Vägning

Vägning idag då. Hoppades på ett bra resultat den här veckan ( även fast jag inte skrivit som jag tjatar om hela tiden) men det gick riktigt bra iaf. Kan ju bero på att det inte blev något party den här helgen som var eller om jag gjort någon annan skillnad. Är svårt att veta med tanke på skrivandet. Men glad är jag iaf över resultatet och hoppas på att de ska gå lika bra nästa vecka också.

Veckans resultat:
- 1,6 kg
Sammanlagt:
- 32,9 kg


Hemma idag

Belv hemma från jobbet idag. Känns inte alls bra när man precis har varit hemma men vad ska man göra när kraften inte finns. Känner mig piggare nu iaf så förhoppningsvis blir det jobb på Fredag. Håller tummarna för det!
Så därför har det inte hänt något speciellt idag. Har suttit på soffan och bara varit och tagit det lungt.

Som ni vet så försvann ju min Kamera för snart 2 veckor sen och nu har jag beställt en ny. Blev en Samsung PL150. Den borde dyka upp vilken dag som helst. Hoppas på att den ska vara riktigt bra :) men allt är väl bättre än ingen alls så.



Inte min dag idag!

Idag har inte varit min dag. Vet inte om jag nämt att jag ska åka till Thailand i Februari på grund av att Pappa och hans sambo fyller 50 år. Jag och mina syskon blir bjudna och ska eller skulle åka 3 veckor för att hälsa på, men nu så blir det inte så för min del. Fick endast ledigt i 2 veckor. Visst de blir ju ändå en resa men känns sådär att behöva åka hem alldeles själv från Thailand och veta att alla andra är kvar där. Men finns inte så mycket mer att göra. Bara gilla läget!

För övrigt blev det ingen Zumba för mig efter jobbet idag då jag inte känner mig helt hundra. Känner mig varm och har ont i huvudet. Vill inte bli sjuk nu igen!!! usch!! Hoppas på att jag ska känna mig piggare imorgon när jag vaknar och att de då blir en bättre dag imorgon!!

Lugn helg

Det har varit en väldigt lugn helg den här helgen. Har varit skönt men har ändå en tendens till att bli rastlös, men sånn är jag så bara att stå ut.

I Fredags slutade jag tidigt från jobbet och vädret var underbart ute. Åkte ner till stan direkt och träffade Farmor, Faster och Mammas moster för lite fika och så. EFter det blev det en helkväll hos Mamma min. HAr sovit där hela helgen. Inatt ska det bli riktigt skönt att få sova i sin egna säng.

I går Lördag blev det att gå ner till stan och träffa Anna och Cecilia. Även mamma min följde med och åt lite lunch innan vi andra åkte till scaniarinken för lite hockey. Gick tyvärr inte så bra för SSK men får väl hoppas att det går bättre nästa match. Efter hockeyn blev det en sväng på stan för att äta lite middag och soffhäng innan det bar hem till mamma igen.

Idag har det varit en väldigt lugn dag. Jag och Anna har strosat runt på stan och bara varit. Fikat och snackat en massa skit som vanligt. Tack för en trevlig dag min pärla!!

Här kommer någon bild från i helgen som jag då har tagit med min mobil. Därför inte den bästa kvaliten.




Vägning

Ja Torsdag igen då och vägningsdags. Hade inga förväntningar på att det skulle gå så bra för att jag fortfarande inte har börjat skriva ner vad jag äter plus en del fusk i helgen. Den här veckan får de bli skärpning för mig.

För övrigt fick jag och mina kära vänner en förfrågan idag om att ställa upp i ett repotage i deras veckotidning som alla som är med i viktväktarna får vid varje möte. Tydligen tycker hon det är så roligt att vi är så många som stöttar varandra med även att vi är unga också plus att vi även har varit så duktiga att gå ner i vikt. Så vi får se hur det blir med den saken. Roligt att få erbjudandet iaf!!

Veckans resultat:
- 0,3 kg
Sammanlagt:
- 31,3 kg



Jobb och träning

Jobbet flyter på som vanligt. Lite stressigt igår bara med tanke på att vi hade vikarie men gick bra i slutändan. Idag kände jag mig lite som en tjatmoster men så är det vissa dagar. Lite rivsår bakom örat och i nacken fick det också bli, var en olyckshändelse men gjorde riktigt ont!

Både igår och idag har jag även hunnit träna med min älskade syster. Igår vart det en timma Zumba och idag en timma Latino. Känns som jag kommit in i träningen igen och tar mig tid för det. Tisdagarna blir lite sena men det är det värt! Zumban är så otroligt rolig så de vill man inte missa..




Ny vecka

Ja då var det Måndag igen och känner mig riktigt utvilad även fast det inte blivit många timmars sömn i helgen. Var till och med så hurtig så jag åkte med en buss tidigare till jobbet och hann läsa LT innan jag började. Var riktigt skönt faktiskt.

Efter jobbet åkte jag ner till stan och träffa Petra för att hon skulle lämna eller ångra ett abonemang som hon fixa igår. Problemet var bara att de inte hade någon ångerrätt men efter en 30 minuters tjafs så fick hon dem att ta tillbaka det. Snacka om att hon kan prata för sig. Jag hade gett upp för längesen!! :)

Kräftskiva

I går var det dags för kräftskivan som jag och Anna fixat. Måste säga att det vart riktigt lyckat. Hade riktigt roligt och folk fick i sig en hel del. Vissa kanske lite väl mycket :) men så kan de bli ibland. Tycker att det var en riktigt lyckad kväll!! Tack alla som kom och deltog!

Tyvärr så försvann min Kamera igår :/ Den är helt borta så får bli för mig att ge mig på jakt efter en ny. Känns riktigt surt med tanke på att kameran inte äns är ett halvår gammal.

Bjuder på lite bilder från kvällen som Anna har varit snäll och skickat över till mig. Lär inte bli mycket bilder nu eftersom jag bara har min mobil men hoppas på att hitta en ny snarast.


Lugn hemmakväll

Igår efter jobbet blev det att åka hem till mamma direkt. Blev att äta middag och umgås lite. Sen tog jag och syster en powerwalk på 1,5 timma. Riktigt skönt var det. En ny promenadväg som jag aldrig gått innan. Riktigt mysigt och fint lite för mycket mygg bara men överlevde de också.

Efter promenaden följde jag med hem till mamma igen och glodde på idol med syster innan jag åkte hem och sov.

Idag efter jobbet åkte jag som sagt ner till stan och mötte upp syster för vägning och sen var det meningen att jag skulle gå på ett Zumbapass men kände att jag inte orkade. Ville bara hem och vara. Behöver det. Kommer inte bli någon lugn helg heller så skönt att få varva ner lite idag istället.


Vägning

Idag var det vägning igen och det gick inte så bra. Hade inte väntat mig att det skulle gå så bra heller beroende på att jag för det första har haft den trevliga veckan och de birar med sitt men sen att jag även druckit en del i helgen och sen inte skrivit. Visst har tränat en del men hjälper inte alltid. Måste verkligen BÖRJA skriva och sköta mig bättre nu. Allvarigt annars kommer jag aldrig tappa det jag ska. Får bli nya tag till nästa vecka.

Veckans resultat:
+ 0,9 kg
Sammanlagt:
-31,0 kg


Fullt upp

Veckan har börjat väldigt hektiskt och har knappt hunnit vara hemma. Visst roligt att det händer saker men känner att det ska bli skönt att inte ha fullt upp imorgon.

Igår var det jobb för hela slanten. Kort med personal och de visade sig väldigt tydligt. Var verkligen kaos hela dagen. Överlevde iaf men var inte min favoritdag igår. Tack och lov att vi var fler idag.

Slutade väl vid 16.30 igår men var ingen mening att åka hem då det var apt på jobbet en timma senare så var bara att sitta och vänta in det. Väldigt givande var det men helt slut när jag väl kom hem strax innan 21. Ja der var hur min dag såg ut igår, jobb, jobb och jobb.

Idag var det klart jobb igen men som sagt alla var på plats så inte lika tuft då. Ute och lekte hela eftermiddagen med barnen och blev en bandymatch mot killarna som jag vann, inte lätt när man har 6 stycken som försöker fälla en och svingar med klubban för att komma åt bollen men bara för att de är barn så ska man väl inte låta de vinna ^^

Efer jobbet idag blev det att möta upp Anna, Camilla och Jannike för lite Zumba. Skönt. Strax dags för sängen. En ny dag imorgon.


Helgens händelser

I Fredags var det en väldigt lugn dag. Efter jobbet åkte jag och träffade Anna och vi åkte och handlade lite för nästa helgs händelser. Det mesta är fixat så det ska nog bli en riktigt bra kväll. Efter vi handlat åkte vi till stan och åt lite mat och bara tog det lungt innan jag åkte hem och bara var och la mig väldigt tidigt.

Igår Lördag åkte jag ner till stan och träffade syster min och åt lite lunch och kollade runt lite. Gjorde även ett besök på systemet innan jag åkte hem igen för att fixa iordning mig.

Senare på kvällen kom Anna hit och vi drack lite vin och lyssna på musik och skrattade innan vi åkte ner till stan och mötte upp jannike på Flamingo. Senare på kvällen dök även min syster och kusiner upp. Så riktig toppenkväll om ni frågar mig.



Idag träffade jag upp Anna för lite Latino. Riktigt skönt att dansa och vakna till liv. Känner mig riktigt pigg nu. Så skönt. Nu lär de bli en väldigt lugn kväll innan det är dags för sängen och jobb imorgon.


Underbart med promenad

Idag efter jobbet blev det ingen vägning som de att annars ska vara på Torsdagar men hade så fruktansvärt ont i magen då den trevliga veckan dykt upp så åkte hem direkt istället och tog en värktablett och degade lite i soffan istället. Nu är smärtan över tack och lov.

Efter att smärtan försvann bestämde jag mig för att ta min inplanerande promenad som jag har på mitt schema iaf och det var riktigt skönt. Blev hela 75 minuter med bra musik i öronen. Behövde verkligen det. Promenader är verkligen underskattade och speciellt sånna här dagar när solen är framme. Fler promenader i höst kommer det verkligen bli!


Myspys på stan

Idag efter en stressig dag på jobbet så var det meningen att jag och Anna skulle gå på ett latinopass men eftersom de strula till sig så blev det inte så utan vi tog en sväng på stan i stället och bara umgicks och snacka en massa saker! Riktigt skönt och mysigt att bara vara och kunna snacka om allt man känner för. Tack Anna för en trevlig kväll!



Bild på oss från i somras!

Zumba

Idag fick jag sovmorgon och fick sova ända till kl 7.30. Kanske inte den längsta sovmorgonen men ändå längre än andra dagar när de är jobb. Förmiddagen var det rörelsestund som jag höll i och det gick riktigt bra. Så duktiga "mina" barn så. Resten av dagen flöt också på väldigt snabbt och när sista barnet gick hem fick även jag gå hem.

Direkt efter jobbet åkte jag och mötte upp Anna och Camilla och begav oss till sydpoolen för ett Zumba pass. Riktigt skönt. Man får en sådan kick efter man tränat och hela kroppen mår bra! Mer träning helt enkelt.

Kom väl hem för ca 30 minuter sen och snart är det dags att hoppa i säng för att orka med jobbet imorgon med. Godnatt!


Veckans träningsschema

Nu är det dags för mig att sätta igång och träna igen på allvar. Det Funkar inte annars. Har saknat att inte träna nu under sommaren och känner att nu vill jag komma igång igen så här kommer denna veckas träningsschema.

Måndag: vila
Tisdag: 1 timma Zumba
Onsdag: 1 timma Latino
Torsdag: Promenad
Fredag: Promenad
Lördag: vila
Söndag: 1 timma Latino



Tillbaka på jobbet

Ja då var det Måndag igen och jag är tillbaka på jobbet. Riktigt skönt och roligt faktiskt, speciellt när de första man möter när man kommer till jobbet är glada barn som kommer och kramar en och säger att de saknat en. Alltid uppskattat.

Dagen har rullat på i en väldig fart som vanligt när man jobbar. Det ända som strulade idag är att jag inte hunnit få inloggning till datorn. Har jagat chefer och andra för att få tag i den. Efter mycket om och men har jag nu fått den. Vilket är bra. Det bidrog till att jag kunde göra det jag skulle på min planeringstid som jag har på Måndagar. Tyvärr ville datorerna inte riktigt vara min vän och strulade men inte mitt fel.

Efter jobbet åkte jag ner till stan en sväng och mötte syster min. Blev en kort sväng där innan vi åkte hem till mig och glodde lite på tv. Hon gick hem för en liten stund sen och nu blir det en lugn kväll för mig eller ja den är snart slut men blir nog vaken en liten stund till.


Helgens roligheter

Som jag skrev igår så var jag ju väldigt rastlös. Blev en promenad i solen. Vilket var riktigt skönt och hjälpte mot min rastlöshet ett tag. När väl rastlösheten dök upp igen började jag fundera på vad jag skulle göra på kvällen. Ville inte sitta inne och glo.

Ringde Kawsar och bjöd över henne på lite vin och sen blev det utgång på Flamingo. Var ganska dött där igår men var roligt iaf. Efter ett tag drog vi istället vidare till Södertälje hamn och någon höst fest på en raggarklubb. Kanske inte ett ställe som jag i vanliga fall skulle välja men var en upplevelse i sig. Kom hem och i säng vid kl 4 efter en lyckad kväll. Så tack Kawsar för att du ville umgås med mig :)



Vaknade vid kl 9.45 imorse av att Anna och Hampus bomnade min ringklocka till jag öppnade dörren. Visst jag visste att de skulle komma men ändå segt att komma upp efter för några timmars sömn.

Vi inväntade Linnea och sen tog vi oss en promenad ner till stan och åt lite lunch och gick runt och kollade lite innan jag och Linnea åkte hem till Mamma och dem för att umgås och god middag innan det bar hem för mig.

Imorgon blir det jobb för mig igen. Ska bli riktigt skönt att få komma tillbaka till jobbet. Tiden går så mycket fortare plus att jag tycker om mitt jobb också!




Lördag

Ja då var det redan Lördag då. Solen är framme vilket är skönt men man känner att det är höst i Luften. Vad ska man hitta på denna dag då?? Kanske ta sig en promenad?!?! Bättre det iaf än att sitta hemma och dega. Nu har jag varit hemma så länge så rastlösheten kryper i hela kroppen på mig!!

Nej något får jag hitta på!! Kan inte sitta en dag till här hemma och bara glo. Funkar inte!!


Farmor dag

Idag har varit en väldigt stillsam och skön dag. Har umgåsts med Farmor och hjälpt henne att passa Lucky. Vi har bara tagit det lungt och kollat på film och umgåsts. Det blev ett par promenader också med tanke på Lycky men riktigt skönt att bara vara.

Nu på kvällen har jag bara varit hemma och tagit det mer lungt eller plockat och städat har jag också gjort. Lägenheten var i stort behov av det. Så nu är det rent och fint igen.


Shopping

Samtidigt som jag var nere på stan och vägde mig hittade jag även ett par stövlar som jag känner att jag behöver. Har inga varma och sköna skor nu när hösten redan har dykt upp. Sen att jag fick 100 kr rabatt på dem gjorde saken inte sämre. De är tunt fodrade så kanske lite väl varmt nu men jag håller på fryser ihjäl om fötterna nu så de kommer nog att komma till användning snarast.

Hittade även ett färglatt skärp för ynka 49 kr som fick följa med hem också. Tänkte att de kan ju var snyggt när man nu i höst kommer använda mycket mörka kläder. Blir en liten färgklick sådär!!


Vägning

Ja då har jag varit och vägt mig idag då. Måste säga att jag känner mig nöjd med resultatet även fast de var 5 veckor sen jag var där sist. Kunde ju gått sämre. Men från och med nu är det iaf allvar med att skriva upp allt jag äter och inte höfta på ett ungefär för de blir inte lika bra som att skriva.

Veckans resultat:
- 2,9 kg
Sammanlagt:
- 31,9 kg


Går åt rätt håll

Idag känner jag mig bättre. Det går åt rätt håll. Fortfarande fökyld men inte alls som i Måndags. Kan iaf andas i mellanåt nu!

Vad har jag gjort idag då? Inte mycket. Suttit och glott på tv hela dagen. Repriser från gårdagen som jag redan sett men finns inte så mycket annat att göra. Har iaf tagit mig till affären och köpt lite vindruvor. Gott!

Resten av dagen och kvällen lär väl också bli väldigt stillsam. Blir väl att ta ett långt bad eller något sen. Kan ju vara skönt! innan det blir att glo lite till på tv.

För övrigt så är det vägningsdags för mig imorgon efter ett x antal veckors sommaruppehåll och annat strul. Men imorgon ska jag dit och hoppas på att det ska stå minus på vågen. Har inte skrivit på flera veckor men har ändå försökt tänka på vad jag stoppat i mig men när man inte skriver så blir resultatet ändå inte lika bra som om jag skulle skrivt. Det får helt enkelt bli att börja med de imorgon. Ska även sätta igång med min träning på allvar igen så fort min förkylning är över! Håll tummarna för mig imorgon är ni snälla.



RSS 2.0