Besök

Ja i helgen har jag som sagt då haft besök av Annele och hennes dotter Moa som varit här och hälsat på under helgen från Stenungsund. Riktigt mysigt har det varit. Var ju ett par månader sen sist vi sågs så.

I Fredags så blev det party för hela slanten. Hade stängning på jobbet så åkte hem direkt efter och hoppade in i duschen innan Annele, Petri och Sara kom hit och förfestade lite. Vi drack vin och hade det super. Vi åkte ner och gick ut på Flamingo och mötte upp Jannike och Jerry innan också. Riktigt roligt hade vi, blev kanske lite för mycket att dricka men sånt händer ibland!



Igår efter allt för få timmars sömn vaknade jag och Annele till liv och gjorde oss iordning för att åka och hämta Moa hos mormor. Planen var att åka ner till stan och kolla runt lite men blev inte så utan vi stannade kvar där och åt lite frukost och bara var. Deras lillasyster kom även förbi och umgicks lite när de ändå var här uppe och hälsade på.


Efter att deras lillasyster åkt hem åkte jag, Annele och Moa upp till Huddinge sjukhus för att hälsa på Hampus som ligger inlagd där. Stackarn har fått så mycket vattkoppor och de har även satt sig i halsen och de har gjort att han inte vill äta eller dricka, så just nu så måste han ligga på sjukhus och sondmatas med en slang i näsan. Håller tummarna för att han ska bli bättre snart lilla plutten. Han var ändå relativt pigg när vi var där. Vi stannade där ett par timmar och åt hämtmat på deras rum. Han ligger i ett isolerat rum och får inte vistas på sjukhuset så därför blev det mat inne på rummet.


Efter sjukhusbesöket åkte vi hem till mig och bara tog de lungt och glodde på lite film. Blev en tidig kväll med tanke på att vi var ganska slut från kvällen innan. Så innan kl 23 låg vi alla 3 och sov riktigt gott. Nu har de åkt hem igen och förhoppningsvis så blir det väl en träff snart igen. Ska försöka ta mig ner dit snart och hälsa på dem.


Vägning

Ja Torsdag idag igen då och dags för vägning. Måste säga att jag är riktigt nöjd med veckans resultat och känner att motivationen är på topp just nu. Ska bara bli av med min hemska förkylning också så jag kan träna också, men med tanke på att jag inte kunnat gjort det den här veckan så är resultatet bra.

Veckans resultat:
- 1,2 kg
Sammanlagt:
- 34,0 kg


Äntligen lyckades vi

Efter mycket om och men och försök till att få ihop en träff alla 3 så lyckades vi äntligen idag efter ca 6 månaders hinder och avbokningar. Var riktigt mysigt att sitta och fika och bara prata jag, Anna och Malin. Hampus fick också vara med även om han inte var så road över att sitta still så länge. Blev ca 1 timme. Kanske inte den längsta dejten men bättre det än ingen alls. Får hoppas på att få till en lite längre här framöver!


Min helg

I Fredags efter jobbet åkte jag ner till Stan och träffade Anna, Anna och Hampus en sväng. Vi gick runt och tittade lite i affärerna och åt lite granna. Kvällen spenderades hemma i soffan. Lungt och skönt. Kände att jag behövde det och min förkylning med.

Igår åkte jag ner till Stan och träffade syster min. Vi tittade runt i butikerna och hon införskaffade sig en massa nya träningskläder så hon var riktigt lycklig över det. Vi sprang även på min kusin och hennes flickvän så blev att äta lunch tillsammans med dem och även med morbror min. Riktigt mysigt. Man träffar ju inte dem så ofta tyvärr.

Efter stan åkte jag med hem till Mamma och åt lite middag med dem. Tacos, riktigt gott faktiskt. Sen blev det filmkväll hemma hos Petra och Coffe. Blev att titta på eclipse och the kid. två riktigt bra filmer som jag kan rekomendera till er.


Idag bestämde sig Camilla och jag för att åka upp till Brkaby outlet för att shoppa lite och eftersom Farmor bor i närheten kom hon även med oss. Var riktigt sugen på att shoppa idag men de gick ju åt skogen. Det ända jag kom hem med var ett par raggsockor till jobbet för 30 kr :( men man får väl se till den ljusa sidan att man inte spenderade en massa pengar men kände verkligen för att shoppa loss men finns det inget man vill ha i butikerna så ska man ju inte handla heller.

Vi följde även med farmor tillbaka till Jakobsberg och åt lunch tillsammans och gick i affärerna där. Hittade inget där heller. Ingen bra shoppingdag för mig helt enkelt. Camilla därimot shoppade så de brann. Hon hittade ännu mer träningskläder, jacka, kofta, mössa mm.

Nu är jag iaf hemma igen och blir en lugn och tidig kväll för imorgon är det jobb igen och efter jobbet ska äntligen det bli en date med Malin :) Nu har vi lyckats få till en tid då vi alla kan!. Woho!!!


Nässprey

Ja idag efter jobbet så brukar jag väga mig men hoppade det. Gick istället en snabbis förbi apoteket och införskaffade mig nässprey menthol så nu kan jag andas lite bättre iaf. Har lyckats sova strax över 1 timma också. Sov jättedåligt inatt för att jag var så täppt. Hoppas på att jag ska kunna sova bättre inatt nu när jag har min nässprey. Den brukar vara en räddare i nöden när jag är genomförkyld så håller tummarna för en natt med mycket sömn så jag orkar med sista dagen på arbetsveckan.


Lätt att vila!?!?

Förskökte mig på att sova lite förut gick sådär, somnade men när man har en katt här hemma som föröker lägga sig i ansiktet när man ligger och sover funkar inte så bra. Blev väl 15 min iaf. Man får helt enkelt vara glad för smulan.


Inte igen

Meningen var att jag idag efter jobbet skulle dra och simma men så vart det inte utan fick åka hem istället. Blir så less börjar känna mig hängig igen. Har inte tid att bli sjuk nu. Har ju redan varit det 2 gånger den här hösten men jobbar man med barn så sprider sig bacillerna tyvärr. Men blir att jobba veckan ut om det nu även skulle vara så att jag får feber. Bara 2 dagar kvar nu så får bita ihop.

Igår belv det iaf ett Zumbapass för mig. Hade med mig Petra och testade för första gången. Hon tyckte det var roligt så blir fler gånger för henne. Är ju alltid roligare att träna deso fler man är.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite och hoppas på att jag ska må bättre imorgonbitti!


Myspys

Helgen som varit har varit riktigt lugn och skön och jag har täffat vänner som jag inte träffat på länge. Riktigt mysigt och får hända lite oftare framöver tycker jag.

I Fredags efter jobbet åkte jag hem till Mamma för att bara umgås och äta middag. Var längesen jag var där och alla var hemma (förutom jossan som är i NZ). Blev god middag och mys med Idol i soffan och en massa skratt med syster.

I Lördags var det tvättstuga på dagen som gällde. Skönt nu har man rena kläder igen :) Alltid uppskattat! Efter tvättstugan åkte jag ner en snabbis på stan och lunchade med Camilla och kollade runt lite. På kvällen bar det hem till Petra och Coffe för filmkväll. Riktigt roligt att bara umgås och vara. Blev en del skitsnack också men så ska det väl vara!

Igår blev det en tripp till Gnesta med Kawsar. Emelie, Markus och Isabelle mötte upp oss vid tåget och vi tog oss en promenad hem till deras nya lägenhet. Riktigt fin var den. De lagade god mat åt oss (kyckling, klyftpotatis och tzatsiki). Sen blev det filmtittande innan det bar hem igen för sängen.

Som vanligt är jag dålig på fota men belv en hel del bilder i Gnesta igår så bjuder på några bilder därifrån.



Idag efter jobbet mötte jag upp syster och tog en tripp till gymmet. Blev 1 timma där och vi gick igenom krppen och tränade alla delar. Som jag nämt innan. Hur svag kan man vara i armarna egentligen?!?! Det ska det bli ändring på. Får varvas  med mer gymbesök blandat med gruppträning och simning nu för min del nu! Själva gymmet har aldrig varit något som jag tycket varit speciellt roligt. Gruppträning är mer min grej men vafan gå till gymmet ett par gånger ska man väl inte dö av.


veckan plus vägning

Det har inte hänt speciellt mycket hitills den här veckan utan det har mest varit jobb på schemat. I Tisdags efter jobbet blev det iaf ett efterlängtat Zumbapass för mig och syster min. Skönt. Måste verkligen palla mig dit oftare men tiden räcker inte alltid till tyvärr. Igår var det 12 timmars jobb så ja det var den dagen.

Idag är det ju Tosdag så då vart det vägning. Hade verkligen inga förhoppningar på att det skulle gå bra idag. Har inte skött mig speciellt bra i helgen så ett plus visste jag att jag skulle få men var inte så farligt som jag hade trott. Man får helt enkelt vara glad att det inte blev mer!

Veckans resultat:
+ 0,1 kg
Sammanlagt:
- 32,8 kg


Födelsedagsmiddag & Bio

I Lördags blev det sovmorgon och bara slappa för min del. Skönt men drabbas  ändå av mindre panik att det inte händer något med tanke på att helgen är såå kort. På kvällen blev det ändå födelsedagsmiddag hemma hos Jannike. Var riktigt trevligt med god mat och dricka :)

Kommer lite bilder här men blev inte allt för många. Var lite dålig på att fota då.



Igår sov jag ännu längre vilket inte är bra för jag inte kunde somna igår kväll men blev en sväng upp till Stockholm iaf för att gå på bio med Anna, Berglund och Catrin. Blev att se filmen hämden med Mikael Persbrandt. Filmen var bra och helt klart värt att se.



Idag var det dags för jobb igen och eftersom jag då inte lyckades somna i tid så var det inte alls roligt när klockan väl ringde. Så det blev att stressa för jag göra mig iordning innan det bar av till jobbet. Jobbet har flytit på bra och innan jag gick hem idag fick jag träffa min nya mentor som jag fått. Alla nyeximinerade får en erfaren förskolärare som man ska kunna vända sig till ifall det är något och kunna bolla ideer med. Idag var första mötet och hon verkar väldigt trevlig och duktig med det hon gör så kommer nog bli väldigt givande möten de här året.

Snart blir det att glo på permiären av Paradise hotel och se om det är något att glo på. Lite tidsfördrift om inget annat iaf!





Helg!!

Ja igår blev det ingen vägning för min del. Var sååå trött så åkte hem på en gång efter jobbet och la mig och sov en timma på soffan. Riktigt skönt och kände att jag hittade hjärnan efter det. Senare på kvällen drog jag ner till sydpoolen och mötte upp Jossan för att simma och bubbla lite. Blev 10 längder. Kanske inte så mycket men något iaf. Sen blev de en massa bubbel. Så skönt, helt underbart!

Idag blev det en väldigt tidig morgon. Klockan ringde redan kl 4.30 imorse. Bara kliva upp och göra sig iordning för att åka till jobbet. Dagen på jobbet flöt på och de var väldigt lite barn idag. Så lite lungt såhär sida dagen på arbetsveckan.

Efter jobbet åkte jag ner till Stan och träffade Anna och inhandlade en födelsedagspresent till Jannike. Sen blev det lite mat och fika och ett besök på systemet innan det bar hemåt.


Efter stan så åkte jag hem och tog de lite lungt. Lär då inte bli en sådan sen kväll för mig idag då med tanke på att jag gick upp så tidigt. Har hunnit målat naglarna iaf och letat fram ett par leggins som jag bara använt en gång. Funderar på om jag ska ha de imorgon när vi ska på födelsedagsfest men vet inte kanske lite för mycket och glittriga. Paljetter över hela. Ja får helt enkelt ta och fundera på det och se om de blir de imorgon!?!?


mys med syster

Efter jobbet åkte jag direkt ner till stan och träffade syster min. Vi gick och kollade runt lite i affärerna och gick och åt en varsin sallad på Nancys. Var riktigt roligt och mycket skratt var det. Var ett tag sen vi var helt själva så var mysigt. Syster min provade min kamera idag så bjuder på lite bilder när hon fota sig själv och mig. Så får bilderna tala för sig själva.


African Dance

Lånade en dvd av Anna för ett bra tag sen. Eftersom hon är gravid just nu med en massa kramper så funkar inte träning för henne så då tänkte jag att jag skulle kunna använda mig av den men det har verkligen inte bivit av förren idag.

Måste säga att den var riktigt rolig och lätt att följa med endast trummor i bakgrunden. Den kommer användas fler gånger. Supersmidigt när man är hemma och inte orkar eller hinner ta sig ner till sydpoolen.





Ny vecka

Ja då var det en ny vecka igen och tiden rullar på för full fart. Snart är vintern här. Börjar bli riktigt kallt ute. Brrrr säger jag bara.

Efter jobbet igår så åkte jag direkt ner till stan och träffade Syster, Anna, Jannike, Catrin och Susanne. Vi gick en sväng till Tratten för att fika eller jag åt lite mat. Var ju kanellbullens dag men blev faktiskt ingen för min del igår. Hoppade det. Kände mig inte ett dugg sugen på det. Var iaf väldigt mysigt och roligt. Vi skrattde så hela kafet hörde oss tror jag. Efter följde jag med hem till mamma en sväng för att glo lite på tv med syster min innan jag åkte hem.

Idag så lyckades jag inte gå upp i tid eller ja 9 minuter efter jag klev upp ur sängen så stod jag vid busshållsplatsen och lyckades då komma i tid till jobbet. Bra jobbat tycker jag. Kanske inte är det roligaste att börja med en massa stress på morgonen men får skylla mig själv som inte vaknade i tid.

På jobbet flöt allt på bra och idag var det fotografering. vi personal var med och tog gruppbild med barnen och även en gruppbild med ändast personal på. Sen kom alla föräldrar och ansvarade för den egna bilden och vi bjöd även på dropin fika till alla. Riktigt trevligt. Tyvärr hann man inte prata så mycket med alla eftersom jag befann mig ute och tog hand om de barn som föräldrarna inte hunnit komma till.

Var dålig på att fota igår men kan bjuda på de två bilder som fanns på kameran.



Klippning, födelsedagsfirande & utgång

Igår Lördag åkte jag ner till stan och träffade Anna och gick och klippte oss. Kände att jag verkligen behövde det. Har inte klippt mig på ett år så slitet var det. Måste säga att jag vart nöjd men lite ovant. Men förnyelse är väl aldrig fel.

Efter att vi klippt oss gick vi och köpte en present till Hampus och sedan åkte vi hem till Anna, Henke och Hampus i Mölnbo för att fira Anna som fyllde 26 år igår och även Hampus som blir 2 år snart. Blev bjudna på lite fika och bara umgicks. Riktigt mysigt faktiskt.



Efter besöket i Mölnbo åkte vi hem till Anna i Järna och åt lite middag och tog det lite lungt innan vi vart upphämtade av David och Berglund och utgång i Gnesta på Hotellet. Riktigt bra drag var det där igår. Ett bra cover band som spelade en massa gamla godingar och ett smockat dansgolv plus ett trevligt sällskap. Lördagen kunde nästan inte ha slutat bättre!


Åter på jobbet

I dag var jag tillbaka på jobbet igen. Riktigt skönt att få komma dit och jobba lite istället för att sitta hemma och vara sjuk. Allt flöt på bra förutom att de blev lite senare än vad jag tänkte mig men så kan de vara ibland. Har även lyckats få med mig båda jobbtelefonerna hem. Duktigt Mikaela!

Hade tänkt klippa mig efter jobbet idag men hann inte in till stan innan de stängde så får göra det imorgon istället. Träffade Anna och gick och köpte hårfärg ( så nu är det färgat) och sen gick vi och fikade istället innan vi åkte hem. Nu har det varit en väldigt lugn kväll.

Här kommer en bild på kakmonstert :) Var ju tvungen att prova min nya kamera som har kommit nu!!

RSS 2.0