Helgen

Ja då var den här helgen över då. I Fredags efter jobbet så åkte jag hem till min syster och bara umgicks och tog det lungt. Ganska skönt att bara vara. Blev en tidig kväll.

Lördagen spenderades först med ett stanbesök med Anna, Henke och barnen. Klippte min lugg som jag har behövt länge nu men inte blivit av. Har även lyckas färga utväxten så nu är jag nöjd. Efter stan blev det att åka hem ett tag och ta det lungt innan jag åkte ner för att möta Anna och gå ut och äta. Blev Indiskan. Mums säger jag. Deras mat är fantasktiskt god. Efter middagen åkte jag vidare hem till Petra för lite ciderdrickande innan det bar iväg till Torekällberget. Riktigt lyckad kväll.



Söndagen spenderades hemma hos kära Mamma då det var morsdag. Hon fick en klänning och en massa rosor av mig och Camilla. Såg ut att bli nöjd så vi får hoppas det också. En väldigt lung och stillsam dag med mys.


Läkarbesök

Eter att ha varit förkyld i nästan 2 månader så tog jag mig äntligen tid till att uppsöka en läkare. De senaste veckorna har jag även haft en hemsk hosta som inte velat ge sig och i dagarna har även halsen dummat sig.
Efter att ha varit där i ca 20 minuter så kom jag därifrån med 2 recept. slemlösande mot hostan och någon nässprey som ska hjälpa mot förkylningen, så nu hoppas jag att jag ska bli av med det här. Inge roligt längre.

Men nu är det iaf helg så det är skönt. Skulle vara roligare med lite finare väder bara!

dop och stenungsund

Nu var det allt för längesen jag skrev något igen men blir inte riktigt av att jag gör det men nu tänkte jag att jag kunde uppdatera lite iaf från vad som hänt.

Den 8/5 -11 döpte Anna och Henke deras lilla Justus så då var det dop för hela slanten den dagen. Jättefint dop. Vårdinge kyrka ligger så fint och vädret var toppen så kunde inte bli bättre. Här kommer bilder från den dagen.







Nu i helgen som var så blev det ett besök i stenungsund för mig, Anna och hennes barn. Moa fyllde 2 år så då passade vi på att åka ner. På Lördagen blev det en sväng till Nordens park. ( en djurpark med utrotningshotade djur) Efter det åkte vi till en strand i närheten och grillade innan vi åkte hem till Annele med familj för att fira Moa med jordgubbstårta. Kvällen bjöd på lite cider och pinacolada. Söndagen var väldigt lugn och stillsam innan det bar hemåt igen. En riktig myspys helg var det. Tack alla.








Valborg

Ja i helgen har det varit valborg då och som alltid denna dag så är det iskallt ute. Det var iaf en mycket rolig kväll som spenderades uppe i Stockholm med Jessica, Karima, Martina och Camilla en liten sväng. Camilla blev tyvärr inte så långvarig då hon druckit lite för mycket vin under dagen. Det började iaf med lite drinkar på banken på Odenplan innan det senare bar av till K karaoke som låg precis i närheten. En bar där man hyr in sig i ett eget rum och kan sjunga hur mycket man vill. Riktigt roligt och man behöver inte skämas inför folk man inte känner heller. Sen blev det ett utgång på Ett ställe innan det bar hem till sängen. Tack för en rolig kväll tjejer!





Kommer ett liten sång från Karima och Jessica här också. Inte bästa ljuset på bilden men man hör iaf och det är huvudsaken!



Söndagen spenderades med att gå i demostrationståg på förmiddagen med Petra och hennes syster. Aldrig gjort förut men lovade Petra det så var bara att ställa upp. En nu erfarenhet rikare helt enkelt.
Sen blev det att följa med Petra hem för att kolla på tre kronor boxen. Vi hann med 9 avsnitt under dagen. En lugn och skön Söndag.


RSS 2.0