full fart

Ja nu är det nog en vecka sen sist jag skrev så men får bli en liten snabb uppdatering på vad jag gjort den sista veckan då eller ja i helgen. Förra veckan hände inte så mycket mer än att jag jobbade. var nere en sväng på sta i Torsdags med syster min och kollade runt lite.

I Fredags efter jobbet åkte jag ner och mötte Jannike. Vi kollade runt lite snabbt i butikerna. Hittade ett par skinn vantar som var riktigt sköna, så slog till och köpte dem. Sen gick vi och åt en varsinn sallad på ett cafe och satt och pratade och hade det mysigt. Blev en rätt så tidig kväll eftersom jag kände mig trött efter jobbet.

I Lördags var en riktig tjejdag. Mötte upp Anna, Anna och Emelie på tåget och åkte upp till Stockholm för att kolla runt lite i butikerna där och sedan gick vi och åt lite mat innan de var dags för bio. Bäst att passa på nu innan Annas bebis tittar ut, då kommer de bli svårare att få till tjejdagar, iaf nu i början. Vi tittade på fyra år till. En ny Svensk film som kommit ut. Riktigt rolig var den och charmig. Rekomender den verkligen.


I Söndags åkte jag ner till stan och träffade Anna och Therese. Vi gick och kollade runt i affärerna som alla andra dagar känns det som. Men blir väl lätt så nu såhär innan jul. Sedan blev det att äta lite lunch. Då kom även Danne och David och mötte upp oss. Satt där och snacka ett tag innan jag, Anna och David fortsatte att glo runt. Efter stan följde jag med Anna hem och fixade lite inför den kommade julfesten och åt även en varsin lussebulle och firade in första advent med att titta på ensam mamma söker finalen tillsammans.



Igår efter jobbet så blev det en sväng till IKEA med Petra och Hampus. Sen hem till Petra och Coffe för lite tacos och singstar (önskning av Hampus). Men innan jag väl lyckades möta upp Petra så höll jag på att frysa ihjäl stod och väntade på bussen i 55 minuter. Den fösta körde fast i diket och den andra var supersen. Vintern har bara börjat jag vet. Kommer bli många fler förseningar i vinter men kallt var de. Brrrr.


För en gångs skull har jag varit duktig och fotat en hel del också. Imponerad av mig själv. Brukar ha med mig kameran men sen blir de att jag glömmer att fota men inte den här gången :)

Idag har det bara varit en lung hemmakväll. Riktigt skönt och välbehövligt eftersom jag de senaste dagarna inte varit hemma fören väldigt sent. Blir nog tidigt i säng också. Skönt!!!



Brrr

Idag är det riktig vinterkyla ute, brrr säger jag bara. Dagen har iaf flytit på riktigt bra på jobbet idag, bakat pepparkakor med barnen och varit ute och lekt i den snö som finns i detta kalla land. Imorgon ska de komma ännu mer snö. Tycker de kan vänta lite till innan de kommer.

Som tur är så har man en Thailnadsresa att längta till och där kommer de garanterat inte vara kallt. Bara 76 dagar kvar nu ;) Så bara hålla ut och hoppas att de ska gå fort dit. När vi var hos Pappa och Bitte i helgen visade de bilder från hotellet som vi ska bo på. Tänke att jag kunde visa er hur de ser ut. Ligger precis vid stranden, blir nog riktigt bra de där. Längtar!!

Marina villa (koh samui, Thailand)



Nu är det dags

Nu är det fan dags för mig att sluta med alla dåliga vanor som jag lyckas få tillbaka. Sluta äta massa skit och ta tag i viktnedgången igen. Tappade motivationen någonstans men nu känner jag att jag hittat den och ska fan inte ge upp. Har lyckats innan och mer ska jag ner så är det bara. Finns inga andra altenativ.

Nu ska jag inte hitta på en massa dåliga ursäkter till varför jag inte orkar träna. Blir jag sugen på något så får de bli frukt istället. Känner att jag inte mår bra av allt skit som jag stoppat i mig. Klart man ska få unna sig ibland men inte så mycket som jag gjort på senaste tiden. Något som jag också måste ta tag i är att börja skriva igen för att verkligen ha koll på allt jag stoppar i mig och får i mig de dagliga pro points som jag ska äta.

Wish me good luck!!

För såhär ska jag aldrig mer se ut igen, det är en sak som är klar!


Nya vinterstövlar

Har varit på jakt efter nya vinterstövlar länge nu eftersom mina som jag har redan läcker. (skitskor) Nu har jag äntligen hittat dem. Blev ett par G-star, Girder agit black mono boots. Lite dyrare än vad jag kanske hade tänkt lägga på ett par vinterstövlar men min snälla syster har sagt att hon betalar hälften som julklapp till mig. Så snäll så min lilla plutt! Får hoppas att de ska tåla den svenska vintern nu bara. Återstår att se när de kommer hem på posten sen.


Min helg

Igår blev det en lång sovmorgon för min del. Riktigt skönt att få sova ut. Har varit riktigt trött under veckan som gått men nu är jag utvilad igen. Efter jag vaknade till liv åkte jag ner och träffade Camilla och fixa födelsedagspresent till farmor och en sen farsdag present till Pappa.Eftermiddagen bjöd på middag hemma hos Pappa och Bitte med familjen innan de drar till Thailand i 4 månader. Riktigt god mat blev det. (grillat) inte dåligt att få grillad mat i November.

Idag har jag umgåts med Syster min. Vi var nere på stan och åt lunch tillsammans och sen varit hemma hos mig och lyssnat på gamla godingar och även nya låtar. Riktigt roligt med mycket skratt har det blivit.


Bjuder på en superbra låt också.



jobb

Ja igår och idag har dagarna ändast bestått av jobb. Igår var en riktigt stökig dag och jag kände mig som en riktig tjatkärring, inte roligt men som tur är så händer det inte allt för ofta. Annars flöt det på som det skulle göra. Efter jobbet var jag en snabbis på stan med syster och sen bara hemma och tog de lungt.

Idag var det jobb igen och just idag var det verkligen superviktigt att jag skulle vara i tid på jobbet för att jag skulle ha utvecklingssamtal de första jag gjorde. Bussarna har inte strulat en ända gång under tiden jag jobbat men JUST IDAG så var allt fel på bussarna så slutade med att jag ändå inte kom i tid. Sååå irriterande men när jag väl kom fram så kunde jag ha mitt samtal då föräldrarna kunde vänta in mig. Annars så har dagen flytit på riktigt bra. Inget tjat idag :) Underbart väder ute också!!

Trött är jag idag också. Har sovit en timma på soffan här hemma och känner mig inte mycket piggare för det så får bli en väldigt tidig kväll idag för min del.


Gymmet

Idag har jag äntligen tagit mig till gymmet igen efter min förkylning och kändes riktigt skönt. Alltid svårt att komma igång när man inte varit där på ett tag och som jag sagt innan så är inte gymmet egentligen min grej utan mer gruppträning och simning men man måste ju träna musklerna lite också! Men som sagt dags att hålla igång nu och hoppas på att jag ska hålla mig frisk också så jag inte behöver göra dessa uppehåll.



Lugn söndag

Igår var en riktig slappardag. Kände mig riktigt seg men kunde ändå inte sova på morgonen så var bara att gå upp och dega i soffan. Lyckades iaf med att sova lite middag på eftermiddagen innan jag lyckades vakna till liv och Mamma och Camilla kom och hämtade upp mig. Blev middag där. (köttfärslimpa, potatis, brunsås och lingonsylt.) Glodde lite på tv och umgicks med alla där hemma innan jag åkte hem för att sova och orka upp till jobbet idag.


Jag, Linnea och Camilla


Farsdag

Ja idag är det farsdag så eftersom det inte blir att åka dit idag så skriver jag här. Grattis pappa på Farsdag. Vi får fira dig på Lördag när vi kommer hem till er!  Ha en toppendag!!



Veckan som gått

Ja då har de gått en vecka sen jag skrev så tänkte att jag skulle uppdatera lite nu om vad som hänt i mitt liv den senaste veckan!

Måndag var det jobb som vanligt men hade även mitt alldra första utvecklingssamtal då och gick riktigt bra om man får säga det själv. Visst var lite nervöst innan men de flöt på riktigr bra. Efter jobbet åkte jag hem till Anna och umgicks med henne. Vi lagade pannkakor och glodde på tv och hade lite myspys.

Tisdag, Onsdag och Torsdag bestod enbart av jobb och va hemma och ta det lungt. Blev ingen vägning för mig i Torsdags då jag jobbade ända till 19.30 på kvällen då vi hade apt. Så får vänta till nästa vecka för att se vad vågen visar.

Fredag efter jobbet åkte jag hem en sväng och gjorde mig i ordning och sen ner på stan för att äta middag med Jannike. Blev thai mat på samurang. Var riktigt gott kan jag lova. Efter de gick vi vidare hem till Jerry och satt där och snacka hela kvällen. Tack för en myskväll!

Lördag sov jag ut. Var riktigt skönt sen blev de en sväng på stan med Anna och Hampus för att kolla runt lite i affärerna och sen en lunch innan det bar hem igen. Kvällen bjöd på drag hemma hos Petra som blir 25 idag. Riktigt rolig fest var det med singstar och dans och roliga människor. Det lyckades du bra med Petra.
Grattis än en gång gumman!





Födelsedagsfest

Igår var det födelsedagsfest hemma hos Faster och Thomas då Thomas blev 55 år. Innan kalaset kom pappa, bitte och Camilla förbi och tog en öl och cider innan vi gick över. Helt okej fest men säger bara herregud att folk i 60 års åldern kan vara så obegåvade på fyllan, men vi fick en del att skratta åt iaf :)


Camilla och Jag


Camilla


Jag


Pappa

Blev inte så mycket bilder igår men när vi var där så hade faster hittat ett gammalt fota på mig, Camilla och Pernilla när vi var brudtärnor på hennes bröllop för 16 år sen så tänkte att jag kunde bjuda på det.


Pernilla, Camilla och Jag


Systerkväll

Igår efter jobbet åkte jag först hem och sov ett tag. Var helt slut efter att ha gått upp kl 4.30. När jag sen vaknade till liv åkte jag ner till stan oc träffade min kära syster och åt middag tillsammans. Vi gick även runt och tittade lite innan vi åkte hem till henne och kollade på Idol och någon film som jag nu inte kommer ihåg vad den hette men bra var den. Var en riktigt lugn och mysig kväll helt enekelt.

En bild på min söta syster igår


Stagedive

Sitter med syster och kolla lite på youtube. Måste bara dela med mig av denna. HAHA




Underbart väder

Vi hade lite barn idag på jobbet då de är höstlov och allt så jag och en kollega tog med oss sju barn och gick ner till vattnet och stranden nära jobbet. Säger bara hur vackert som helst när solen var framme. Vi plaskade i vattnet och hade frukt med oss. Hade lungt kunnat sitta där ett par timmar bara och njuta av den fina utsikten och solen.

Bjuder på lite bilder som jag lyckades ta med min mobilkamera.















Jobb

Ja i vanliga fall brukar jag väga mig idag men hoppade det helt enkelt. Ville bli klar med alla IUPn inför alla kommande utvecklingssamtal som jag ska ha så de är vad jag gjort sen jag kom hem idag. Nu är det äntligen klart så nu är de bara vänta in till jag ska ha alla samtal. Känns riktigt skönt och hoppas och tror att de kommer gå riktigt bra.

är ju full fart hela helgen därför jag prioritera att sitta hemma och skriva hela eftermiddagen idag. Imorgon är det iaf Fredag och sen helg. Ska bli riktigt skönt med lite helg nu.


Lite shopping

Ja meningen var ju att jag hade tänkt att jag skulle simma lite efter jobbet idag men kände mig riktigt seg och hade en hel del att skriva här hemma så åkte direkt hem istället och gjorde de som jag skrev i inlägget innan.

Hann även med att sova en timma. Riktigt skönt får jag säga. Mycket information och stirra på en skärm gjorde sitt kan jag lova.

För övrigt så har jag varit sugen på lite saker från Ginatricot ett tag nu som jag kollat ut på deras hemsida men inte klickat hem de men nu har jag gjort det så de borde komma hem om någon dag. Har kollat i butik också men då fanns de inte inne i storleken så hoppas på att de ska bli bra! Att de kan vara så roligt att shoppa?!? Helt fantastiskt ju.



Utbildning

Ja idag har jag varit på utbildning hela dagen. Sitter i ekonomigruppen med en till på jobbet men sammanlagt är vi 12 på alla 6 förskolor. Så idag har vi då haft heldag då vi pratat om hur och var vi ska beställa in allt, vad vi har för avtal i kommunen och så. Lite klokare måste jag ändå säga att man blev. De gäller ju att hålla koll på hur mycket och hur ofta man ska beställa och inte överstiga budgeten. Den här hösten har varit uppstart till att börja med de så än har vi inte hunnit komma in i det så mycket men de ska nog fungera när 2011 budgeten är klar så man vet hur mycket vi har att röra oss med till allt vi behöver ha till förskolan.

Eftersom vi då hade utbildning idag så blev de lite för få timmar för mig vilket jag har tagit igen här hemma med att skriva IUPn till utvecklingssamtalen som det nu börjar bli dags för. Måste säga att de är lite närvöst eftersom jag aldrig harft de förut med de ska nog gå bra. Första inbokningen är Måndag!


Rastlös

Igår Söndag då efter jag vaknade till liv och Annele och Moa åkte hem så kände jag att rastlösheten sakta växte fram. Tycker att jag kanske inte borde ha varit det med tanke på att jag har haft full fart hela helgen men ville inte bara sitta hemma sista dagen på helgen.

Efter ett tag fick jag iaf in Anna till Södertälje och vi tog oss en tripp till Moraberg och kollade runt lite där. Hann även med en liten sväng på stan också och en fika på det. Tack Anna som kom in och umgicks med en rastlös Mikaela!

Efter träffen med Anna åkte jag hem till Mamma och Lasse som bjöd dit mig på middag. Det tackar man ju inte nej till och underbart gott var det också. Antriko, hasselbackpotatis, sallad och tzatsiki, mums. Det lyckades du bra med Lasse.

Idag har jag jobbat som vanligt då det är Måndag och de flöt på riktigt bra. Lite mindre barn den här veckan då det är höstlov så lite lugnare är det allt.

Imorgon ska jag nog ta mig till sydpoolen för att simma lite. Är fortfarande förkyld men den är mycket bättre så ska ge mig på det imorgon.


RSS 2.0