Vägningsdag

Ja Torsdag idag igen då och vägning på schemat. Har inte blivit så mycket träning den här veckan heller men en långpromenad har det iaf blivit, så bättre det än inget alls. Den här veckan som kommer så ska jag försöka få in lite mer träning. Det får bli mitt mål för kommande vecka. Nöjd med veckans resultat är jag iaf.

Veckans resultat:
- 1,9 kg
Sammanlagt:
- 25,1 kg


tandläkarbesök & promenad

Ja idag efter jobbet bar det direkt av till tandläkaren för att laga ett hål. Snacka om att de kan ta betalt. Besöket tog 20 minuter och jag var 1100 kr fattigare. Hålet är lagat och de är ju bra men känns inte lika kul att behöva lägga ut så mycket pengar på en tand men har alltid haft lätt för att få hål. Har så trångt mellan alla mina tänder så kommer knappt in med tandtråd mellan så därför bildas det lätt hål där.

Efter att varit hemma ett tag så bar det av för en skön kvällspromenad med Lucia. Blev en promenad på strax över en timma och riktigt skönt. Var riktigt skönt väder och med trevligt sällskap så går tiden mycket fortare också. Vi har alltid så mycket och prata om när vi ses så alltid ett uppskattat sällskap!


Utekväll

Ja igår var det party på schemat. Åkte hem till Malin i nacka för lite middag och vindrickande. Var roligt att se hennes fina lägenhet som hon köpt och henne också såklart. Har inte träffats sen i höstas så det var dags nu. Senare bar det av in mot söder och ett ställe som hette Södermalm ett ställe om jag inte minns helt fel. Riktigt bra ställe med supermusik. Får bli fler besök där. Måste säga att det var en riktigt lyckad kväll. Tack Malin för en toppenkväll!


Vägning

Ja då har jag varit och vägt mig idag då och den här veckan har jag tagit nya tag igen. Har inte tränat något men har ändå tänkt på vad jag ätit. Nu ska jag bara börja med att skriva varje dag vad jag äter och få in träningen så är jag tillbaka igen men det känns bra efter dagens vägning iaf.

Veckans resultat:
- 2,3 kg
Sammanlagt:
- 23,2 kg


Veckan som gått

Ja jag har inte haft tid att blogga på hela veckan då jag inte sovit hemma sen i Onsdags. Har sovit hemma hos syster och umgåsts en massa med henne. Mamma och Lasse har varït på Malta så hon ville ha lite sällskap så dit bar det av på Onsdagen efter jobbet. Vi dansase Zumba en timma. Mina Zumbaskivor har kommit.



På Torsdagen var det dags för Viktväktarna efter jobbet. Var inget positivt alls men som sagt var lika bra att ta sig dit för att komma igång på riktigt igen, nästa vecka ska det vara ett minus på vågen så är det bra. Finns inga andra altenativ.Med den nya motivationen så ska det gå vägen nu! Efter vv så gick Camilla och Jag och åt en sallad på Nancys med Anna och barnen innan det bar hem för en lung kväll.



Fredag stängde jag på jobbet så blev en väldigt lugn hemmakväll med Camilla då med. Lyckades så till tummen också så antingen har jag slagit till en närv i handen eller så har jag stukat den. Den känns som att den sover hela tiden så obehaglig känsla men nu är den inlagd med gasbinda iaf så får hoppas på att det blir bättre snart. Behöver min hand.



Lördag blev det en tripp till stan för att träffa Anna och barnen innan vi åkte hem och lagade lunch tillsammans. Blev hemmalagad kycklingsallad. Blev riktigt god faktiskt. Blev även en del bus med barnen innan de åkte hem och Camilla kom hem från jobbet och lagade pannkakor till oss och jag gjorde fruktsallad (banan,äpple, päron, mandarin, russin) med lättvaniljglass till efterrätt. Mums.





Idag blev det att åka hem med alla saker och sen ner till stan för att träffa Anna och luncha med henne och sen blev det en liten promenad runt maren och gästhamnen i det fina vårvädret. Nu känns det berkligen att våren är på G och temperaturen börjar stiga.



Nya badrummet

Ja som sagt så är stammbytet i mitt badrum äntligen klart nu och måste säga att jag är riktigt nöjd. Är inte alls samma badrum. Ni som har varit hemma hos mig vet hur slitiet det var innan. Nu är det helkaklat med en grå fondvägg och grått golv och inrätt i favofärgen rosa :) Här kommer lite bilder på resultatet.


The Moniker

Den här låten tycker jag skulle ha vunnit igår. Visst sade var inte heller dålig men tycker den här var bättre. Lite rolig och anorlunda.



Vilken låt tyckte ni skulle vinna?

Melodifestivalen

Ja igår var det final av Melodifestivalen och det är klart man måste titta. Brukar även titta på alla deltävlingar varje år men iår har det inte blivit så, vilket var roligare då när det kom till final och man inte visste hur låtarna lät.

Vi var iaf hemma hos Petra och Christopher och åt middag och sjöng lite singstar i schlageranda. Vi tjejer vann över killarna! Riktgt mysig kväll med lite vin och snack. Låten som vann var helt ok men kanske inte den jag tyckre skulle vinna. Vi får se vad den har för chans sen.


Vår shopping

Tänkte att jag kunde visa lite kläder som jag klickat hem. Har inte gjort det idag men förra veckan. En del kläder har redan hunnit komma hem och de andra kommer nog hem snart. Känns som man vill ha lite nytt i gaderoben när våren snart är här.





Har även hittat till det kommande bröllopet som jag ska gå på den 16 april då Kim och Matilda ska gifta sig. Måste bara hitta ett par skor till som passar Sen är jag klar med det.


Zumba Fitness

Nu är det slut med att ligga på latsidan och missköta mig hela tiden. Måste bryta det onda mönstret som jag kommit in i. Om jag inte slutar nu så kommer jag väl gå upp allt jag gått ner. Några kilo har jag nog allt lyckas gå upp men nu får det vara slut på det här. Nästa vecka är det viktväktarna som gäller igen. Nu ska det ner igen.

Träningen måste jag ockå komma igång med. Måste skaffa nya inloggningsuppgifter på sydpoolen och börja gå på lite pass. Måste även få in lite simning också.

För de dagar som jag inte orkar eller hinner med ett besök på sydpoolen har jag nu klickat hem Zumbafitness kittet. Så nu ska det dansas här hemma. Har jag de hemma så kan jag inte ha något att skylla på. Taggad till max känner jag mig nu.



För endast 599 kr får jag med detta:

Zumba Fitness ger dig de hetaste rytmerna och dansbaserade workouterna med över 4 timmars effektiv träning på DVD:

  • Zumba Fitness Basics - Lär dig grunderna till varje rytm och dans på ett sätt som är lätt att följa. Längd: 60 min.

  • Zumba Fitness 20-Minute Express - Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller van dansare, alla känner samma glädje i denna pulshöjande dans och högeffektiva träning. Längd: 20 min.

  • Zumba Fitness Sculpt & Tone - Det här programmet låter dig släppa loss och dansa dig till en superslimmad form med hjälp av Betos nya Toning Sticks. Längd: 45 min.

  • Zumba Fitness Cardio Party - En komplett workout som sätter fötterna i rörelse, höfterna i gungning och hela kroppen i underbar dansform. Längd: 50 min.

  • Zumba Fitness Total Body Transformation Guide - Gå ner i vikt med hjälp av denna innehållsrika träningskalender och måltidsguide (på engelska).

    PLUS SÄRSKILDA BONUSGÅVOR:
  • 2 x Zumba Fitness Toning Sticks (viktade hantler - 450gr var)
  • Zumba Fitness LIVE! Workout (längd: 55 min)
  • Zumba Fitness Flat Abs Workout (längd: 20 min)


  • Heja heja nu kör vi!!

    Längesen

    Ja då var det ett bra tag sen jag skrev något här. Dagarna har iaf rullat på som vanligt sen jag kom hem från Thailand med jobb och allt där till. Tiden bara rusar förbi och snart är våren här. Känns verkligen i luften nu.

    Stammbytet här hemma är iaf klart nu och det känns riktigt skönt, nu ska de bara komma och städa ur badrummet och besikta det sen ska jag inreda det med allt fint som jag har köpt. Bilder kommer sen när jag fått iordning där inne.

    Vart ett väldigt kort inlägg men bättre det än inget alls. Ska ta tag i bloggningen nu och försöka uppdatera varje dag om inte det ett par gånger i veckan.


    RSS 2.0