Mölnbo & Kawsar

Blev kvar i Mölnbo i natt efter två inställda tåg. Väldigt irriterande om jag får säga. Inte för att jag har problem över att sova hos Anna och dom men att behöva gå ut i nästan 20 minusgrader 2 gånger fram och tillbaka och upptäcka att tåget är inställt. Pissiriterande helt enkelt. Men lyckades komma med 10.50 tåget idag så nu är jag hemma iaf :)

La mig och sov en timma på soffan när jag kom hem. Kände mig ganska trött. Vaknade till ett par gånger i natt av att Hampus grät. Stackarn som är sjuk. Vaknade iaf till runt kl 14 idag och kände mig piggare.

Har även umgåts med Kawsar idag. Lagade middag till oss båda. Vårullar med ris i tomat & basilika creme freiche med majs. Var väldigt gott tycker jag. Vi provade på Wii fit också. Kawsar i 4 minuter och jag i 44 :) Vart även en liten promenad då jag höll på så i hjäl mig men som tur var gick Kawsar framför mig så jag överlevde! En massa tjejsnack hann vi även med innan hon åkte hem. Tack Kawsar för en superdag :D





Mölnbo hela dagen

Har varit i Mölnbo hela dagen idag och umgåtts med Anna och Hampus som är sjuk och har feber. Vi har suttit i soffan mest och bara myst och tagit det lungt. Meningen var att jag skulle förbi Anna i Järna innan också men är så kallt ute så får bli en annan dag helt enkelt.

Var på väg hem vid kl 20.50 men tåget var inställt så var bara att gå tillbaka hem till Anna igen i denna kyla och eftersom de bor där de bor så går tågen typ aldrig så får vänta till kl 22.50 innan nästa går. Hoppas verkligen att det går då så jag kommer hem idag.

Stan

Var meningen att jag, Anna och Hampus skulle åka upp till Stockholm idag och träffa Malin. Så vart det inte tyvärr. Vart lite förhinner och det kanske var bra det med tankte på att tågen inte alls gått som de ska idag. Vi får ta ett nytt försök till en träff nästa vecka.

Jag åkte iaf ner till Stan och träffade Anna, Hampus och Hilkka och åt en kycklingsallad till lunch med dem. Sen gick vi runt i butikerna och glodde som vanligt. Känns det som, brist på intessen kanske :S men blev ett X antal timmar på stan iaf innan jag åkte hem igen. Kände mig helt slut när jag väl kom hem så jag la mig i soffan och halvsov i en timma typ sen bestämde jag mig för att det var dags att vakna till liv så vart ett Wii fit pass på 42 minuter. Nu känner jag mig piggare igen.

Nu är det Lets dance på Tv så ska väl fortsätta att titta på det. Ha en fortsatt trevlig Fredag!


Piercing

Ja nu har jag efter 6 år bestämt att det var dags för mig att ta bort piercingen i tungan. Fick för mig för typ 1 timme sen att jag inte ville ha den längre, känns jättetomt nu men det ska nog bli bra det där. Den i läppen får hänga med ett tag till. Den är jag inte redo att plocka bort än men det kommer säkert en dag då jag inte vill ha den kvar heller men det åtestår att se helt enkelt.

Vägning

Ja idag var det dags för vägning igen då det är Torsdag idag. Veckorna bara rusar iväg. Hoppades på att vågen skulle vara på min sida då jag har fuskat en del i helgen. (blir så ibland tyvärr). Annars har veckan gått bra med mat och träning. Idag var även Kawsar och Karima med och skrev in sig. Trevligt tycker jag. Då är det fler man kan träna och prata med och hjälpa varandra med motivationen om den vill ge sig till vika som den självklart vill ibland. Men nu till resultatet. Hoppas på att ta 20 kg nästa vecka!

Veckans resultat:
- 0,8 kg
Sammanlagt:
-19,4 kg

Simmat & Petra

Idag när jag hade vaknat och gjort mig iordning tog jag och Jossan en promenad i snöstormen för att simma. Blev 30 längder som jag hade tänkt mig och även lite bubbel i bubbelpoolen. Var väldigt skönt att komma dit mitt på dagen när det inte alls var mycket folk i poolen. Är det för mycket människor är det ingen roligt att simma för då blir det bra trångt och jobbigt.

Efter Sydpoolen gick vi förbi stan. Köpte mig ett par örrängen från ur & penn för 24.50 kr. Bra pris i min smak :) och sen vidare till Konsum för att handla med lite frukost och kattmat och vidare hem.

Var väl hemma ca 1 timme innan Petra ringde och jag tog med mig min stora resväska och åkte med henne till hennes mamma och sedan vidare hem till dem. Kom väl hem för ca 1 timme sedan. Fick passa på att umgås med henne idag för på Fredag flyger de till Thailand. Inte alls avundsjuk ;) Men jag får hoppas att Petra och Coffe får en väldigt varm och skön semester med mycket bad och sol. Själv ska jag hoppa i säng så man orkar med skolan imorgon. Godnatt.

Skola, Stockholm

Idag hade jag ett inbokat möte med min Lärare från Hösten. Skulle redovisa två delar som jag missat på grund av sjukdom. Gick superbra och jag är godkänd nu. Känns väldigt bra. Nu väntar jag bara på svaret på examinationen som ska komma vilken dag som helst :) Får hoppas på det besta helt enkelt.

Efter skolan mötte jag upp Camilla, Anna och Hampus inne i Stockholm och vi gick runt lite i affärerna och kolla runt. Blev ingen shopping för mig idag. Man behöver ju inte handla varje gång man är på stan även om det är väldigt roligt :D

När jag kom hem fixade jag lite mat till mig. Blev risgrynsgröt och hårdmacka. Orkade inte med någpt avancerat idag. Sen vart det ett 50 minuters Wii fit pass. Alltid lika roligt. Känner verkligen att jag fått in en bra rytm i min träning nu och det är inte alls jobbigt att ta sig till gymmet. Vilket känns väldigt skönt. Det har blivit en del av min vardag och får hoppas att motivationen sitter kvar för alltid :)

Imorgon blir det att simma med Jossan. Ska bli skönt, har inte simmat sen innan jul så vi får se hur många längder jag ger mig på. Mitt mål är iaf 30 längder imorgon.

Blev hemma idag

Meningen var att jag skulle till skolan idag men blev hemma i stället med en sovmorgon. Kände inte för att åka till skolan och sitta på en föreläsning och snora hela dagen. Hoppas verkligen att min förkylning vill ge sig snart. Orkar inte vara förkyld längre. (Har ont i näsan efter allt snytande).

Har iaf hunnit med en del här hemma. Har betalat alla räkningar. Skönt att få det gjort. Har pluggat en del och skickat iväg den till min lärare så hon har den imorgon när vi ska träffas. Nu har jag bara att öva på min berättardel som jag ska göra imorgon också. Får bli lite senare. Har regestrerat mig till C - uppsattsen. Försökt att hitta där jag ska regestrera mig till workshopen till på Fredag. Gick inte så bra. Får göra ett nytt försök lite senare.

Skulle vilja ta ett wii fit pass också. Vet att det inte är så bra när man är förkyld men får se hur det blir med det. Om jag har någon energi för det.

Nej nu ska jag försöka hitta den där länken så jag kan regestrera mig på ett förmiddagspass. Ha det så bra så länge!

Min helg

Nu funkar min dator igen :D Tack så mycket för hjälpen Kim och Lasse. Har verkligen saknat den. Man märker ganska fort hur beroende man är :/

Åter till min helg nu. I fredags efter fikat hemma hos Anna i Mölnbo tog vi alla tåget till Gnesta och gick runt där en sväg och sedan gick vi och fika igen eller ja den här gången vart det en smörgås. Efter Gnesta bar det hemåt. Glodde lite på ledt dance och annat på tv. Hade inte så mycket för mig så kvällen slutade med en ansiktsmaskt. var skönt. Ansiktet vart superlent efter. Får bli lite oftare :)



Igår åkte jag, Anna och Hampus först till Tumba och åt lunch. Tack Anna för maten om jag inte gjorde det igår. Sen vidare till Lekslottet i Tullinge. Hampus var helvild. Han sprang och hoppa runt och åkte i 2 timmar. Det var full rulle iaf. Man såg verkligen att han hade superkul, vilket jag och Anna också hade. Syns på bilderna som kommer här nere :) Efter lekslottet åkte vi tillbaka till Tumba centrum och kollade runt lite i affärerna. Var två par tjocka strumpbyxor. (svarta och grå) och sen vidare hem till mig och laga middag. Vart potatis, kyckling och beasås och champinjoner. Var gott. sen vart det hemfärd för Anna och Hampus. Tiden bara rusade förbi igår men Tack Anna och Hampus för en super dag :D



Idag vart det sovmorgon och sen en promenad ner till Sydpoolen och ett Latinopass. Träffade på Karima där som också skulle gå på passet. Roligt med lite saällskap :D Efter träningen mötte jag upp Kim och hämtade min dator som han haft hemma hos sig några dagar för att försöka sig på men inte lyckats och sen vidare hem till Mamma och Lasse så lasse skulle kunna ominstallera allt på datorn. vart även middag och blåsningen innan det bar hemåt.


Fredag = Mölnbo

Ja som ni redan kanske förstått så är jag i Mölnbo hemma hos Anna och Hampus och Hälsar på och passar på att låna datorn samtidigt. Vi har fikat med semlor. Vilket var väldigt populärt hos Hampus. Han fick smaka sin första semla och tryckte i sig hela med ett nafs. Anna L fick även sin födlesedagspresent av mig och Anna som vi inte hunnit ge till henne innan. Hon vart väldigt nöjd :D








Vägning

Igår var årets andra vägning och hoppades på bättre resultat än vad jag fick förra veckan. Har varit noga med att skriva upp vad jag ätit varje dag och räknat ut propoints värdet. Har även tränat en del eller ja jag har varit på gymmet en gång men använt mig en del av wii fit.

Veckans resultat:
- 2.0 kg
Sammanlagt:
- 18,6 kg

Virus

Har inte kunnat skriva på flera dagar nu på grund av att det uppstått något problem med min dator men hoppas på att Kim ska kunna lösa det. Det som är mest irriterande är att om det nu är virus som strular med datorn är att man lagt ut pengar på virusprogram. Då tycker jag inte att det ska komma in virus i datorn. Men saknar datorn. Är så van att ha tillgång till den så fort man känner för att använda sig av den, men nu för tillfället får jag hålla mig till Annas kamera.

Terminstart

Igår var det terminstart för våren och min sista termin :) Vet att jag tjatar en hel del om att det är min sista termin men känns helt overkligt. Tiden har bara flugit förbi och jag känner mig verkligen redo att sätta igång och jobba nu. Längtar verkligen. Terminen startade iaf med en två timmars föreläsning mellan 15.00 och 17.00. Lite dum tid kanske med de gick det med.

När föreläsningen var slut åkte jag förbi affären och hem och åt middag och sen så hände det inte mer, var ju inte hemma förren 18.45 så hann inte med så mycket heller. Var bara hemma och tog de lugnt och tittade på tv och kollade upp lite böcker och så inför kursen.

Idag har det varit heldag i skolan. Började med en tre timmare föreläsning kl 9.00 i morse. Superintressant men väldigt lång, man tappar fokus efter ett tag men jag pinade mig igenom den iaf. Kl 13 började lektionen och vi fick träffa våran lärare och klass för första gången. Läraren värkar vara bra och klassen består bara av tjejer. Folk kanske tycker att det är ganska självklart när de kommer till att jobba med yngre åldrar men det här är första klassen på hela lärarutbildningen som jag inte har en ända kille i klassen förutom läraren då.

Var hemma vid 17.30 då vart det att äta middag och sen tog jag ett wii fit pass på 45 minuter. Skönt!

Nej nu ska jag återgå till tv tiittandet :D Ha en fortsatt trevlig kväll.

Min helg

Igår hände det inte allt för mycket. Jag träffade Anna och Hampus på stan en sväng och gick och kolla runt lite i affärerna. Vi var inte kvar speciellt länge utan bara några timmar. Fanns inte så mycket att titta på. Har inte kommit så mycket nya kläder än i butikerna. Men vårkläderna kommer väl snart. Spännande att se om det kommer något snyggt till våren.

Efter stan åkte jag hem och åt och tog ett pass wii fit. Slutade med 50 minuter. Är väldigt tacksam att jag får ha det hemma hos mig till Kim vill ha tillbaka de :D Superbra när man inte har tid att ta sig ner till gymmet. På kvällen hände det inte alls mycket utan var bara hemma och tog det lungt. Superskönt!

Idag vart det en välbehövd sovmorgon. Så jag kan känna mig lite utvilad iaf. Åt lite frukost och gjorde mig iodning och tog en promenad ner till Sydpoolen för att testa ett lationo pass. Var superroligt men tyvärr såg jag inte så bra vad instruktören gjorde för att jag hamnade långt bak men ska göra ett nyy försök nästa vecka att komma lite längre fram.

Vart en promenad hem också, sen en dusch och lite middag och sen hem till Petra och Coffe.  De körde lite wii fit som jag tog med mig och jag satt och titta på. sen vart det film. Johan Falk på 4an. Var bra faktiskt.
Ja det var min helg helt enkelt.

Isabelle

Idag har jag fått träffa lilla söta Isabelle för första gången :D Emelie och Isabelle kom och hämta upp mig på förmiddagen så åkte vi ut till Anna och Hampus och fikade och snacka lite skit. Säger bara vad liten hon var. En liten plutt. Har nog inte sett en sådan liten någon gång eller så har man glömt hur små dem varit men hon var verkligen superliten och söt!
                
                      
                

När Emelie och Isabelle åkte hemåt tog jag, Anna och Hampus bussen till Järna och handlade lite och kolla runt innan bussen gick tillbaka till Mölnbo igen. Anna satt igång med middagen och jag och Hampus lyssnade på musik och han dansade så fint. Hampus har blivit så stor. Han växer så det knakar. Lilla plutten.

Efter middagen som var väldigt god (kräftwok med nudlar) satt vi oss i soffan och snacka lite skit och Hampus somande in för kvällen. Sen kom Henke hem och lagade varma mackor med champinjonstuvning och så vart det att kolla på lets dance innan det bar hem för kvällen. Har varit en väldigt skön och lugn dag idag! Så tack alla för en trevlig dag :D
                

Årets första vägning

Ja idag var det dags för att väga in sig igen efter julledighet. Ska erkänna att jag var lite nervös för vad vågen skulle visa. Har ju blivit en hel del godsaker under lovet och förstod att vågen skulle visa + men inte hur mycket. Jag har ju kommit igång igen med träning och kost så förhoppningsvis så är det ett - nästa gång.


Veckans resultat:
+ 0,9 kg
Sammanlagt:
- 16,6 kg


Föreställning

Har inte skrivit på några dagar nu men det har inte hänt allt för mycket nytt i mitt liv de senaste dagarna. I Tisdags var det skola och övning av våran dans hela dagen. Sen var jag bara hemma och tog de lugnt. Körde 30 på wii fit hann jag med också.

Igår var det skola och dans hela dagen. Vi hade ett kort break för att regestrera oss till vårterminen annars var det dansen som gällde. Öva sista gången innan dagens föreställning. Efter skolan åkte jag ner till Stan och träffade Amanda innan hon åker till USA 1 år för att jobba som au pair. Hon kommer säkert få det super där men lite tråkigt är det för oss här hemma som inte ska få se henne på så länge :(

Men nu åter till rubriken kanske. Idag är dagen då alla skulle spela upp sina slut produktioner. Har varit en superdag i skolan och alla har varit superduktiga. Det gick bra för min grupp med, visst jag var super nervös innan vi skulle börja men när de väl var igång så flöt allt på. Idag var det även sista dagen på höstterminen och denna klass. På Måndag börjar min sjunde och sista termin :) Kommer bli en tuff termin men får försöka tänka positivt och hålla igång för jag är ju ändå snart klar :D

Skola & Afrodans

Idag var det skola igen och hela förmiddagen gick åt till att öva på våran dans som vi ska redovisa på Torsdag. Vi har verkligen haft superroligt idag och svårt har det också varit med tanke på att vi är sex personer med sex olika viljor som ska sätta ihop ett dans nummer men det värkar som vi lyckats iaf. Imorgon blir det att finslipa på dansen och och öva öva öva.

Efter skolan hann jag åka hem en sväng och byta om innan jag skulle iväg på Afrodansen. Var skönt att träna även fast jag har träningsvärk från igår. Trodde inte man kunde få det av att köra wii fit, men kan ju bero på hur mycket man själv tar i. Träningsvärken sitter i mage och höfter och beror nog på att jag "rocka" rockring igår för fulla muggar :)

Efter träningen blev det mat och en dusch och Sims 3 också. Nu är det spårlöst på tv så sitter och tittar på det. Tycker det är superspännande att se när de letar efter familjemedlemmar och brukar även fälla en tår eller två. Sen blir det väl paradise hotel och sängen.

Min helg

I fredag var det skola igen. Drama var på schemat. Det är det sista som ska göras denna termin innan vårterminen drar igång. Vi ska sätta upp en dramaprodution till på Torsdag och min grupp har dans. Det vi kommit fram till är att vi ska göra en parodi på so you think you kan dance. Ska bli riktigt roligt att sätta igång och träna imrgon :)

Efter skolan åkte jag hem och åt lite lunch och städade lite och sen i väg med Kim för att plcoa ihop lite saker hemma hos honom och sedan vidare hem till mig. Han hjälpte mig att lägga in Sims 3 på datorn plus lite filmer och så. Fick även med mig wii fit från honom som jag ska få låna ett tag tills han vill ha tillbaka de.

Så när Kim gick så satt jag nog nästan hela kvällen och spelade Sims. Ganska roligt faktiskt när man inte har något att göra :D

Igår var det födelsedagsfirande för hela slanten. Först var det att åka hem till Mamma och Lasse och fira Linneas 11 årsdag med lite god middag. Hann inte vara där speciellt länge innan det bar iväg till Järna och hem till Anna för att fira hennes 27 årsdag. Var verkligen superroligt med lite god dricka och tilltugg plus spel och sällskap.
Kom inte hem förren 03.45 i natt. Tack Anna för en supertrevlig kväll.

 


 

 

 

Idag blir det att vara hemma och ta det lungt. Tänkte att jag skulle ta ett pass wii fit så man får röra på sig lite iaf. Sen blir det att plugga lite också. Ni får ha en fortsatt skön Söndag.


 


Fullt upp

Har inte blivit något bloggade de senaste dagarna. Har verkligen haft fullt upp med en massa saker. Har knappt hunnit sitta framför datorn heller.

I Tisdags vart det en hel pluggande eller ja nästan hela Tisdagen gick åt att plugga. Ända gången jag tog en paus var när jag åkte en sväng med Petra till stan och kolla en snabbis och förbi Kims lägenhet för att kolla in den med Petra. Annars var det bara en massa skrivande. Var inte klar förren kl 02.30 på natten. Men nu är den klar och inlämnad iaf.

Något annat som hände i Tisdags var att Emelie fick en liten flicka vid namn Isabell. Så söt. Än så länge har jag bara fått se henne på kort med tanke på att de fortfarande är kvar på BB men det blir nog snart när Emelie har energi för det. Grattis iaf till en supersöt liten tjej Emelie!


I går vart det att gå upp vid kl 9.00 efter inte allt för många timmars sömn för att göra sig i ordning och ta bussen ner till stationen och möta upp Camilla och Sofi för att åka och hälsa på Farmor. Vi gick runt lite på stan där hon bör och tittade lite i affärerna. Hittade något fint till Isabell som hon ska få sen när jag träffar dem. Hittade även en väst till mig själv som var svart med paljetter fram. Kanske inte låter så snyggt med tycker om den jättemycket. Har kollat på den länge men inte kommit fram till om jag kommer använda den när jag väl köper den men igår slog jag till och den kommer nog användas vid flera tillfällen. Efter stan gick vi hem till Farmor och tittade på film. Det blev baksmällan. Jätterolig film faktiskt. Har hört mycket bra om den men aldrig sett den innan. Sen vart det middag. Lax i ugn med pressad potatis och hollandesås med sallad. Mums säger jag bara. Farmors speciallitet. Bar väl hemmåt vid 19.00

                             

När jag väl kom hem till Södertälje igen hämtade Petra upp mig så åkte jag med hem till henne och coffe och kollade på film. Vi började med att titta på saw 6. Det var inte riktigt min film. Har inte sett de andra heller. Utan det blev en komedi till slut. Year one hette den. Var ganska bra faktiskt. Fick skratta en del. Efter filmen bar det hemåt. Var väl hemma ca 00.30. Men kom inte i säng förren vid 2.00.


Idag var första dagen på året i skolan. Heldag dessutom. Inte fullt så roligt kanske men var roligt att se alla efter ledighet och praktik. Vi hade även väldigt roligt i den grupp som jag hamnade i idag. Vi satt i hop en liten sketch eller hur det nu stavas?!?! Skrattade hela dagen. Nu är det bara en vecka kvar på höstterminen sen sätter vårterminen och min SISTA termin igång.


När jag kom hem från skolan så låg ett efterväntat paket innanför dörren. Min almenacka för årert som jag skickat efter från http://www.personligalmenacka.se Vart supernöjd med färger och innehåll. Tyckte det var en bra sida för då får man lägga in de som man själv tycker är viktigt att ha i en almenacka med färdigtryckta födlesedagar bland annat.

                              

Nu blir det att städa lite och plugga tror jag innan det blir en lugn kväll i soffan och sängen senare. Blir tidigare än i går iaf. Känner att jag behöver fler timmar än 4 per natt.


Stan & Afrodans

Idag vart det en sväng på stan med Anna och Hampus efter att jag fick sova till kl 11.00. Skönt att sova ut lite. Inte för att jag gått upp allt för tidigt när jag var borta heller men :)

Vi gick runt i affärena och tittade lite iaf. Hittade vantar, lite smink och en sjal till våren. Vi tog även en fika. Var inte så mycket att de i affärena faktiskt. Har ju inte kommit något nytt än och man har ju gått i affäärerna under mellandagarna så.

Vid 16 lämnade vi iaf av Hampus till sin pappa och vi begav oss sakta men säkert till Sydpoolen för årets första träningspass. Nu är det bara att sätta igång med träningen igen på allvar. Nu har det ju varit jul och jag har inte varit hemma men nu har jag inte något att skylla på utan bara att gå dit, inte för att jag tycker att det är speciellt jobbigt att göra det men man är ju alltid lite segstartad.

Nu blir det att plugga en hel del. Ska nog gå ganska smidigt bara jag väl kommer igång så.

Plugga

Ja meningen var ju att jag skulle sätta igång och plugga idag. Examinationen ska vara inne på Torsdag och jag har inte börjat än. Har lite svårt att sätta igång. Jag jobbar bäst under tidspress eller något liknande :/ Nej men imorgon måste jag verkligen ta mig tid till att sätta igång med de. Jag vill ju få ihop ett bra arbete också inte bara något skrivet på ett papper bara för att lämna in.

Nej nu ska jag kanske ta och sova så jag kommer upp i god tid och kan sätta igång med arbetet innan jag ska iväg och träna.

Hemma igen

Ja då har man kommit hem till Södertälje igen då. Har haft det riktigt bra hemma hos Annnele med familj men det är skönt att komma hem också. Att få sova i sin säng bland annat. Men det blir nog en ny tripp ner dit snart :)

När jag kom hem igår så hämtade Petra upp mig vid syd och sen bar det av på bio. Vi var och tittade på Avatar. Super bra fim. Rekomenderar den verkligen. Jag är ingen som brukar tycka om den typen av filmer men den här var verkligen super. Miljön, storyn allt. Så gå och se den!!



Efter bion vart det att åka hem med all packning. Katterna mina vart superlyckliga att se mig. Alltid roligt att vara omtyckt även fast det bara är katter den här gången ;)

Idag är det tvättstuga och plugga som gäller. Kanske en sväng till affären. Har inget hemma efter att ha varit borta men en hemma dag blir det iaf och pyssla med det som behövs.


Lugn och mysig nyårsafton!

Hela nyårsafton var väldigt lugn och skön. På dagen åkte vi förbi Annele och Mats nya hus och kollade på det. Såg väldigt fint och stort ut. Der blir nog bra det där :D

När vi kom hem därifrån så började vi att göra oss iordning för kvällen. Hugo tyckte mina diadem var väldigt spännande så han provade dem och gick runt med dem på huvudet och tyckte han var väldigt fin, och de var han också, sötnosen :)
                 

Efter jag hjälpt Annele med att locka hennes hår så satt jag igång och platta mitt och sminka mig medans Annele började med middagen och efterrätten. Maten var verkligen supergod. (fläskfile i rödvins marinad, matlagningsgrädde och vitlöksost med tagiatelle och annanaspaj med vaniljvisp) Till maten vart det lite gott vin. Supermysig middag.

Efter middagen gick vi ut och sköt lite raketer för att Hugo skulle kunna vara med. Han tyckte det var väldigt roligt och sa bara mer mer mer hela tiden. Så det var ju roligt att han tyckte det var roligt. Men kallt var det så vi gick in direkt efter och satt i soffan och titta lite på tv och drack lite mer vin och bara va.

Det var helt enkelt en väldigt lugn och stillsam nyårsafton. Jag och Annele fick ut och tittade på rakterna vid 00 slaget och efter det gick vi och la oss.  Kändes som att det var en alldels lagom dag. 
                 
                 
                 
                 



RSS 2.0