Jobb

Idag ringde klockan inna kl 5 redan och efter att kanppt sovit 4 timmar så gick det ganska bra att gå upp iaf. Tiden på jobbet idag gick mycket fortare och allt flöt på mycket bättre. Fortfarande otrevliga människor som kommer in och försöker förstöra dagen för en men överlede det med!

Efter jobbet åkte jag ner till stan och träffade Camilla och gick och kollade runt lite i affärerna. Camilla behövde lite sommarkläder inför våran resa på Lördag. Ser verkligen fram emot det. Ska bli såå skönt att få komma bort lite och se något nytt.

Blir en lugn hemmakväll idag och sänger lär ropa inte allt för sent. Blir jobb imorgon med men imorgon börjar jag inte förren kl 12 så då hinner jag sova lite längre iaf.


Min helg

Lördagen började med att klockan redan ringe kl 5.00, kanske inte det roligast på en Lördags morgon men vad ska man göra när man måste iväg och jobba. Kom fram till jobbet vid 7.30 och klockan 8 öppnade vi. Hela arbetspasset var hur stressigt som helt och allt gick fel också men överlevde iaf det men ursch vilken dag på jobbet säger jag bara. Hann inte äns ta lunch så mycket var det att göra men kom iaf iväg därifrån i tid kl 16.00.

Anna och Hampus mötte upp mig vid jobbet och vi tog tåget hem till Södertälje igen och vidare hem till Petra där vi åt middag och tittade på ESC. Vet att jag sa att jag inte skulle kolla på det för att Sverige inte var med men tänkte att jag skulle kolla iaf och heja på Tyskland och vilken tur för mig då eftersom Tyskland vann så säger grattis till dem.

Efter det var slut körde snälla Petra hem mig och blev att jag satt och glodde lite på datorn och tvn innan jag väl hoppade ner i säng och somnade riktigt snabbt kan jag lova.

Idag fick det bli sovmorgon och gick inte upp förren runt kl 12. Riktigt skönt kan jag lova. Var bara att göra sig iordning och sätta sig på bussen för att möta upp Lasse för att kolla på Linnea när de hade teaterföreställning på Sagateatern. De var riktigt duktiga trots att de bara är 11 år gamla. Tyvärr har jag inga bilder där ifrån för vi fick inte fota med blixt och då vart inte bilderna några bra.

Efter teatern åkte jag med hem till Mamma för att fira henne på Morsdag. Hon fick en flaska champange av mig. Hoppas det smakar gott. Blev att sitta i trädgården och njuta av att solen var framme medan mamma och Lasse pysslade runt i trädgården.

Vid 16 kom Petra och hämtade upp mig och vi åkte hem till henne för att lämna av bilden innan hennes storasyster Carola kom och hämta oss och vi åkte vidare till Heron city för att se Sex and the city 2. Filmen var riktigt bra och var absolut värd att se. Har man sett serien och första filmen ska man absolut se den här med. Det kändes som att det var ett bra avslut på hela Sex and the city grejen. Så riktigt bra.

Nu är jag hemma igen och blir åter en tidig kväll för mig idag då jag ska befinna mig på jobbet kl 7 imorgonbitti.






eourovision song contest

Satt och funderade på efter att Sverige inte gick vidare om det fanns någon låt som äns var värd att vinna och kom fram till att jag tycker att Tysklands bidrag är ganska bra faktiskt. Väldigt trallvänlig så min röst går till Tyskland det här året. Här kommer deras bidag.





Glass i solen

Som jag nämde innan så åkte jag ner till stan för att träffa Anna. Vi gick bort till gästhamnen och tog årets första kulglass. Jag tycker alltid att det är roligt att smaka nya smaker och den här gången bleb det äpple/kanel och hallon. Hallon har jag ätit förut med äpple/kanel var något helt nytt. Låter kanske inte så gott men det var det. Riktigt gott faktiskt. Var super mysigt att bara sitta i solen vid vattnet och njuta och prata en massa skit.

Vi satt säkert där i två timmar men sen började det mulna på så då gick vi in mot centrum och tittade runt. Catrin kom även förbi och gick runt med oss. Jag nämnde ju förut i veckan att jag var besviken på att jag inte hittade det jag letade efter på buttricks. Har även letat runt på stan och i Stockholm och på internet men inte hittat det någonstans men idag kom Catrin på att vi har en secondhand butik som även är återförsäljare åt buttricks och där inne hade det jag letade efter så nu är är jag klar. Nu har jag allt jag behöver, Woho!

Nu blir det en lugn och tidig kväll hemma. Ska upp kl 5 imorgon bitti och jobba så det är vad som kommer hända för mig denna Fedagskväll.


Tvättstuga

Ja idag var det dags att tvätta då. Har planerat att tvätta flera gånger den här veckan men det har inte blivit av. Det är ju så tråkigt att tvätta men skönt när det är klart. Hade inte så mycket tvätt idag så det ska nog gå ganska fort.

Vädret ser lovande ut idag så blir en sväng ner till stan sen och träffa Anna och kolla runt lite där. Man får passa på att vara ute när vädret tillåter det.

Fan vad dåligt

Så dålig var inte Sveriges bidrag att de inte förtjänade en finalplats. Kan inte minnas en final när Sverige inte varit med. Vi har ju haft många låtar som varit mycket sämre och ändå kvalat sig in i final. Nej nu är jag arg och besviken. Inte alls bra. Nu är det ju ingen ide eller äns roligt att titta på finalen på Lördag. '

Nästa år måste Sverige göra en förändring och få in en riktigt bra låt annars kan vi ju lika gärna sluta att ställa upp i eurovision song contest. Nu är det skärpning för Sveriges del.





Jobbat

Idag blev det ingen vägning även fast det först var planerat men eftersom de behövde någon som kunde hoppa in på jobbet så var det bara för mig att jobba. Måste ju ha pengar att betala mina räkningar med. Har några pass inbokat de närmsta dagarna så det är bra.

Tiden brukar gå ganska fort när jag jobbar men inte idag. Har haft ont i höften och ryggen hela dagen. Vet inte hur jag sovit eller vad jag gjort. Höften har jag haft ont i länge så kanske dags att kolla upp det snart om det inte går över snart.

För övrigt så har jag kommit fram till att folk som kommer in och handlar på pressbyrån är väldigt otrevliga. Typ 1 av 100 kommer in med ett leende på läpparna alla andra är bara stressade och jävligt otrevliga. Tråkigt men jag hoppas verkligen att jag inte beter mig så när jag går in i en affär och handlar. Det gör också att tiden går saktare också men bara att se till det positiva och köra vidare



Kvällspromenad med sixten

Sixten har börjat med att han vill ut och gå igen på kvällarna. Likadant förra året. På vintern är han inte alls intresserad av det men nu sätter han sig vid ytterdörren och jamar så då klädde jag på mig och satte på han selen och gick ut på en liten sväng med honom. Nu är han lika intresserad som förra året. Han hoppar runt och smyger i gräset. De andra gångerna jag varit ute med han nu de senate veckorna har han varit väldigt försiktig men nu har det släppt.

Han jagade även en fågel för första gången. Gick kanske inte så bra eftersom jag hade han i sele men han försökte iaf. Tog med mig min nya kamera ut för att provfota med den. Kan ju säga såhär. Vilken skillnad på bildkvalite jämfört med den förra som jag fick låna av Lasse. Antar att jag kommer att ta mer foton nu, visst fotade jag förut med men nu lär det bli ännu mer.

Ceasar fick stanna inne eftersom han inte alls tycker det är roligt att vara ute. Han har inte riktigt fattat att det kan vara spännande att springa runt och upptäcka världen utan han bara ligger blixtstilla i gräset och vågar inte röra sig.

Här kommer lite bilder på oss när vi var ute och på Ceasar inne och ett videoklipp på Sixten och fågeln som retar honom. Kanske inte den bästa filmningen eftersom jag darrar lite på handen men man ser iaf















Praktik

Idag har jag varit på hälsat på en sista gång på min praktikplats. Var roligt att få komma dit ock träffa alla igen. Har ju inte varit där på typ 2 månader nu och både barn och personal var glada att träffa mig. Barnen var nog ändå det lite mer då de hängde på mig från att jag kom in tills att jag gick hem.

Känns lite tråkigt ändå att det var sista gången jag var där för jag har trivts där så bra och ändå varit där i 5 terminer och alla har verkligen varit superbra och hjälpsamma. Min handledare har varit fantastisk och stöttat mig under alla uppgifter jag haft vilket jag är tacksam över. Har alltid fått prova det jag vill med barnen och de har alltid varit väldigt uppmuntande så jag kommer verkligen att sakna pedagogerna där.

Visst är jag superglad över att jag fått jobb och ska börja jobba och det längtar jag verkligen över. Den förskolan jag ska börja på ligger inte i samma del av stan men ska ändå börja sammarbeta och vi kommer ha samma förskolechef så jag kommer ändå få träffa personalen där ibland så det kommer bli bra det här :)


Jakobsberg

På förmiddagen idag åkte Jag, Anna, Emelie, Camilla och barnen upp till Stockholm för att kolla på lite saker  på buttricks till min maskeradfest. Blev lite besviken när de inte hade det jag var ute efter men får försöka fixa det på något annat sätt.

Efter det åkte vi vidare till jakobsberg och hem till min Farmor. Farmor bjöd oss alla på lunch ute på resturang och sen gick vi runt och tittade lite i affärerna i centrum där. Jag fick även min födelsedagspresent i förskott. En digital kamera. Tack snälla Farmor. Jag fick den redan nu för att jag ska kunna ha använing av den när jag åker till Budapest nästa Lördag.

Efter att vi var klara nere på centrum åkte Anna, Emelie och barnen hem och jag och Camilla följde med Farmor hem en sväng innan vi också tog tåget hem. Nu blir det en lugn hemmakväll men lite tv tittande. Blir väl att kolla på första semifinalen av eurovision song contest för att se om det är några bra låtar med i år.

Här kommer två bilder på min nya kamera.


Rihanna

Satt och läste lite bloggar och då hade en lagt upp denna låt. Fastnade för den på en gång aldrig hört just den här förut men tycker om Rihannas andra låtar så tänkte att jag skulle dela med mig av den här till er också och se vad ni tycker om den.



Den här låten nedanför är nog min absoluta favoritlåt av Rihanna. Visst den är väldigt gammal men tycker fortfarande att den är riktigt bra och den har verkligen ett budskap om man verkligen lyssar på vad hon sjuger så bjuder på den med.





Grillning och underbar sol

Igår blev det att gå upp vid kl 10 och göra sig i ordning för att bege sig för att möta upp Farmor och sen åka och hämta Camilla och Sofi för att åka ut till Pappa och Bitte i stugan. Vi var väl ute där strax efter kl 12 och solen var framme. Var helt underbart väder.

Vi satt i solen och njöt och det blev att grilla korv till lunch. Igår kändes det som att sommaren verkligen var här och det resulterade även i att jag såg ut som en kräfta. Ser bättre ut idag men är fortfarande röd.

Efter grillningen tog vi med oss lite cider och öl och gick ner till vattnet och badade fötterna. Trodde att det skulle vara mycket kallare än var det var, hade jag haft badkläder så hade jag nog kunnat hoppa i. Riktigt mysigt var det vid vattnet men tyvärr lite väl mycket myggor. har nog fått en 10-25 myggbett under gårdagen.

Efter vattnet bar det upp till stugan igen och Camilla, Sofi, Farmor och jag spelade krocket medan Pappa och Bitte förberädde för maten. Camilla och Sofi lyckades vinna över oss men inte hela världen. Är inte någon dålig förlorare utan bara roligt att spela lite.

När maten var klar och det var dags för god middag (revbenspjäll, oxfile, fläskfile och potatisgratäng med grönpepparsås) lyckades pappa välta typ 1 liter kokhet sås över hela mig. Säger bara att det gjorde svinont men klarade mig ganska bra iaf. är lite röd och svullen på smalbenet men kunde ha varit värre.

Senare på kvällen avslutades det med vaniljglass och färska hallon och blåbär och lite sällskapsspel innan det blev dags att krypa ner i sängen.

Här kommer lite bilder från gårdagen.





Superdag

Igår var verkligen en superdag. Vädret var underbart. Kunde inte bli bättre. Dagen började med att jag följde med Anna och Hampus till sydpoolen och badade i någon timme. Var skönt att bada lite även fast jag höll på att slå ihjäl med ett antal gånger, men sånt får man stå ut med iblnad.

Efter badet gick vi vidare till stan en sväng och åt lite innan det bar av ut till mitt nya jobb för att skriva på papper att jag fått det. Så nu är har jag ett jobb och börjar jobba den 9 augusti. Ska bli riktigt roligt att få börja där. Fick träffa personalen igår också och det var lite blandat mellan lite yngre och äldre så det där ska nog bli super.

Efter det blev det att ta tåget ut till Gnesta med Anna och Hampus för att möta upp Emelie  och Isabelle. Blev en sväng till lekparken i det fina vädret medan vi skulle vänta på att Petra och Kawsar skulle dyka upp. När de väl kom blev det att gå hem till Emelie för att äta lite middag och dricka lite vin ja eller mycket vin blev det. Superroligt var det iaf. Har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på väldigt länge. Tack tjejer för en superkväll!

Bilderna nedanför är inte det bästa men bjuder på det i alla fall. De vart lite suddiga.



Fått jobb!

Nu känns allting mycket bättre när man vet att man har ett jobb att gå till i höst när det längre inte är någon skola för min del. De här 3,5 åren har bara rusat förbi men nu är man klar och det känns så skönt.

Det blev till slut en förskola i Södertälje. Fick för mig att jag ville jobba i en annan komun men det här känns riktigt bra. Blir att jobba med 3-4 åringar. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Imorgon ska det skrivas papper och antar att jag även ska få träffa lite personal. När jag var där på intervju så var det klämdag och nästan inga där så imorgon borde det vara lite fler där. Är riktigt glad och hoppas att jag ska fortsätta vara det sen när jag har börjat jobba också. Man kan ju aldrig vara 100 förren man har varit där och jobbat och lärt känna personerna men brukar inte ha några problem med att samarbeta med folk så ska nog gå bra.


Bjuder på en låt

Har inte hänt något spännande idag därför inget inlägg heller men har suttit och kollat runt lite på youtube och spotify för att se vad man ska ha för musik till min födelsedagsfest. Får bli en liten blandat kompott så det passar alla smaker. Tänkte även slänga in lite disneylåtar när det ändå är det som är temat. Här nere kommer en låt som jag tycker är riktigt fin och älskade även filmen när jag var yngre.




Maskeradfest

Som jag nämnde igår så fyller jag 25 år snart och det tänkte jag fira med maskeradfest i Disney tema. Nu är lokalen bokad och inbjudningarna är utskickade så nu hoppas jag bara att alla vill komma och fira mig! Hoppas på att det ska bli en riktigt bra kväll med mycket skatt och ett roligt minne men det åtestår att se. Vem jag tänkte klä ut mig till avslöjar jag inte än, utan det får komma att avslöjas lite senare.


Moa 1 år

Igår var det ett års kalas för lilla Moa innan de åkte hem till Stenungsund igen. Annele hade varit duktig och bakat och fixat innan vi kom. Blev inte allt för länge där eftersom de åkte ganska snart för att komma hem i lagom tid. Det tar ju ändå några timmar att komma hem för dem.

Efter kalaset åkte jag med Petra hem och umgicks där. Blev bjuden på middag och sen blev det filmtittande innan jag åkte hem igen. Blev inget bloggande igår eftersom jag inte var hemma förren efter kl 00.00

Idag har jag varit med Petra på IKEA och tittat runt lite. Var längesen jag var där så roligt och kolla runt lite och se vad de har fått in får nytt.

Sen blev det att hämta upp systeryster och bege sig ner på stan och kolla runt lite. Vi var inte nere speciellt länge utan vi åkte hem till mig istället och gick ut med mina katter. De var inte så populärt med tanke på att det var många månader sen de var ute sist men de ska nog tycka de är kul efter ett par gånger.

Camilla och jag gick även förbi Faster för att träffa hennes valp. Camilla hade inte hunnit träffa henne än så blev att vi var där ett tag. Nu är jag hemma igen och det blir en lugn hemmakväll för min del. Skönt faktiskt har inte hunnit vara hemma så mycket nu så.

För övrigt så fyller jag 25 år om ca 1 månad så nu planeras det för fest. Imorgon ska lokalen bokas och sen blir det att skicka ut inbjudningar till de drabbade. Kommer bli ett tema på denna fest men de berättar jag om lite senare efter att inbjudningarna har kommit ut.

Här kommer bilder från moas 1 års kalas.



Isabelles dop

Idag har jag varit på Isabelles dop och vilket underbart sommarväder det blev också. Helt underbart, får bara hoppas att det håller i sig också. Dopet var iaf väldigt fint och det bjöds på goda smörgåstårtor. Kommer bilder därifrån lite längre ner. Tyvärr är inte min kamera så bra så inga höjdarbilder blev det men snälla jossan har lovat att skicka hennes bilder till mig sen.

Efter dopet åkte jag och Annorna och Hampus ner på stan en sväng i det härliga vädret och sen blev det att åka hem till Anna och Anneles mamma och umgås med familjen Olsson. Man får passa på nu när de är här imorgon åker de hem igen, men blir en sväng dit imorgon med då vi ska fira Moa som blir 1 år nästa vecka.




Lucky

Efter intervjuen idag åkte jag hem till Annas mamma för att jag lovat att passa Hampus eftersom Anna skulle hjälpa Emelie att göra smörgåstårtor inför dopet imorgon. Blev en liten promenad med Hampus och Hugo förbi min mamma. Supervart ute var det då.

När väl Anna kom och hämta Hampus åkte jag hem till Faster och kollade in deras senaste tillskott i damiljen. En liten Lycky på 12 veckor. Supersöt var hon. Faster hade en hund innan som dog i somras så nu tänkte de att det var dags för en ny. Denna hund är barnbarn till den hon hade innan så lite roligt. De är väldigt lika.

Farmor kom även dit och vi blev bjudna på middag. Blev att sitta i deras trädgård en del också eftersom att det var så skönt ute. Nu är jag hemma igen och är väl dags för sängen snart så man orkar upp till Isabelles dop imorgon!



Intervju

Idag har jag varit på arbetsintervju på en förskola i Södertälje. Kändes riktigt bra och förskolechefen verkade bra. Nu är det inte hon som kommer vara de i höst men den nya är den jag haft under min vfu period så kan ju hoppas att jag har fördel då. De ska även jobba i hop med den förskolan jag har haft min vfu på under min utbildning och där har jag även min referens så jag håller tummarna och hoppas på det bästa helt enkelt.

Den andra förskolan har fortfarande inte hört av sig så väntar på svar därifrån också. Hoppas verkligen att jag ska få ett jobb snart!

Hemma dag.

Idag har jag mest varit hemma med undantag att jag åkte med Annele och Petra till Tumba i förmiddags när Annele skulle tatuera sig. Den vart riktigt fin och hennes barn kommer nog bli väldigt stolta när de blir lite äldre och förstår vad de är. Vill ni se hur den ser ut kan ni titta in på Http://www.mammaannele.blogg.se

För övrigt har jag då spenderat min tid hemma. Har tvättat hela eftermiddagen så nu är alla kläder rena igen. Har även färgat håret så nu ser det bättre ut. Ingen utväckst längre.

Blev ingen vägning idag då det är röd dag så nästa vecka gäller det och hoppas att vågen vill visa minus då. Bara hålla tummarna för det och kämpa vidare!

Blir en lugn hemmakväll med tv tittande för min del idag. Får bli ett kort inlägg idag. Har inte så mycket att dela med mig av idag.


Testar

Testar ifall det funkar att mobil blogga. Om jag ställt in allt rätt.


Grillning

I morse bar det av ner till stan för att möta upp Anna, Annele, Emelie och barnen för att handla lite till grillningen. Blev en promenad därifrån upp till badparken för att barnen skulle få leka och under tiden grillade vi krov. Helt underbart väder ute idag. Behövde inte ha jackan på sig och enligt väderraporten så ska det bli upp till 21 grader på Lördag :) helt undarbart. Längtar redan, solen är verkligen min vän.

Efter grillningen så bar det upp till Torekällberget för att kolla lite på djuren. Spännade enligt barnen och jag fick även klappa gätter. Inte varje dag man får göra det. Fanns en massa killingar eller vad de kallas för men de var riktigt söta.

Sen bar det av ner till stan med Annele och barnen och mötte upp Petra. Var ett tag sen man träffade henne så var roligt. Vi gick runt en snabbis och sen bar det av till Tumba då Annele skulle boka tid till att tatuera sig. Vilket äger rum imorgon förmiddag så blir att följa med dit och passa Moa under tiden.

Blev även en sväng hem till hennes mamma och glo på tv och umgås innan Petra körde hem mig. Nu blir det en fortsatt lugn och skön kväll. Godnatt.



Riga

Nu är jag hemkommen från en superresa till Riga. Jag och farmor har haft det underbart. Har varit riktigt skönt att få komma bort lite men lika skönt är det när man kommer hem igen.

Har blivit mycket god mat och dricka men även en undarbar dag inne i Riga. Blev lite shopping för min del. Blev en tröja, nagellack, hårfärg som var väldigt billigt så passade på när det ändå var den färgen jag använder hemma. Blev även tre limpor ciggaretter så nu har jag de för ett tag framöver.

Solen sken hela dagen när vi var inne i Riga och vi åt underbar lunch. Åt en ceasarsallad med tiger räkor. Har nog aldrig ätit så goda förut synd bara att de blir lite svårt att få tag i de igen men får väl ta en tripp dit igen bara för salladen :)

Nej det har helt enkelt varit en underbar liten tripp. Tack Farmor för att du tog med mig. Här nere kommer en massa blider. De flesta är på oss men delar med mig av dem iaf.










Tidig morgon

Ja idag vart det ingen sovmorgon för fem öre. Vaknade 1 minut innan klockan ringde i morse, det vill säga 04.54. Inte dirket den tiden man vill gå upp på en Lördagsmorgon men kallar jobbet så har man ingen val. Gick iaf superbra med tanke på att det var första gången jag öppnade där.

Var inget långt arbestpass utan slutade redan kl 10 i morse och då bar det hem till Södertälje igen. Annele, hennes lillasyster och barnen kom förbi och hälsade på en sväng. Sixten tyckte det var väldigt spännande att någon jagade honom men Ceasar var livrädd och gömde sig under badkaret hela tiden.

Vi vart inte så långvariga här utan vi tog bussen förbi stan en sväng innan vi åkte hem till Anneles mamma där även Anna och Hampus var. Där blev det att äta god middag och umgås och bara vara helt enkelt.

Kom hem innan kl 20 idag vilket var väldigt skönt med tanke på att jag gått upp väldigt tidigt. Blir ingen sen kväll för mig. Ska väl hinna att packa och fixa lite innan jag går och lägger mig iaf för imorgon åker jag och Farmor på en liten minisemester till Riga. Ska bli riktigt skönt att komma bort lite och se något nytt men vi är hemma redan på Tisdag igen, men kommer inte bli att jag skriver något under tiden jag är borta men jag bjuder på bilder när vi är hemma igen. Ha det så bra så länge för det ska jag ha!




igår och idag

Innan viktväktarna igår blev det en promenad ner till stan och och träffade Anna, Emelie, Annele och alla barnen och gick och tittade lite i affärerna och även en sväng efter också. Sen bar det upp till jobbet och jobbade ända fram till 22.30 därför blev det ingen uppdatering igår.

Idag blev det en snabbis på stan med Annele och barnen innan vi tog tåget till Gnesta och mötte upp Emelie, Anna och barnen för att leka lite i parken. Var inte bara barnen som lekte idag utan vi provade också på leksakerna där! Ganska skönt ute men det blåste ganska friskt.

Efter parken åkte vi hem till Anna och fikade lite och blev bjudna på middag (pannbiff, potatis i ugn och sås) var väldigt gott. Alltid godare att äta annans mat än den man lagar själv. Kom hem vid 20 då Annele ändå skulle hem och lägga barnen och lika bra det. Får inte bli så sen i säng idag på grund av att jag ska upp kl 5 i morgonbitti då jag ska öppna för första gången på joobet. Ska nog gå bra förhoppningsvis.

Här kommer lite bilder från dagen.




Gårdagens vägning

Igår var det vägning igen då och det gick ingen bra den här gången heller. Väldigt irriterande när man sköt sig och tränat nästan varje dag men enligt konsulenten på viktväktarna kan det ske ibland när man gått ner mycket i vikt. Hon tyckte inte jag skulle lägga så stor vikt i det utan kämpa vidare. Hon sa ta fram de gamla kläderna som du hade i början och prova dem. Mät midjan men tappa inte motivationen och det vill jag heller men det är inte alls roligt men det är väl bara kämpa på helt enkelt.

Veckans resultat:
+ 0,1 kg
Sammanlagt:
- 26,7 kg


Södertälje besök

Idag var tredje dagen i rad som kära Anna ringde och väckte mig. Hon tycker tydligen inte att jag ska sova på morgonen. Får se om jag får sova imorgon eller om hon har något viktigt att säga då med!

Det var bara att gå upp efter att jag pratat klart och göra sig i ordning och åka ner till stationen och möta Anna och Hampus och bege sig till badparken för att leka lite. Tydligen var Hampus så rastlös hemma så de ville komma ut. Efter att vi hade lekt där ett tag gick vi vidare ner till stan en sväng och tittade lite. Anna köpte skor och klänning m.m.

Sen blev det att skynda sig till bussen och åka till Södertäje syd och möta upp Annele och hennes barn. Lika roligt varje gång de kommer. Nu har vi ju inte setts sen i julas så nu var det extra roligt. Vi åkte iaf hem till Anna och Anneles mamma och åt lite lunch och tog det lungt.

Senare blev det en långpromenad. Först hem till mig och hämta min pant och sen vidare till Willys och handla lite och sen hem till hennes mamma ingen. Blev även middag där för min del och lite tv tittande innan jag även tog en promenad hem. Nu får det bli ett sent pass av Wii fit för min del.



Storstädning

Idag har jag inte varit utanför dörren utan varit inne och städat hela dagen. Inte det roligaste kanske när solen är framme men det måste göras det med. Nu skiner det här hemma och man behöver inte skämas ifall det skulle komma någon på besök!

Lite senare ska jag ta mig ett wii fit pass som jag har på mitt träningsschema men blir ingen promenad idag. Hann inte med det utan det får bli en promenad och wii fit imorgon istället men mina 45 minuter ska jag då få ihop idag iaf. Kanske dags att ta tag i det nu innan det blir försent för det.


Maria Montazami

Sitter och tittar på svenska hollywood fruar just nu och måste bara säga att Maria är ju helt underbar. När hon öppnar munnen kan man ju inte göra något annat än älska henne. Hon är helt klart min nya Idol :) Hon har även börjat blogga så ni som också tycker om henne och inte hittat dit här kommer länken dit. http://amelia.se/blogg/maria-montazami/




Måndag igen

Ja då var det Måndag och ny vecka igen. Tiden bara rusar förbi och snart är sommaren här. Kan kanppt vänta men vädret är inte så dåligt nu heller.

Dagen började med att Hampus ringde och väckte mig eller ja Anna slog väl mitt nummer men det var han som babbla men var inte så mycket att göra en att gå upp och ta en dusch och göra sig iordning innan det var av till bussen och tåget och ut till Gnesta. Vi var där redan kl 10.15 och Emelie och Isabelle kom och mötte oss vid tåget och vi tog en sväng förbi konsum och sen hem till henne. Emelie lagade lunch till oss. Blev tikka mansala med ris eller hur det nu stavar men det var gott iaf.

Blev att ta tåget hem vid 14.30 så jag skulle hinna hem en sväng och byta om och ta mig ner till sydpoolen för ett pass Afrodans. Känns riktigt skönt att vara igång med träningen nu och att jag tar den tiden för mig själv. Blir så lätt att man bortprioriterar den när något annat spännade händer men vill jag ner i vikt så är det bara att kämpa på och ja jag tycker det är roligt också!


träningsschema v 18


Måndag: Afrodans
Tisdag: Långpromenad och Wii fit 45 min
Onsdag: Simma eller Wii fit
Torsdag: Vilodag
Fredag: Långpromenad och Wii fit
Lördag: Simma eller Wii fit
Söndag: Vilodag

Schemat kan komma att ändras lite beroende på men detta är min plan iaf. De dagar jag satt ut att träna ska jag också träna på men kan bli att de byter plats ifall något skulle inträffa.


Sex and the city 2

Satt och kollade runt lite på youtube och hittade trailern till denna film. Har längtat länge på att den ska komma ut på bio och nu är det inte långt kvar. Kommer fler bra filmer i sommar men den här kommer först så tänkte att jag skulle göra lite reklam för den. Antar att jag inte är den ända som längtar!




Grillparty gånger 2

Igår var det då valborgsmäsoafton och det firades med att åka med ut till pappa och bittes land med grillning. Tyvärr blåste det så mycket så gick inte att sitta ute och äta men maten var iaf supergod. Senare på kvällen blev det att spela sällskapsspel och bara umgås. Supermysigt var det med öppen spis och grejer. Precis som det ska vara. Bitte och jag kom inte i säng förren kl 5 imorse så har inget att klaga på en superkväll helt enkelt.

Idag när jag kom hem därifrån var det bara att göra sig irodnig och åka iväg hem till Mamma och Lasse. Vi skulle fira mammas födelsedag så blev grillning även där. Idag trotsade vi vädret och satt ute och åt. Riktigt kallt men med jacka och 2 filtar så överlevde jag även det. Blev att titta på körslaget där innan jag begav mig hemåt.

Ja de har varit 2 riktigt bra och trevliga dagar vilket jag gillar. Imorgon blir det en hemmadag med undantag för ett latinopass. Blir till att städa också vilket jag verkligen behöver. Tyvärr har jag inga bilder att visa för att jag helt enkelt glömt bort att ta kort så vi får klara oss utan det den här gången.


RSS 2.0