Marina 50 år

Idag fyller Marina (mammas kusin) 50 år så det blev middag på Ceasars med stora delar av släkten. Var supermysigt att träffa alla. Får hoppas att Marina var nöjd med sin kväll också. Grattis igen. Kommer lite bilder här från kvällen. Får bli lite text och mer bilder helt enkelt.



 


























Vägning

Ja idag var det dags för vägning igen. Gick ju inte så bra förra veckan så jag hoppades på ett bättre resultat idag. Vilket jag också fick :D och mer ska jag ner!! Men känner mig riktigt nöjd med dagens resultat iaf :)

Veckans resultat:
- 1,6 kg
Sammanlagt:
- 22,9 kg

Städning, tvättning och rensning

Idag har jag bara varit hemma hela dagen. Har varit en riktig pysslardag. Har kört 2 diskmaskiner, städat och plockat för fullt också. Samtidigt hade jag tvättstugan som jag sprungit upp och ner till stup i kvarten men nu är iaf mina kläder rena :) väldigt skönt.

Har även hunnit med att rensa bland mina kläder. Blev en hel sopsäck med kläder som jag inte längre kan ha. Lite tråkigt att slänga kläder men får ju vara glad att det är på grund av att de är förstora som jag inte kan ha de längre, så att det inte skulle vara att de är för små.

Är inte riktigt klar med min storstädning utan fortsätter imorgon är jag kommer hem. Då får det bli badrummet och dammsugning och torka golven sen är jag klar för den här gången :)

Nu är det dags för ett wii fit pass för min del. Får se hur länge jag orkar idag. Är trött men ska försöka få ihop 60 min.


Gym, Afro och Mammabesök

Idag vart det sovmorgon. Ledig från skolan så man får helt enkelt passa på att sova då :) Tur är väl det också. Skönt att slippa kollektivtrafiken nu när det knappt funkar. Ser ut att hålla i sig hela veckan så får hålla tummarna för att jag kommer upp till skolan på Torsdag utan att frysa ihjäl på kuppen med tanke på att det är svinkallt ute, men nästa vecka har de lovat plusgader :) vilket jag är väldigt glad över. Då kanske det kan börja smälta lite. De är ju en hel del snö som ska bort innan våren dyker upp!

Jag gav mig iaf ut i kylan och mötte Camilla på stationen och sedan vidare till sydpoolen. Vi hann med 40 minuter på gymmet innan det var dags för ett Afrodans pass. Säger bara att hennes pass har blivit mycket mer hårda nu än vad de va i början, vilket iofs är bra för då kan man bränna lite till :) Var helt slut efter gym och passet idag men så ska det vara efter man varit och träna :) Det ska kännas i kroppen helt enkelt!

Sen bar det hem till Mamma och Lasse för middag och bara umgås helt enkelt. Har inte varit där på flera veckor så trevligt att se dem också. Händer ju inte allt för ofta längre. Var där väldigt ofta förrut men nu har gymmet tagit den tiden helt enkelt. Man får helt enkelt prioritera här i livet :D Man hinner inte med allt som man vill ibland.




Latino

Idag har jag varit nere på sydpoolen och kört ett Latinopass. Är verkligen superroligt, man får prova på lite olika dansstilar som tex salsa. Men det blir ändå i träningsform så kanske inte riktigt som att gå på en danskurs men ändå superroligt. Blev en promenad fram och tillbaka i detta vackra solväder som vi haft idag :) Kallt men ändå sol. Man kan inte få allt man önskar sig jämt. Man får vara glad för smulan.

När jag kom hem från sypoolen blev det ett 30 minuters wii fit pass också. Kände att jag hade lite mer kraft att ge. Inget jag brukar göra men idag blev det så :)

Nu är det soffan som gäller och blåsningen. Sen blir det att titta på film med tanke på att det verkligen inte finns något bra som börjar efter. Får hoppas på att den är bra. En ny film som jag har som jag fick av Anna förra veckan. Tack!


Melodifestivalen med middag!

Vart sovmorgon för min del idag. Meningen var att jag tänkt gå upp i lagom tid och hinna med ett wii pass innan jag skulle åka iväg med Anna och Emelie men så blev det inte idag. Kom inte upp ur sängen förren kl 11.30, vilket var riktigt skönt faktiskt.

Sen har jag varit iväg hela dagen. Anna, Emelie och barnen kom och hämta upp mig i all snökaos och så åkte vi till Willys och handlade middag och morötter med dipp till kvällen. Blev potatis i ugn med fläskfile och beasås. Riktigt gott blev det :)

Sen var det Melodifestivalen för fulla muggar som gällde. Tyckte att det var rätt låtar som gick vidare idag faktiskt vilket var riktigt bra :) Innan det bar hemåt fick vi soppa fram bilen ur all snö som rasat ner hela dagen och sen blev det att köra sakta sakta hem från Mölnbo. Tog lite längre tid men helk klart värt det med tanke på att man kommer hem välbehållen.



Sötaste

Jag och Camilla hittade det här klippet på youtube igår när vi var inne och kollade runt där. Måste bara dela med mig av det. Så underbart söt :)

 


Bio och Middag

Varit och mys med Syster i Stockholm på dagen igår. Hon är hemma och har åkt på medaljongsjukan. Aldrig hört förut men hon ska iaf äta medecin i 6-8 veckor nu. Får hoppas att hon blir bättre snart och att det slutar klia.

På eftermiddagen mötte jag upp Anna, Emelie, Malin och Emely för middag och Bio på Söder. Blev vegitariska vårullar med sallad för min del.

Filmen vi såg var Farsan. Helt okej film. Värd att se med både skratt och någon tår sådär men finns många filmer som är mycket bättre men ändå värd att se.

Snöstorm hade vi igår också. Ser ut som den fortsätter idag med. Nu vill jag verkligen inte ha någon mer snö. Det räcker och blir över med den snö vi redan har. Vill ha sol och vår nu och slippa alla tråkiga vinterjackor. Så snälla vår kom NU!

Ja hade tänkt att lägga upp en bild men går tydligen inte så får bli ett inlägg utan de då! kanske får bli senare. Sitter och väntar på Anna och Emelie som ska komma och hämta upp mig.




Veckans vägning

Idag var det dags för vägning igen då. Den här veckan gick inte direkt som jag ville. Åt lite i helgen men inget märkvärdigt utöver mina points men ibland är väl inte vågen på min sida. Bara ta nya tag och hoppas på bättre resultat nästa vecka.

Veckans resultat:
+ 0,5 kg
Sammanlagt:
- 21,3 kg

Tisdag & Onsdag

Igår hände inte allt för mycket. Var sista dagen på praktien för den här perioden. Alltid tråkigt när det är dags för skolan igen men men det är ett måste. Det är dags igen om ett par veckor.

Efter praktiken åkte jag hem. Sov middag i 2 timmar, var riktigt trött så tänkte att det var bäst att lägga sig och sova lite för att få mer energi. När jag vaknade till liv så var det dags att plugga. Pluggade mellan 18.00 och 01.00 i natt men nu är den klar och inlämnad iaf :)

Idag började dagen med ett 48 minuters wii fit pass innan det vart duschen och och åka i väg med Petra. Var roligt att träffa henne. Hon har ju varit i Thailand i 2 veckor och var riktigt brun. Vill också men svårt när det snöar ute, men är väl ingen mening att klaga ska snöa ända till Lördag :(

Petra och var hemma hos hennes systerdotter och hjälpte till och tapetsera ja eller Petra gjorde det. Jag la tapetklister på två våder :) Så  duktig var jag. haha. Ja det är typ vad vi hunnit med idag. Kom hem för ca 30 minuter sen så är väl dags att hoppa i sängen snart.

Måndag igen

Ja då var det en ny vecka igen då och Måndag var här. För min del så blev det att gå till min praktikplats. Eftersom jag var sjuk förra veckan missade jag Måndagen och Tisdagen, så får ta igen dem den här veckan. Gör mig inte allt för mycket utan trivs väldigt bra och barnen blir lika glada varje gång jag kommer dit :) och det gör ju saken ännu roligare.

Efter praktiken åkte jag hem och degade lite på soffan innnan jag gjorde mig i ordning och tog en promenad ner till Sydpoolen för att köra ett Afrodans pass. Skönt att vara igång med träningen igen efter förkylningen.

Nu blir det familjen anorlunda och spårlöst i soffan. Känner mig jättetrött just nu men det går säkert över sådär innan sovdags!

Min helg

Vart en sväng på stan med Camilla och Farmor igår. Vi gick runt och tittade lite i affärerna och var och åt lunch. Snöade gjorde det också vilket jag är väldigt less på. Nu räcker detl. Vill ha vår NU. Efter stan åkte jag och Camilla en sväng hem till Mamma innan vi tog bussen till Järna och hem till Anna för att titta på Melodifestivalen. Var inga höjdarlåtar igår enligt mig men ska erkänna att jag inte lyssna så noga. Vi babblade en hel del istället. Var väldigt trevligt.

    

Efter Melodifestivalen åkte jag och Camilla hem till mig och plockade ihop lite kläder och gav mina katter mat och gick över till farmor sen för att sova där. Innan vi gick och la oss tittade vi på en film som vi lånade av Anna. Säger bara verkligen värd att se men många tårar vart det.

      

Idag var det dags för träning igen för min del. Har inte tränat på 1.5 vecka på grund av min förkylning men nu så är jag bättre och kan träna igen. Vart ett Latinopass för mig idag. Fick med mig Farmor som sällskap :) Vilket hon tyckte var superroligt.

När jag kom hem blev det en dusch och sen har jag plockat lite i köket och nu blir det soffan resten av kvällen. Känner mig riktigt trött nu. Kan ju hoppas att det håller i sig så jag kommer i säng i bra tid för en gångs skull. Men tror inte det blir så. Känner mig själv och brukar alltid vara som piggast när det är dags för sängen.


Mysfredag

Idag har varit en väldigt fullspäckad men mysig dag. Gick upp kl 8.00 imorse och åt frukost och gjorde mig i ordning för att möta Farmor vid busshållsplatsen. Tog bussen ner till stationen där mötte vi upp Emelie och Isabelle och tog tåget till Mölnbo för att hälsa på Anna och Hampus. Anna bjöd på god lunch och tigerkaka. Farmor ville gärna komma dit och kolla hur de bodde då Anna flera gånger varit hemma hos henne ifall ni nu reagerar på att jag hade med mig henne :)




Efter Mölnbo gick farmor och jag förbi stan en sväng och kollade i affärerna. Min snälla Farmor köpte en vårjacka till mig. Vilket jag är väldigt glad för. 4 stl mindre än den jag hade förra våren :) Vilket gör saken ännu bättre! Kommer en bild på min nya jacka här. Bilderna är kanske inte de bästa men ni kanske kan se på ett ungefär iaf hur den ser ut.


Efter stan följde jag med Farmor hem till Faster och tittade på Lets dance och åt varma mackor med skinka och ananas. Kom hem för snart en timma sen. Händelserik dag som bara ha rusat förbi. Tack allihopa som bidragit till en väldigt BRA dag!




Vampire Diaries

Säger bara jag har blivit kär. De två första avsnitten kom på kanal 6 idag och jag är fast. Kommer sitta bänkad nästa Torsdag igen. Påminner lite om Twilight men ändå inte, men om ni tycker om de filmerna så kommer ni garanterat tycka om denna serie. Både kärlek och spänning, precis i min smak :) Så missa inte nästa Torsdag!



Zumba

Har kommit fram till att jag skulle vilja införskaffa mig Zumba fitness. Verkar vara ett superbra träningsredskap att ha hemma. Att kunna dansa och på samma gång få en bra träning och ha roligt. Tyvärr är jag student och det finns inga pengar till det, men jag kan ju iaf få drömma lite, att jag skulle ha pengar till att införskaffa dessa dvd skivor men får bli en annan gång i livet.



Gå in här ifall ni vill veta mer



Ett alla hjärtans dag kort

Fick ett fint hemmagjort kort i brevlådan idag av Anna. Tänkte att jag skulle dela med mig av det till er :) Tack Anna!!


Veckans vägning

Idag var det vägning igen och eftersom jag inte kunnat träna på hela veckan på grund av min förkylning så var jag inte säker på att det skulle hända allt för mycket på vågen. Har ätit rätt och så men ändå. Eftersom jag tog 20 kg förra veckan så är mitt nya mål att ta 30 kg till min födelsedag i Juni. Så 10 kg till ska jag lyckas med men det är bara att ge sig fan på det så ska det gå :)

Veckans resultat:
- 1,7 kg
Sammanlangt:
- 21,8 kg

På upptäcksfärd

Fick för mig idag att jag skulle ta ut katterna idag med koppel. Har inte varit ute med dem sen i somras. Visst de har fått gå ut på balkongen men inte samma sak. Ceasar började gnälla redan utanför ytterdörren och ville in igen så släppte in han igen innan jag och Sixten gick ut. Ceasar har aldrig varit något fan av att gå ut. Han ligger bara blixtstilla och skakar så kanske inte så snällt och tvninga ut honom. Men Sixten tyckte det var superspännande. Inte ett dugg rädd med tanke på att han inte varit ute på typ 6 månader. Han hoppade runt i snön och klättra i snöhögarna. En modig kille :)


Farmordag

Vaknade till liv vid kl 10.30 idag efter en väldigt hostig natt. Varje gång som jag somnade in vakande jag av världens hosta. Hatar verkligen att ha hosta. Så irriterande. Men har iaf inhandlat hostmedicin idag så hoppas på att bli av med den så fort som möjligt.

Iaf när jag vaknat och klädde på mig och fixa iordning panten så gick jag över till Farmor och åt frukost. Marita var även där (Mammas moster) och umgicks med min Farmor. Vi satt och snacka lite skit och umgicks sen tog vi bilen till Coop och pantade all min pant, vart hela 104 kr rikare :) och snabbt fattigare igen efter att ha inhandlat kattmat m.m.

Efter Coop lämnade vi av Marita och åkte vidare till Plantagen och Camilla, vi hann även springa in en sväng på Rusta och kolla runt. När Camilla slutade körde vi ner henne till sydpoolen så hon kunde träna. (Vill också men går inte när jag är sjuk) sen vidare hem till farmor för middag och tv tittande.

Dagen har bara rusat iväg men nu är jag iaf hemma och ska väl hoppa ner i sängen strax. Godnatt


Soffpotatis

Idag har det varit en väldigt lugn och stillsam dag som nästan bara har spenderats i soffan. Vaknade inte förren kl 14 idag vilket var väldigt skönt och behövligt men känns ändå som att hela dagen har rusat förbi. Men man kan behöva vissa dagar att bara återhämta sig på.

Idag känns iaf förkylningen mycket bättre. Tack och lov och hoppas på att jag ska känna mig ännu bättre imorgon. Har haft lite småhosta idag vilket jag verkligen inte hoppas ska utvecka sig till något mer men åtestår och ser.

Blir ett kort inlägg idag då jag inte har så mycket att berätta. Godnatt


En väldigt lugn dag

Idag har det varit en väldigt lugn dag. Låg i soffan och slappa och vid 14.30 gick jag över till farmor och la mig här och slappa. Åkte en liten sväng till affären med farmor som inte kört bil på över 2 år men gick så bra så.

Vart spagetti och köttfärssås till middag som hon lagade. Var gott och skönt att slippa laga mat själv. Nu blir det att kolla på Biggest looser och sen tror jag att jag ska bege mig hemåt och till min egna soffa och glo på tv och snyta mig lite till. Ha en skön fortsatt Måndag.

Gjort om lite

I brist på sysselsättning så har jag gjort om utseendet på bloggen. Vet inte om jag är riktigt nöjd men de får se ut såhär ett tag nu.

Blev ingen praktik för mig idag, är genomförkyld. Somnade efter kl 03.30 inatt någongång. Kunde inte andas knappt. Blir så irriterad var inte så längesen jag var förkyld. Har väl varit bra en vecka eller så och nu är den tillbaka igen. Men men inte så mycket att göra får hoppas på att den försvinner snart. Orkar inte vara förkyld längre.

Meningen var att jag, Camilla, Kawsar och Farmor skulle gått på ett Afrodans pass idag men var bara att avboka. Alla är lite halvkrassliga så. Nej nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite.

Söndagsmys med Farmor

Idag har farmor kommit till Södertälje och ska bo hemma hos min faster i en vecka och passa hus och katter medan min faster och sambo är i Egypten, så idag har jag varit där hela dagen och umgåts och haft det mysigt med henne. Vi har mest bara kollat på tv och ätit middag och bara njutit och Bingolotto vart det med. Men ingen vinst som vanligt. Har helt enkelt varit en supermysig dag idag. Får passa på att umgås  så mycket som mäjligt med henne medan hon är här.



Imorgon är det praktik igen. Känner mig inte helt på humör med tanke på att jag är superförkyld men bara bita ihop och gå dit. 2 dagar till och jag trivs ju bra där så inga problem. Bara förkylningen som spökar med mig.


Födelsedagsmiddag

Idag har jag varit hemma hos Mamma och Lasse och fira hans 45 års dag! Vart middag med Tacos. Mums mums. Inget jag äter speciellt ofta men gott var det. Lasses föräldar kom efter maten och då vart det tårta och kaffe. Blev en liten bit tårta för min del. Man måste ju få unna sig ibland. Och sen Melodifestivalen. Tyckte om Salem al fakirs, Olas men mest Linda Pritchards låt. Förstår inte varför den inte gick vidare. Tror att den skulle kunnat klara sig ganska bra i Europa men men blir inte så i år. Lär väl gå som det gör alla andra år för Sverige.

 




Tjejkväll med Anna

Mötte upp Anna på stan idag och gick runt lite i affärerna. Köpte en födelsedagspresent till Lasse som han ska få imorgon. Får hoppas att han tycker om den. Köpte ansiktsmasker och gick en sväng förbi konsum och handlade mat och lite gott till kvällen.

Middagen bestod av:
Tortellini med ostsmak
Kräftstjätar
Milda 4% matgrädde
Salt, Peppar
Sallad

Vädligt gott och lätt att laga. Hoppas du tyckte om maten Anna :) Vart väldigt nöjd iaf.

Blev att titta på film också. Sommar med Göran. Var rikgt bra tycker jag. Rolig också. Fick man skratta lite. Helt klart värd att se om ni frågar mig.

                              

Efter filmen var det dags för ansiktsmasker och lite tjejsnack och sedan Lets dance med morötter, gruka, blomkål och dipp innan det bar hem för min del. Men det har varit en väldigt trevlig kväll med en massa skitsnack och bara mys. Får vi göra oftare eller vad säger du Anna?? Tack iaf för en trevlig kväll :D


Veckans vägning

Ja idag var det Torsdag igen då och dags för vägning. Mitt Mål den här veckan som jag satt upp var att försöka ta 20 kg. Vilket jag också gjorde :D Är verkligen supernöjd. Har en bra väg kvar innnan jag nått mitt mål men ändå en bra bit på vägen. Den här gången ska jag lyckas. Det har jag gett mig fan på och min motivation är helt anorlunda från när jag försökt innan och träning och allt har blivit en del av min vardag och tycker det är superroligt :)

Veckans resultat:
- 0,7 kg
Sammanlagt:
- 20,1 kg

Här kommer bilder på mig från i sommras innan jag började viktväktarna och från någon vecka tillbaka. Lite skilland är det nog även fast det kanske är svårt att se på kort.


Snö, Snö mera snö

Idag var det praktik igen och jag var där i tid idag :) Kan kanske bero på att Anna L ringde och väckte mig i morse för att jag bad om det igår men hoppas och tror att jag skulle ha vaknat till liv iaf.

Idag var vi iaf inne hala dagen då det satte igång att snöa rejält tyvärr. Känner att jag är less på denna vinter nu och vill att det ska börja bli vår nu. Ja, jag vet att det bara är 3 Februari men man kan ju alltid önska. Tiden gick iaf väldigt snabbt som det brukar när jag är ute på praktik.

När jag slutade åkte jag förbi stan och köpte tvättmedel och sen vidare hem och plockade ihop min tvätt och gick ner i tvättstugan så nu hänger allt på tork där nere. Inte så roligt och tvätta men skönt när allt är rent :)

Ska väl försöka att hinna med ett wii fit pass också idag eller jag SKA hinna med de. Har bestämda dagar som jag ska träna. Gör upp varje vecka hur mycket jag ska hinna med och vad jag ska träna vid varje pass beroende på hur mycket tid jag har men 3-5 gånger i veckan blir det iaf med allt från afrodans, latinodans, simmning, gym till Wii fit.

Skulle behöva städa lite också egentligen men känner inte att jag har någon tid för det eller ja jag har ingen lust för det idag om jag ska vara helt ärlig, får bli en annan dag helt enkelt. Nej nu ska jag ta och laga lite middag till mig själv.

Här kommer några bilder som jag tog idag när jag stod och vänta på bussen. Häligt med svensk vinter :S


Sovmorgon och Gymmet

Dagen började med en sovmorgon till kl 8.45 vilket inte alls var meningen eftersom jag skulle vara på praktiken kl 8.00. Som tur var fick jag ett sms av Anna och vaknade av det så jag kom upp ur sängen och fick fixa mig lite snabbt och ta mig dit. Slutade med att jag vart 1.45 minuter sent idag. Kanske inte den bästa starten på dagen men överlevde iaf. Vart lite snöbollskring med barnen idag också vilket var väldigt uppskattat av dem.

Efter praktiken åkte jag ner till stationen och mötte upp Camilla och gick till sydpoolen för att träna på gymmet. Händer inte allt för ofta att jag går upp där utan jag är mer för olika pass och simning men bra att träna musklerna ibland också. Har kommit fram till att jag verkligen inte har några armmuskler för fem öre. Men det är väl vara att fortsätta att gå dit och hoppas på att jag ska bli starkare :D

Efter sydpoolen bar det hemåt och äta lite middag. Nu är det soffan och tv tittande som gäller. Ikväll är det final i Paradise hotel. Vilket jag inte kan missa. Tror inte jag missat ett avsnitt faktiskt. Ska bli väldigt intressant och se vem som kommer vinna. Av de par som är kvar så hoppas jag att Kristoffer och Erika vinner men hade helst sett Anderias och Catja som vinnare men de är tyvärr utröstade. Så kl 22.00 i kväll på 6:an, missa inte.



VFU

Idag var första dagen på pratiken för den här omgången. Blir praktik hela veckan och Måndag och Tisdag nästa vecka. Alltid lika roligt att komma ut till barnen och få känna att man "jobbar" istället för att sitta i skolan. Jag är mer praktisk av mig och föredrar att jobba framför att plugga även fast jag är väldigt tacksam för att jag snart har min Lärarexamen.

När jag kom dit i morse fick jag en massa kramar av barnen. Roligt att veta att de saknat en. Ett barn sa till mig "Vad bra att du är tillbaka för när du inte är här är det tråkigt, när du kommer hit är det roligt för då får vi sjunga roliga sånger och leka en massa lekar". Man blir väldigt glad när man får höra positiva saker även om det kommer från en 5 åring :D

Personalen var också glada och se mig och jag känner mig verkligen hemma där efter 5 terminer av praktik på samma avdelning. Vi har väldigt roligt tillsammans och alla är så öppna och pratglada. Det är så man vill ha det på sin arbetsplats. Fick även en massa komplimanger från personalen som tyckte jag var så fin och varit så duktig som gått ner så mycket i vikt. Vissa sa du har blivit så smal. Det kanske var och ta i men ja det syns nog en del nu att jag gått ner i vikt. Väldigt uppskattat med komplimanger iaf :D Det gör att man får ennu mer energi och motivation att fortsätta. Det har iaf varit en väldigt bra start på veckan och hoppas att den fortsätter så :D

Är hemma nu och väntar på att klockan ska rulla på lite så jag kan bege mig ner till sydpoolen för ett pass Afrodans. Ska bli roligt, har inte kunnat gå på något afropass på ett par veckor nu på grund av sena dagar i skolan men nu så! Sen blir det väl middag när jag kommer hem och lite pluggande. Ha en fortsatt bra Måndag allihopa!!

RSS 2.0