Vägningstime

Dags för vägning idag då och den här veckan gick inte alls som jag ville. Har ändå tränat och inte ätit något speciellt men den ville helt enkelt inte vara på min sida idag. Blir till att ta nya tag till nästa vecka helt enkelt.

Veckans resultat:
+ 0,4 kg
Sammanlagt:
- 26,8 kg


Farmor och Begravning

Ja som sagt så åkte jag och Camilla upp till Farmor igår för att sova där. Hon ville ha lite support med tanke på att begravningen skulle vara idag. Vi hade supermysigt, var ute och åt middag och kolla runt lite i affärerna och bara umgicks och tog hand om varandra.

Jag och Farmor bokade även en Riga resa tillsammans som ska ske 9/5 - 11/5. Ska bli mysigt att komma bort lite och se något nytt. Skippa vardagen lite granna! Har jag något att se fram emot också.

Idag som sagt så var det Yngves begravning. Alltid jobbigt med sånt men det gick riktigt bra och det var en väldigt fin begravning och supermysig kyrka.

Efter begravning och efterfika åkte vi förbi Barkaby outlet och tittade en snabbis. Hittade supersöta rosa vagabond skor för ändast 99 kr. Blev helt kär när jag såg dem så kunde inte låta bli att köpa dem. De kommer att komma till använing i sommar. Kommer en bild på dem här nere.


Tvättat och tränat

Idag har jag eller håller fortfarande på med tvättstugan. Skönt att få alla kläder tvättade och rena. Under tiden som jag tvättat har jag även hunnit med att köra ett Wii Fit pass. Skönt att vara igång nu på allvar igen. Har inte varit så trogen min träning på sistone men nu har jag löst ut ett nytt träningskort så nu har jag inget att skylla på längre.

Ska hoppa in i duschen strax och göra mig iordning. Ska åka upp och sova hos Farmor idag och imorgon blir det begravning för Yngve. Ser verkligen inte fram emot det. Kommer bli riktigt jobbigt men bara att bita ihop och gå dit!


Träningsschema V. 17

Jag tänkte att jag skulle börja med att skriva mitt träningsprogram som jag ska ha den här veckan. Tror att det är lättare att det händer om man planerat in det istället för att bara känna om man har lust den dagen. Det är så lätt att den blir bortprioriterad då och de ska den inte bli längre. De kan se lite olika ut vecka till vecka beroende vad jag har för tid och så men här kommer denna veckas träning.

Måndag: Wii fit 30 minuter och Afrodans
Tisdag: Wii fit 45 minuter
Onsdag: Långpromenad eller Simning
Torsdag: Långpromenad eller wii fit
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Latino


Min helg

Ja då var helgen över för den här gången då. Tiden bara rusar förbi. Har inte hunnit uppdatera något här då jag inte varit hemma så mycket. Solen har varit framme och då vill jag inte sitta hemma och rutna.

Igår var meningen att jag skulle gå på ett Latinopass men så blev det inte utan jag och Kawsar åkte ner till stan och tittade runt lite i butikerna istället och sedan vidare till Gnesta och hem till Emelie och Isabelle. Blev att titta på film och snacka en massa skit och äta en massa skit som jag egentligen inte ska men igår brände jag veckobonusen så vi har att förbruka till lite skit så nu blir det inget mer sådant i veckan iaf. Kom hem vid 01.15 så var nästan bara att hoppa isäng på en gång.

Idag var det kalas hemma hos Faster för att fira hennes födlesedag. Lite av släkten var där och vi satt ute och njöt av det fina vädret. Solen är framme och det gör att man blir så glad. När de andra gick hem stannade jag kvar och blev bjuden på god middag och så tittade vi på film. Så jag kan bara säga att jag haft en väldigt bra helg.

Här nere kommer lite bilder på mig idag innan jag gick hem till Faster.




Ugnsbakat

När jag var och handlade förut så kände jag att jag var sugen på något gott till i kväll. Fick smaka  en ny chips sort av Emelie i veckan och de var riktigt goda. OLW har då kommit med en ny chips. Ugnsbakade med smak av sourcream & onion med endast 7,5% fett. Ett riktigt bra val när man känner att man vill synda lite. Är egentligen inget fan av chips utan är en godis människa annars men de här är mycket godare och inte alls farliga i points värde, vilket är riktigt uppskattat så dessa rekomenderar jag verkligen till folk att prova.





Shopping

Idag har det blivit en sväng ner till stan med Anna och Hampus. Blev att köpa dop presenter till Isabelle. Fina saker blev det. Tyvärr blir det inte att säga vad det är här nu med tanke på att hennes mamma kanske tittar in här. Köpte även födelsedagspresent till min faster så där blir det kalas på Söndag.

Vi var även förbi weda och tog en fika och handlade lite på Willys. Nu blir det en lugn och stillsam kväll hemma med mina katter! Ha en fortsatt trevligt Fredag allihopa.

Min kära Mamma fyller även år idag. Så Grattis till dig och hoppas att ni får en bra helg i västervik.


Dags för vägning

Torsdag igen och jag har varit och vägt mig. Hoppades på ett bättre resultat den här gången. Har ju gott lite segt för mig de senaste veckorna men nu har det äntligen släppt vilket känns riktigt skönt! Så idag när jag gick därifrån var jag nöjd med resultatet.

Veckans resultat:
- 1,5 kg
Sammanlagt:
- 27,2 kg






stan & picknik

Idag har det blivit att gå runt på stan med Anna, Emelie, Camilla, Susann och barnen och titta lite i affärerna. Mammorna små fick sina barnbidrag idag så då var det dags att bränna den! Blev lunch på stan också. En kycklingsallad på Nancys. riktigt gott var det.

Efter all spring på stan så bar det av till Liljeholmen för mig, Anna, Emelie och Barnen. Anna skulle på informationsmöte så mendan hon var där så åkte vi andra till en park som låg uppe på ett berg och hade lite picknik med jordgubbar och så. Riktigt mysigt men ändå lite kallt. det blåste riktigt mycket.

Blev avsläppt vid Willys när vi kom tillbaka till Södertälje och gick in och köpte med mig lite lättfil hem och tog en promenad hem. Nu blir det väl att äta lite middag och sen blir det väl att plugga och glo lite på tv.



Träff 3

Ja då har jag varit och träffat personalen på förskolan och min tredje träff med förskolan. Pedagogerna där verkar supermysiga och har samma tänk som mig så efter att ha varit där så många gånger nu känns det verkligen som jag vill ha den här tjänsten. Så nu får ni verkligen hålla alla era tummar för mig för att jag ska få jobbet. Bara och vänta tills de hör av sig nu! Hoppas det inte tar allt för lång tid bara.

Söndags sysslor

Ja blev att jag inte gick upp ur sängen förren ca 13.30. Inte bra var inte alls min mening men var ändå skönt att få sova ut lite! uppskattat ibland men känns som att man förstör dagen när man sover så länge.

Idag blir det bara att vara hemma. Blir att plugga och pilla med min c uppsats som verkligen behövs. Dags att dra igång på allvar så det rullar på och händer något med den.

Har även tänkt att jag ska ta ett välbehövligt Wii fit pass. Tror jag ska sikta in mig på minst 60 minuter iaf. Skulle verkligen behöva de. Har legat på latsidan länge nu. Har ju lyckats tappa min träningskort så inte kunnat gå och träna men på Fredag när pengarna kommer blir det att lösa ut ett nytt och börja köra hårt igen.

Nej nu är det dags för att sätta igång med att plugga. Ha en fortsatt bra Söndag!

Grillpemiär

Idag blev det grillning för första gången i år. Vi var ute i Mölnbo hos Anna. Vi bestämde oss för att grilla kyckling och till de blev det bulgur och tzatziki. Efter mycket om och men fick Anna och Emelie igång den, den ville inte riktigt på grund av att de blåste så mycket. Maten blev iaf klar och det var hur gott som helst. Blev att äta ute också, supermysigt.

Blev att gå in efter maten eftersom alla börja frysa för att solen gick ner. Blev en massa skitsnack och mycket skratt. Till efterrätt blev det fruktsallad och lätt vaniljglass. Det har helt enkelt varit en supermysig dag och kväll idag. Måste göras om oftare! Här kommer lite bilder från idag.




Nej nu är det dags för sängen. Klockan har dragit iväg allt för mycket. Går jag inte och sover nu kommer jag sova bort hela dagen imorgon vilket jag inte har någon större lust med. Godnatt!

Träff 2

Ja då har jag varit och träffat den pedagogiska ansvariga på förskolan. Kändes riktigt bra och hon verkar väldigt bra och drivande i de pedagogiska arbetet vilket är väldigt bra. Hon var själv ganska nyexad och ha samma visioner som jag. Nej kändes helt enkelt väldigt bra. På Måndag blir det att åka tillbaka dit och träffa arbetslaget som man kommer jobba med om man får tjänsten. Sista anhalten innan man får veta om man får tjänsten. Vilket jag verkligen hoppas på. Men ska nog iaf söka lite fler jobb. Man vet ju aldrig har ju bara sökt 2 och kanske inte får någon av dem så bättre att skicka iväg några fler för säkerhets skull så blir nog att jag ska ta och göra de nu.


Vägningsdags

Ja då var det Torsdag igen då och dags för vägning. Hade hoppats på en stor viktminskning den här veckan. Tyvärr blev det inte så. Visst jag gick ner men vill alltid att det ska vara mer men enligt dem på viktväktarna så kan lingonveckan bidra till att det inte händer allt för mycket på vågen. Sen har jag inte tränat allt för mycket heller men det har blivit flera promenader. Nästa vecka SKA det vara minst ett kilo ner om jag får bestämma!

Veckans resultat:
- 0,4 kg
Sammanlagt:
- 25,7 kg


Mera sol

Idag sken solen lika mycket som igår och säger bara att jag verkligen älskar solen. Blir så himla glad när man vaknar och ser att solen skinner. Vill bara ut och njuta av det fina vädret. Vilket jag gjort idag.

Dagen började med att jag åkte ner till stan med Petra och åt lunch som hon bjöd på och gick runt och tittade lite i affärerna innan hon skulle iväg på möte och jag vidare till Gnesta.

Mötte upp Anna och Hampus på tåget och Emelie och Isabelle när vi kom fram till Gnesta. Blev en långpromenad och en piggelin i solen. Helt underbart. Sen blev det lekparken och parkbänken med ännu mer sol. Blir bara så glad av detta underbara väder. Inte alls lika jobbigt att kliva upp ur sängen på morgonen nu när man ser vilket underbart väder de är ute!

Här kommer lite bilder från dagen men eftersom Anna som vanligt inte vill vara med på bild så är de bara kort på oss andra.



Underbara sol!

Idag åkte jag upp tilll Stockholm på förmiddagen och träffade syster min. Var ett tag sen så trevligt att se henne. Vi gick runt och tittade lite i affärerna och sedan gick vi och åt lunch på en uteserverig. Min kära lillasyster bjöd sin fattiga student till syster på mat vilket är väldigt snällt av henne. Blev att glo lite till i affärerna efter lunchen också, sedan gick vi och satt oss på ett cafe. Var supermysigt och supervarmt. Satt mot väggen på cafet. Solen brände mot en och man kunde till och med ta av sig jackan. Även då bjöd min kära syster mig. Evigt tacksam! Min syster hade även bytt frisyr. Lite ovant att se henne i den men det var riktigt fint och hon passade väldigt bra i det.

Blev inte kvar allt för länge på cafet då mitt kära jobb kallade på mig. Hade verkligen ingen lust att jobba idag. Kan bero på att det var så fint väder och då hade jag ingen lust att stå nere i en tunnelbana, men tiden gick fort och allt flöt på bra och det blir välbehövliga pengar i Maj månad. Nej nu kanske det är dags för sängen. Godnatt.




De ringde

Idag ringde de får den första förskolan som jag var på intervju på och bokade in att jag skulle komma och träffa personalen på Fredag! Ser verkligen fram emot de och hoppas att de känns lika bra då som de gjorde under intervjuen med Rektorn. Så nu får ni verkligen hålla era tummar för mig.

Mysdag hos Farmor

Åkte upp till Farmor på förmiddagen för att umgås lite med henne. Eftersom hon bor norr om Stockholm så blir det inte att vi träffas så ofta men idag passade det bra. Blev en promenad till IKEA för att Farmor ville titta på köksbord sen blev det lunch där med. Blev en promenad där ifrån sen och gick och kollade lite i klädaffärerna och satt ute i solen och mös. Har verkligen varit en supermysig dag hos lilla Farmor.

Nu sitter jag här och äter Jordgubbar så gott. Köpte de på torget uppe hos Farmor innan jag åkte hem. Smaskens säger jag bara!



Tjejkväll

Ja igår var det ju tjejkväll/inflyttningsfest/födelsedagsfest ute i Gnesta hos Emelie, riktigt roligt var det. Mycket skratt och prat blev det, men det är så det ska vara när de är en massa tjejer samlade :D Emelie bjöd på morötter, dipp, marängsviss mm. Tack tjejer för en trevlig kväll. Kommer lite bilder här nere från gårdagskvällen. Emelie med sin present bland annat!



Blä

Usch känner mig inte alls på humör idag för att göra något. Ont i magen och allmänt deppig. Den trevliga veckan i månaden spökar. Men förhoppningsvis ska jag väl kunna skaka av mig det senare. Emelie har nämligen inflyttningsfest hemma hos henns i kväll och då vill man ju inte sitta i ett hörn och klaga! Nej bara bita ihop och försöka förtränga smärtan.


Mys i Mölnbo

Skolan på förmiddagen. Träff med Handledaren. Gick bra, nästa vecka blir det en till träff. Hemma vart det mest att slappa framför soffan men tog mig upp och körde ett wii fit pass på hela 31 minuter. Meningen var att jag skulle vara hemma och ta det lungt i kväll men så blev det inte utan Anna ringde och tyckte att jag skulle komma ut till Mölnbo och umgås med henne. Så det är vad som kommer hända resten av kvällen. Blir att sova över här också. Ha en fortsatt trevlig fredags kväll.

Vägning

Ja nu har jag varit och vägt mig och måste erkänna att jag var riktigt närvös inför det. Vet ju att jag har fuskat en hel del men ändå hur mycket jag skulle ha gått upp var jag närvös över. Som tur var vart det inte så farligt som jag hade förutsatt. Är riktigt nöjd med resultatet faktiskt om jag ska vara ärlig. Men nästa vecka ska det vara minus. Fick även mitt diplom som man får när man passerat minus 25 kg. Har ju inte varit där på ett tag nu så fick det idag. Måste erkänna att jag känner mig riktigt stolt över mig själv!

Veckans resultat:
+- 0 kg
Sammanlagt:
- 25,3 kg





Biblioteket

Åkte ner till Stan och Träffade Anna L som följde med mig till bibblan och leta böcker till min c uppsatts. tyvärr fanns det inte så mycket böcker som jag hade velat utan fick ge mig hem med 1. Beställde även en annan så förhoppningsvis kommer den i nästa vecka men nu blir det att börja läsa den bok jag har lånat idag iaf. Alltid något!

Mys i solen

Innan min intervju träffade jag upp Anna, Emelie och barnen på stan innan vi åkte iväg till Kungens kurva för att kolla runt lite i affärerna. Blev bara en snabbis med tanke på att jag hade en tid att passa. De släppte av mig och åkte tillbaka till Södertälje.

Kände att jag inte hade lust att sätta mig hemma och dega efter så jag mötte upp dem i Södertälje efter och Följde med hem till Anna i Mölnbo. Vi var ute och lekte i parken med Hampus medan Anna fixade hemma. När hennes gubbe kom hem gick vi till tåget och åkte hem till Emelie i Gnesta istället. Där bjöds det på middag. Tacogratäng. Riktgit gott faktiskt, blir lite variation istället för vanlig taco.

Blev att glo lite på tv och flumma runt innan det var hem med tåget. Vilket tar ett tag med tanke på väntetider i Södertälje men det funkar det med.

Här kommer lite bilder från när de provar mina Solglasögon. Den ända som inte hade lust med de var Anna eller ja Isabelle fick bara göra de :)


Intervju nr 2

Idag var det dags för den andra intervjuen på det andra stället som jag sökt jobb på. Säger bara tack och lov att jag hade Anna och Emelie med mig som hjälpte till att leta och med bil annars hade jag aldrig hittat dit. Men vi hittade till slut fram iaf och intervjuen gick väl bra. Kände att det kanske inte var min grej eller ja rektorn var lite virrig, hon hade inte riktigt koll på hur verksamheten fungerade där och så, kanske för att hon själv var ny där. Ställde flummiga frågor som man inte visste hur man skulle svara på. Så än så länge hoppas jag på det första stället fortfarande, men man vet ju aldrig ifall jag får komma och träffa personal och det här kanske jag helt ändrar åskit men vi får se hon skulle höra av sig.

Afrodans

Ja nu har jag varit på ett Afropass som jag skrev om innan idag. Riktigt skönt kan jag lova att vara igång igen. Så lätt att bli bekväm och hoppa gymmet men i den fällan ska jag inte gå. Anita hade ändrat passet idag och var roligt med lite variation. Jossan var även med mig idag. Alltid trevligt med lite sällskap!

Den vill inte

Jag har suttit och försökt att fixa min meny på bloggen men så tryckte jag på något så jag var tvungen att återställa hela kodmallen. Tänkte ja men det gör inget kan göra om det för det var ju inte så svårt men nej nej där hade jag fel de ville inte alls bli som första gången så nu ger jag upp, iaf för idag. Blir så frustrerad när det inte går som jag vill då tappar jag tålamodet.

Får försöka mig på det en annan dag eller senare ikväll om jag känner mig rastlös.


Kategorier

Har varit väldigt dålig eller har inte äns använt mig av de men nu ska jag börja med det. Lättare att hålla koll i bloggen då. Ska försöka lägga in mina gamla inlägg i kategorier om jag orkar med det men från och med nu så kommer det att användas iaf.

Dags att springa ner till tvättstugan nu så göra det lite senare!

Startar om på nytt

De senaste 3 veckorna har det verkligen inte gått speciellt bra för mig på mat och träningsbiten. Har knappt varit och tränat har typ ätit vad jag vill och en massa skit har det blivit, men idag börjar mitt nya liv igen. Nu ska det sättas igång på allvar igen. Har inte haft någon motivation på ett tag men nu har jag hittat den och det känns skönt. Ska iväg på ett Afropass senare idag vilket är behövligt. Ska bli riktigt skönt. Jag räknar med att resultatet hos viktväktarna på Torsdag inte kommer vara speciellt bra men bara kämpa vidare så ska det nog gå bättre nästa vecka! Jag vet att jag kan klara det bara jag ge mig fan på att det ska gå!


Mys Söndag

Meningen var att jag skulle vara hemma och tvätta idag men eftersom det var så fint väder så hade jag ingen lust med det utan bokade om tvätt tiden till imorgon förmiddag istället. Åkte ner till stan istället och träffade Anna och tjejen som hon är kontaktperson till. Vi gick och titta lite i butikerna och jag köpte mig ett par solglasögon som jag velat ha i typ en månad nu. fick ju en liten påskpeng av mamma och farmor så det räckte till solglasögon. Riktigt nöjd med dem. De sitter perfekt, inte för små, inte för stora.

Efter stan åkte jag med hem till Anna och åt lite middag och läste skvaller tiningar, lite senare kom Catrin även förbi och då blev det lite tjejsnack och tv tittande. Nu är jag hemma igen och sitter och tittar på reprisen av Efterlys. Skönt men har iaf haft en superdag idag. Tack!


Påskafton

Som jag skrev innan så har jag ju varit hemma hos faster och träffat henne och Farmor några timmar innan jag åkte till Stockholm. Supermysigt, vi satt i deras trädgård och njöt av solen och snackade lite skit! Hann med lite ägg och köttbullar också innan jag åkte iväg.

Resturangen på Söder var supermysig men supermat och musik i bakgrunden. Den hette Bara underbara bar tror jag. Rekomenderar den verkligen. Blev planka för min del, mums. Denna dag har helt enkelt vart super.

Bjuder på lite bilder från dagen här under.


Det funkar

Nu verkar det som att min telefon vill funka igen vilket jag är väldigt glad över! Hoppas bara att den vill hålla sig så också. Fick igång den innan jag gick och la mig igår och den har funkat sen dess så tror den kommer att fortsätta göra det.

Påskafton idag då och det ska firas med att jag strax ska iväg hem till Faster och träffa henne och Farmor innan det bär av till Stockholm för att äta på resturang med Mamma, Lasse, Jossan, Linnea, Camilla och Sofi. Så det lär helt enkelt bli en supermysig dag idag. Bilder lär komma ikväll. Glad påsk så länge.


Sydpoolen & Familjemys

Anna skulle övningsköra idag på förmiddagen så jag passade på att ta med mig Linnea och Hampus till sydpoolen då jag lovat att jag skulle passa honom under tiden. Har lovat Linnea sen i julas att vi skulle gå och bada så tänkte att det passade riktigt bra då hampus även älskar att bada. Lungt och skönt var det. Knappt några människor precis som man vill ha det.

Efter badet åkte Hampus hem och jag och Linnea gick och åt lunch och sen hem till Mamma och Lasse. Blev middag med fullt hus. Meningen var att det var grillning på menyn men vi tyckte det var lite kallt så får bli lite senare i vår. Var iaf supergod mat. Rostbiff, hasselback potatis och sås. Vi fick även ett påskägg var! Tack så mycket för de!

Innan det bar hem lyckades jag tappa min mobil i deras katts vattenskål som de har på toaletten. Den ramlade ur min ficka så nu vill den inte alls funka. Jag kan inte nå någon och ingen kan nå mig. Skitbra eller något. Irriternade om något. Får hoppas att jag kan få igång den i morgon eller något.

Skulle kommit bilder men eftersom jag fotat med mobilen idag så går det inte. Kanske kommer en annan dag om den vill funka igen. Godnatt och Glad påsk på er!


Ljusparty

På dagen idag var jag ner en sväg till stan då och lånade lite böcker så nu har jag att läsa kan jag lova. Träffade även Anna och Emelie en sväng innan jag åkte hem igen. Blev inte alls en lång stund på stan utan åkte hem och åt lite lunch och gjorde mig iordning.

Nu på kvällen har jag då varit på Ljusparty hemma hos Petras syster. Mycket fina saker och ljus men säger då, vilka priser de tar för allt. Kan ju hitta mycket billigare. Tror inte då att det är så mycket bättre kvalite på de där men visst ska inte ljuga hade gärna plockat med mig hur mycket saker som helst om bara plånboken tillät det, men idag blev det då inget för mig. Får vänta till rikare tider. Har annat att fundera över som hur jag ska ta mig till skolan i månaden?.? Inga pengar och ett busskort skulle man då behöva. Man får väl hoppas att påskharen vill dela med sig till mig. Drömma kan man ju alltid göra iaf.

Här kommer lite bilder på mig och Katterna idag.


Mamma & Gnesta

Efter min intervju åkte jag hem till mamma för att umgås med henne eftersom hon fortfarande är sjukskriven. Vi tog en promenad till kollgrillen och åt lunch. Riktigt mysigt, inte så ofta som vi gör saker helt själva. Sen blev det bara att ta det lungt och glo lite på Tv innan det bar av till Gnesta.

När jag satt mig på bussen på väg ner till stationen ringde de från den andra förskolan som jag sökt jobb hos så på Tisdag blir det en intervju där också. Hoppas på att jag tycker det låter lika bra där och att jag känner att jag skulle tänka mig att jobba där. Alltid bra att ha fler valmöjligheter ifall jag inte får den andra. Ska nog söka några till tjänster. Man vet ju aldrig jag kanske inte får någon av dem.

Det bar iaf av till Gnesta med Anna för att gå hem till Emelie och Isabelle och se hur de bor eftersom de flyttade i helgen. Riktigt mysig lägenhet. Kommer nog bli riktigt bra för dem där. Emelie bjöd även på middag. Tikka mansala eller hur det stavar. Riktigt gott.

Nu blir det nog sängen så jag kommer upp i lagom tid så jag hinner gå förbi biblioteket och låna lite böcker till min kära c uppsats så jag kommer vidare med den. Godnatt.

RSS 2.0