naglar. De blev riktigt snygga.

Sen bar det upp en sväng för att träffa Camilla. Fick en fin klocka av henne i födelsedagspresent. Tack så mycket.
Vi blev inte alls långvariga för att både Petra och jag var helt slut.

Efter jag vaknat från min tupplur tog jag mig ut och gick en promenad fram och tillbaka till Willys. Var skönt att komma ut lite och få luft. Har ju ända varit en väldigt fin kväll.

Här nere kommer två blider på mitt fina armband som jag fick av Petra och Christopher och min klocka som jag fick av Camilla i födelsedagspresent. Tack igen!


25 års fest

Som ni vet så fyllde jag 25 år igår. Det var en superlyckad kväll även fast att antalet minskade drastiskt på grund av sjukdom och annat.  Har aldrig varit på maskeradfest förut och det var riktigt roligt. tack alla för de fina presenterna och sällskapet :)

Här kommer lite bilder










Grattis till mig :)

Ja idag blir jag 25 år då och i kväll ska det festas. Tyvärr har jag fått några som inte kommer nu och att min syster inte ska dyka upp är det som känns så tråkigt, men men inget jag kan göra. Kan ju inte tvinga dit henne.

Blir nog roligt ikväll iaf. Blir att springa till Lokalen och fixa det sista snart så att jag kan gå hem sen och fixa mig själv. Ni får ha en fortsatt trevlig Lördag allihopa!


Hemma igen

Ja jag kom hem igår eftermiddag men har inte hunnit sätta mig ner och blogga. Har haft fullt med saker att fixa innan jag fyller år i morgon och det ska råda maskeradfest! Hoppas verkligen att det ska bli roligt och att alla blir nöjda.

Budapestresan var helt underbar med mycket sol och bad. Tiden gick bara väldigt snabbt. Visst är det bra och skönt att komma bort men hemma är nog ändå bäst. Speciellt när man är dunderförkyld. Men överlever nog iaf. Finns hur mycket som helst som jag skulle kunna berätta om budapest och tycker verkligen att folk som inte varit där ska åka dit. Hur fint som helt och bra priser. Jag skulle lätt kunna åka dit igen men nu får bilderna tala för sig själva.












Resväskan är packad och sitter här hemm...

Resväskan är packad och sitter här hemma nu och väntar på att passa ska komma och hämta mig sen bär det av till skavsta och budapest. Lär inte bli något bloggande för min del där nere men är hemma igen på torsdag då bjuder jag på bilder och så från resan. Ha det så bra så länge.


Grattis Jossan

Idag mötte jag upp Camilla på stan för att leta studentpresent till Jossan, tillslut hittade vi en fin tunika som hon sa att hon vart glad över.

Vi 14 mötte vi upp Mamma och Lasse för att ta oss ner till maren där Jossan skulle springa ut. När hon väl kom sen så sprutade tårarna på henne, hon vart väldigt känslosam så blev själv att man fälde en tår. Vi stod och tittade lite på flaken ett tag medan vi ändå väntade in Jossan sen bar det hem till hennes mamma för att fira henne och äta smörgåstårta och dricka lite vin.

Nu är jag hemma igen och blir en lugn hemmakväll med tv tittande och lite fix för imorgon bär det av till Budapest :D




















Jobbat och underbara sol

Gick upp kl 05.30 imorse efter att knappt sovit 5 timmar men får väl skylla mig själv som inte går och lägger mig i tid helt enkelt. Tiden på jobbet gick iaf väldigt snabbt men jobbade bara mellan 8 och 12.20 så kan ju bero på det.

Efter jobbet hämtade Petra upp mig vid årstaberg och åkte ner och mötte upp Emelie, Isabelle, Kawsar, Anna och Hampus. Vi gick runt och kollade lite i affärerna och njöt av solen.

Blev ingen vägning för mig idag heller. Har kommit av mig lite. Har varit för mycket de senaste veckorna så har inte hunnit tränat eller så men efter jag kommer hem från Budapest så är det allvar igen. För ner ska jag det är en sak som är klar.

Efter stan följde jag med Petra och hämtade Hampus på dagis och sen åkte vi vidare till mig och hämtade ut Sixten så han fick komma ut lite. Det tyckte Hampus var superroligt till en början men sen när han inte gick som han ville så var det inget kul längre. Vi lämnade upp Sixen och gick och köpte mat och satt ute i den underbara solen och njöt. Efter maten gick vi vidare till lekparken så han fick leka och jag och Petra satt och solade lite.

Efter ett tag ringde Faster som bestämt och jag följde med henne på en promenad med Lucky och de andra åkte hem. Följde även med Faster hem en snabbis innan jag gick hem. Var verkligen skittrött så somna på soffan en stund. Var riktigt skönt faktiskt. Nu känner jag mig piggare och huvudvärken är borta.

Här kommer en bild på söta Lucky




Fixat och donat

Underbart väder idag och jag är klar i skolan. Kan det bli bättre?!? Nej skulle inte tro det. Känns helt underbart. Blir att njuta av sommaren så gott det går nu innan allvaret drar igång på allvar med jobb och så i höst!

Petra och jag var ute en sväng i solen idag och njöt av det fina vädret innan vi tog en tripp förbi Öb och handlade lite inför min fest nästa lördag. Nu är det bara alkoholen, hallon, tilltugg och plastmuggar kvar sen är allt fixat. Känns riktigt bra faktiskt.

Vi har även suttit hela kvällen och pulat med musik för att få ihop en bra blandskiva så att det ska passa alla smaker. Vill ju att alla ska vara nöjda och belåtna. Så förhoppningsvis så passar det. Blev iaf en skiva med 146 låtar om jag ska vara exakt.

Vi var även förbi Petras mamma och lånde en bålskål av henne. Har inga stora skålar hemma och känns inte så roligt att bjuda på välkommsdrink i en kastrull!

Nej nu är det dags för sängen så man orkar upp och jobba imorgonbitti. Godnatt allihopa!


Ceasar 2 år

Kom på idag att min lilla Ceasar fyller 2 år idag. Tiden går så fort känns som att jag precis tog hem honom och att han fick plats i min hand men inte längre nu är han en stor kille på närmare 6 kg. Tungviktare helt enkelt. Tänkte att jag kunde bjuda på några bilder av honom här nere.




RSS 2.0