Städ och pyntdag

Idag vart det först och främst sovmorgon till 13.00. Jätteskönt :) Sen har jag bara spenderat dagen hemma. Har städat och diskat för att kunna julpynta lite och få upp ljusstakarna och så. Känns skönt att få upp de. Blir lite mysigare :) Golven är rena och fina också. Lyckades hälla ut hela hinken med skurvatten på hallgolvet :/ så det  var bara att sätta igång och få upp all vatten men golvet vart rent iaf :)

Kommer biler från köksfönstret. Man ser inte så jättetydligt, gardinerna hänger för lite men men.

 

Kommer inte att redovisa stegen varje dag längre utan kommer veckovis istället.

 

 


LÖRDAG :D

Min dag började med att jag mötte upp en kollega från min praktikplats och gav oss iväg till sydpoolen för Afrodans och gymmet. Hon hade aldrig testat och ville prova. Den vanliga instruktören har ryggskott så var vikarie idag. Säger bara. Roligare än vanligt. Kan bero på att det är en helt annan variant. Alla har ju sin egen stil och upplägg som de använder men måste faktiskt säga att jag föredrar vikariens även fst jag tycker det är superroligt med den ordinare också.

Efter sydpoolen tog jag och kollegan en fika och lite vandande i butikerna. Sen vart det att åka hem och vänta på att jag skulle träffa Petra och Kawsar.

Planen var att vi skulle hem till Petra och dricka lite vin och umgås men Petras syster ringde och frågade ifall vi ville ha 3 biljetter till Takida på Hovet. Då kunde vi inte göra mycket mer än att tacka ja. Vem tackar inte ja till en gratis konsert?!?! Inte för att Takida är mina favoriter med de var en superkonsert :) Petras systerson som fått biljetterna i födelsedagspresent har åkt på magsjuka så de var tvugna att ställa in så då fick vi dem.

Här kommer bilder från Hovet. Jag har inte världens bästa kamera så bilderna är inte sådär super. Men blev några iaf.

                  


Tjejkväll

Har varit på Tjejkväll hos Anna i mölnbo ikväll. Var hur trevligt som helst. Var längesen de var såå trevligt. God mat (potatisgratäng & fläskfile) och vin. Trevligt sällskap och en massa tjejsnack. Det måste vi göra om snart :) Tack tjejer för en superkväll :D

                   



Vägning/Propoints

Ja idag var det Torsdag igen då och vägning på schemat. Har fruktat lite för den här dagen. Har varit en hel del fusk i helgen och i måndags vart det godis. Var såå sugen så jag unade mig de. Därför kändes det inte alls roligt att gå dit idag. Men man har rätt till motgångar någongång. Men det gick bra iaf :)


Veckans resultat:
- 0,5 kg
Sammanlagt:
- 13,7 kg

Efter vägningen så har de alltid "klasser" som man kan stanna kvar och lyssna. Idag var alla tvunga att stanna kvar för att de skulle hända något nytt. Viktväktarna har helt bytt pointssystem nu. Nu heter de Propoints programmet. Man räknar fortfarande på ungefär samma sätt men maten och har fått ett helt annat värde och de dagliga antalet har förändrats ockå. Med de gamla systemet fick jag äta 26 points. Nu 49 propoints, så¨nu är det bara att sätta sig ner och komma in i de nya, se hur allt funkar. De har tydligen vart 10 års studier som tagit fram detta diet program och detta ska bidra till ännu bättre viktminskning så vi får hoppas på det bästa, men de vet väl vad de talar om :)


Resultatet av gårdagens steg: 11069 steg.




Gymmet & Petra

Lika trött i morse som jag varit varje morgon den här veckan. Vart 20 minuter sen till praktiken men de sa inget. de är väl vana att de händer i bland :/

Vart en promenad till skolan med barnen idag. De brukar besöka skolgården 1 gång i veckan för att barnen ska känna sig hemma när de ska börja i skolan nästa höst. Blev lite memory spel och kurragömma också. Något barnen har börjat med när jag ska gå hem är att blockera dörren där mina ytterkläder är och försöka ta mina skor så jag inte ska kunna gå hem. Måste vara posititvt menat iaf :D

Efter praktiken träffade jag Kawsar och gick till sydpoolen för att träna på gymmet. Vart att gå på gåbandet, cyckla, rodmaskin och lite arm maskiner. Vi var väl där 1,5 timme. Var skönt.

Efter gymmet mötte jag upp Petra och följde med henne hem för att umgås och snacka lite skit. Petra färgade även håret på mig så nu är jag inte rödhårig längre utan brunt vart de. ( bild kommer senare) Känns lite ovant men ändå skönt.

Resultat från gårdagens steg: 7318 steg.

Nej nu väntar sängen på mig. Godnatt allihopa!


Dagen började med en seg Mikaela

Var lika seg idag när jag vakna. Kan bero på att jag inte kunde somna igår kväll. Låg bara och rulla runt, tog väl runt 2 timmar innan jag äntligen somnade.


Somnade på väg till praktiken på bussen. Helt död kändes det som men kom igång ganska fort när alla barnen satt igång och föra liv :) Dagen rullade på fort som vanligt.


Efter praktiken bar det hem för att packa ihop träningsväskan och möta upp Anna och Hampus på stan. Vart en liten rundtur innan det var dags att möta Henke och lämna över Hampus för att sen möta upp Kawsar och bege sig till sydpoolen och vattengympa. Kändes verkligen skönt att få träna idag. Känner mig redan piggare. Vi hann med att simma 10 längder innan det blev dags för dusch och bege sig hemåt.

Nu är det Desperate Housewives och tv:n som gäller.


Resultatet från gårdagens steg: 4751 steg.

Ha en fortsatt skön Tisdagskväll!


Seeeg!!

Känner mig verkligen seg idag. Var nästan så jag hoppades att jag skulle vara sjuk imorse när klockan ringde. Inte för att det är roligt att vara sjuk men känner mig inte alls på humör för att göra något idag. Meningen är ju att jag ska gå och träna afrodans idag men blev att avboka den. Inge roligt att stå där när man inte är på humör. Får bli träning imorgon istället.


Tråk Söndag

Är så tråkigt väder ute. Blä säger jag bara. Nu är jag less på detta gråa väder. Igår var ju solen här men de händer ju inte allt för ofta under den här årstiden tyvärr.

Blir bara en hemma dag för mig idag. Ska bli skönt att bara vara hemma och va, ja eller jag har ju tvättstuga också. Alltid lika roligt :/ ja eller det är ju superskönt när allt är rent :) men förutom tvättstugan blir de att vara hemma och umgås med mina cats :)

 





Födelsedagsfirande

Idag har jag varit hemma hos farmor och firat hennes födelsedag. Hela 66 år vart lilla Farmor. Var jättetrevligt. Alla var glada och inget tjafs. Väldigt skönt. God mat var det också.

Här kommer foton från kvällen. Bilder säger mer än ord därför får de bli foton idag istället för än massa text.




 

 




Resultatet från gårdagens steg: 7741 steg.


Super Fredag!

Fredagen började med en väldigt rolig dag på praktiken. Vi tittade i faktaböcker om kroppen, lekte att vi var olika kroppsdelar m.m. Vi spelade memory som jag gjort. Har fotat alla barn som jag sen skrivit ut och plastat in. Väldigt populärt av barnen. Vi dansade och hade skoj hela dagen. Timmarna bara rusade iväg.

Efter praktiken bar det ner till stan och Träffa Anna och Hampus. Händer inte så ofta att man få se Hampus längre. Han har blivit en stor kille och börjat på dagis. Efter ett tag dök även Anna runt.

Efter stan bar det hem till Petra och Coffe för middag. Vart tahi mat som de bjöd på och film (Twillight) för att friska upp minnet lite inför kvällen.

Sen vart det att åka iväg till Heron City för att se premiären av New Moon. Den var verkligen superbra. Har ju läst boken men alltid roligt att se filmen sen. Kan verkligen rekomendera att se den :D Speciellt om ni sett första filmen. Har ni inte gjort de, se dem. Ni kommer inte bli besvikna kan jag lova!

                          


Resultatet från gårdagens steg: 12583 steg.


Vägning

Ja idag var det vägning igen då. Var väldigt intresserad av att se om de skulle ge ett bättre resultat av att jag skrev upp vad jag åt varje dag och de gjorde det så det kommer jag verkligen se till att göra nu vaje dag även om det skulle vara så att man överstiger pointsen någon gång.

Veckans resultat:
- 1,7 kg
Sammanlagt:
-13,2 kg


Efter viktväktarna vart det att möta upp Karima och ge sig iväg för ett pass step up. Idag var det även vikter med. Är super roligt även fast jag kanske inte får till och orkar allt :D

 

 

 


Lyckades

Ja idag gjorde jag mitt sista försök för att få med min handledare till biblioteket med några barn och jag lyckades faktiskt. Jag, min handledare och fyra barn åkte bussen ner och lånade massa böcker om kroppen men även barnböcker som barnen fick välja så nu blir det till att läsa för barnen vilket är väldigt roligt om man har en rolig bok att läsa, vilket vi inte har på förskolan för de har hört dem miljoner gånger och jag har läst de miljoner gånger. Nu ska jag bara hitta en film eller något liknande som handlar om kroppen eller vänskap som jag kan visa för barnen :D


Resultatet från gårdagens steg: 12081 steg.

Step up

Ja då har man varit på sitt första step up pass någonsinn. Det var verkligen jätteroligt. Ska inte ljuga och säga att det var lätt. Såg ut som en tomat efter men det var jätteskönt att bara ta i och få svettas ordentligt. Afrodansen blir man också svettig av såklart men går inte att jämföra. Nej det kommer bli step up fler gånger för mig. Satt ju inte alla steg idag men det var mycket lättare än aerobicsen. Var en hel del snurrar och så nu med men nu hade man step up brädan att hålla sig vid, när de är aerobics springer och snurrar de runt i hela lokalen.

Nej godnatt allihopa!

Seg Tisdag.

Ja idag har jag varit på min praktik som alla andra dagarl. Tiden flyter på väldigt fort. Hinner knappt komma dit innan det är dags att gå hem. Har börjat lite smått med mitt tema arbete men inte lika lätt att få tid att göra mina uppgifter som jag fått de andra terminerna, kan ju kanske bero på att de sammarbetar med en till avdlening och har mycket inplanerat men vad ska jag göra?? jag måste ju göra vissa saker för att bli godkänd. Har tjatat i 1 ½ vecka nu på min handledare att vi ska åka ner till biblioteket med barnen för att låna några böcker om kroppen men det händer ju inget. Får nog ta och göra det själv men vitsen var ju igentligen att barnen skulle få en liten utflykt på samma gång. Händer ju inte allt för ofta att de får komma iväg dit. Hade gärna åkt själv med några men som Lärarstudent får man inte ha hand om barnen själv enligt någon regel så ska försöka tjata en sista gång imorgon annars åker jag till biblioteket själv när jag slutat. Nej nog pratat om de.

Snart ska jag iväg och möta upp Karima och Kawsar för ett pass Step up. Ska bli spännande att testa de. Har aldrig provat det innan så. Igår var det ju Afrodans och de gick bra som vanligt. Instruktören myste till det lite med att släcka ner i lokalen och bara ha tända ljus och musik. Vart en väldigt skön stämmning.

Resultatet från Söndagens steg: 4447 steg.
Resultatet från gårdagens steg: 15779 steg.


Nej nu ska jag packa väskan och dra iväg men ha en fortsatt skön Tisdagskväll.

Jaha så var man en fattiglapp igen då!

1 ½ vecka kvar till CSN pengarna rullar in på kontot, Roligt :/ Just nu ekar det där. Tror jag har 3 kr kvar. Känns inte alls som någon höjdare. Kylskåpet ekar och kattmaten ekar den med om någon dag.

Blä, hatar verkligen det här. Kan det inte bli SOMMAR snart. Vill bli klar och börja jobba NU!! Vill gå och lägga mig och vakna upp i sommar. Tänk om det skulle funka?!?

Men men. Är väl bara bita ihop och trava sig fram till sommaren kommer :S
  




Simma & Plugga

Idag vart det att sova till 11.30. Var jätteskönt. Har verkligen tagit det lungt i helgen. Har varit helt underbart att ladda krafterna så man orkar med en till vecka på min praktik.

Vart en simtur med Jossan. Blev 20 längder innan det vart allt för mycket ungar i poolen som var i vägen. Vart lite bubblande i bubbelpoolen också.

Nu blir det att plugga lite. Ska planera upp mitt tema arbete som jag ska jobba med under praktiken med barnen. Ämnet blir "JAG" och "VÄNSKAP". Så jag ska leta fram lite lekar, sånger m.m. Får hoppas att barnen lycker det är roligt och intressant också.

Sen är mina planer att jag ska kolla in Paradise hotel som börjar på TV6 idag kl 22. Kan ju vara spännande att se vad det är för muppar som ställt upp den här gången.

Resultatet från gårdagens steg: 7744 steg.

Nej nu ska jag sätta igång med pluggandet. Ha en fortsatt skön Söndagskväll!

 


Afrodans

Idag vart det en liten sovmorgon iaf. Fick sova till 11.30. Var jätteskönt. Har sovit alldeles för lite under veckan. Går och lägger mig för sent, då blir det inte så många timmars sömn men sånt är livet när man är kvällsmänniska.

Idag var det dags för Afrodans igen. Har ju inte tränat på 3 dagar nu efter jag tog sprutan. Men nu är jag igång igen :)

Känner inte av något av armen nu är bara lite hårt runt om där hon stack med sprutan. Ser ut som att jag ska få ett blåmärke så det var inte så farligt med att ta den där sprutan. Ingen feber eller något sådant jobbigt.

Sitter och funderar på vad man ska hitta på idag?? Just nu lutar det mot en lugn hemmakväll men man vet aldrig. Skulle vilja hitta på något. Aja vi får se vad som händer.

Funderar även på om man skulle göra om utseendet på bloggen, vet att den inte sett ut såhär speciellt länge men känner mig inte riktigt nöjd än. Ja vi får se vad som händer.

Resultatet från gårdagens steg: 5617 steg.

Myskväll

Har varit en väldigt lugn kväll. Har haft Camilla och Sofi på besök ikväll eller de blir kvar över natten. Trevligt med lite sällskap :D Blev Idol på Tv. Var rätt person som åkte idag. Eddie har fått tillräckligt med chanser nu.
Snart är dags för sängen. De ska upp och jobba imorgon och jag ska få dansa afrodans :D

Resultat från gårdagens steg: 8579 steg.

Godnatt allihopa!

Trött

Idag har jag varit jättetrött och ena stunden iskall och andra stunden varit jättevarm. Vet inte vad de beror på. Börjar fundera på om det är av sprutan igår. Har även haft ont i armen idag med eller mest öm. Inte så att jag känner mig dålig men bara allmänt trött och skum i kroppen. Men ångrar INTE att jag tog sprutan igår. 

2 timmars sömn på soffan. Var jätteskönt faktiskt att få ta en liten tupplur såhär på dagen. Så nu känner jag mig pigg igen. Kanske inte är det bästa att vara pigg nu men är helt klart kvällsmänniska.

Får hoppas på att vara piggare imorgon.






Dagens vägning

Ja idag var det vägning igen då. Veckorna bara rusar iväg och kilona med :) Från och med idag ska jag börja anteckna igen vad jag äter så att jag verkligen håller mig inom mina points. Har inte skrivit nu på ett antal veckor och visst har jag gått ner iaf men om man börjar skriva och hålla bättre koll kanske resultatet blir ännu bättre :)


Veckans resultat:
- 0,5 kg
Sammanlagt:
- 11,5 kg


Resultatet från gårdagens steg: 9544 steg.



 


Vaccinering

Ja då har jag varit och tagit det kära vaccinet som alla pratat fram och tillbaka till i flera månader. Har nog alltid tänkt att jag skulle ta den men inte när.  Fick ett samtal av Petra idag som ringde och frånga om jag ville följa med och göra det idag i statshuset, så då hakade jag på. När vi kom dit idag var det säkert minst 500-600 personer före oss i kön. Tänkte att det här kommer ta timmar. ca 30 min senare var jag vaccinerad. De hade ett väldigt fungerande kösystem och när vi väl satt i båset och väntade på att sjuksköterskan skulle komma så gick de jättefort. Man satt 2 och 2 i varje bås. Sjuksköterskan kom in med en hel full hand med sprutor. Tryckte in den i armen på tjejen som satt brevid mig. slängde den och tog en ny spruta tryckte in den i armen på mig och gick vidare. Tog nog inte äns 1 minut för oss båda. Det var inge trams eller daltande där helt enkelt. Inget Hej, ingen som tvätta innan och inget plåster utan det var verkligen på löpande band.

Har en konstig känsla i armen nu ungefär som att den skulle vara påväg att somna eller vara väldigt ansträngd. Vi får se hur de känns imorgon. Får hoppas att man slipper feber som vissa fått.
                                                                                                         
                                                               


Resultatet från gårdagens steg: 9561 steg.












Gymmet & Tjejkväll

Efter praktiken idag bar det av för att möta upp Camilla och ta sig till sydpoolen för att utforska deras gym. Vi tyckte att det var dags för de nu. Vi har ju tränat i snart 2 månader eller fick ju mitt kort för några veckor sen men intressant att se vad de hade för utbud. Vi började med att testa crosstrainern. Säger bara en sak. Jag är verkligen otränad. Lyckades väl få till 10 min på den iaf :) sen vart det att prova deras roddmaskin och cyckla lite. Hann inte med så mycket mer för min kära syster hade superbråttom till Globen för att gå på Pinks konsert. Så då bar det hemåt för mig. Hann inte mer än innanför dörren innan Petra ringde och frågade om jag ville titta förbi och det ville jag :)

Hemma hos Petra vart det grillad kyckling och potatissallad. Efter maten satt jag igång och färga och slinga håret på Petra. Vart mycket fint. Medan färgen satt i så målade hon fransk manikyr på mig. Vart mycket nöjd.

Kan inte mycket mer än säga att det känns som att det har varit en väldigt lyckad dag :D

Resultat från gårdagens steg: 15875 steg.


Nej nu är det dags för sängen. Godnatt allihopa.






VFU & Afrodans

Idag började min 5 veckors VFU tid. Ska bli väldigt roligt. Uppgiften under den perioden är att jag ska driva ett tema arbete med barnen. Så under veckan här ska jag försöka komma på ett tema som vi ska använda oss av. Viktigt att barnen tycker det är roligt också annars känns det ganska meningslöst.

Det  första man fick höra när jag kom dit imorse var att halva förskolans barn ligger hemna i influensan. 2 fall är konctaterat svininfluensan så jag har kollat upp tider för vaccinering nu och ska fixa de i veckan så man slipper åka på det förhoppningsvis.

Efter praktiken åkte jag ner till stan och mötte upp Anna och Hampus. Vart ett kort besök på öppna förskolan och sen en promenad hem till Annas mamma för att lämna av Hampus för att sedan bege sig ner till sydpoolen och ett pass afrodans. Var riktigt skönt. Vart ju ingen dans i lördags som var meningen från början. Vart jobb istället, kan ju va bra de med så man får lite pengar i December.


Redovisning av gårdagens steg: 4454 steg.




Fars dag

Idag blev det sovmorgon. Så skönt att sova till 12.30 idag för i veckan är det praktik som gäller så då blir det tidiga uppgångar.

Mötte Camilla en sväng på stan för att hitta en present till pappa. Var svårt man vet ju aldrig vad man ska köpa. Vi tittade runt ett bra tag tills vi till sist hittade en kokbok med recept från hela världen. Hoppas han vart nöjd bara, men det tror jag. Kändes så.

Hemma hos Pappa och Bitte blev det god middag. (Potatisgratäng, kött, sås) och (fruktsallad och grädde). Vart lite fotboll på tv också. Djurgården - Assyriska. Gick inte så bra för Assyriska tyvärr.



               Här kommer bilder från middagen hemma hos pappa.

                  



Resultatet från gårdagens steg: 5148 steg. Blev inte så många steg igår men eftersom att det var jobb igår och inte så mycket mer sen så blev det inte fler.




Jobbat!

Väckarklockan ringde kl 6.00 imorse. Inte så roligt kanske att gå upp så tidigt på en lördagsmorgon men vad ska man göra när jobbet kallar. Tiden gick ganska fort iaf så det var skönt. Så kl 16.00 gick jag för dagen.
Var lite tveksam till att tacka ja först till passet men är glad att jag gjorde det.  Roligt att träffa jobbakompisarna plus att man får betalt :D

Nu bilr det en väldigt lugn hemmakväll. Är jättetrött eller kanske inte jättetrött utan bara väldigt seg. Imorgon blir det en tripp till pappa för att fira fars dag :)


Ha en super lördag, vad ni än ska göra!!


Resultatet av gårdagens steg: 11397 steg.

 

 


Gårdagens steg

Glömde bort att skriva hur många steg jag kom upp i igår så gör det här nu istället. Blir ett väldigt kort inlägg.

Resultat från gårdagens steg: 9583 steg.







Skolan och simmat

Dagen började med skolan. Har haft redovisning igår och idag. Min grupp redovisade igår, grick bra så det känns väldigt skönt. Idag har vi suttit och lyssnat på de andra grupperna. Varit på intressanta dagar i skolan. Redovisningarna har handlat om barns mediavanor i olika kategorier som, Tv, fim, tv spel  mm.

Efter skolan bar det av en snabbis hem för att äta lite middag och packa träningsväskan för att ta en promenad ner till sydpoolen och simma. Var skönt att få komma och simma. Är väldigt avslappnande. Slutade med 26 längder. Sen var det simhoppträning så då var det dags att gå och duscha och bege sig hemåt.

Vart en sväng förbi affären innan. Köpte en citrus som jag fått som tips att jag ska använda mig av i blomkrukan för att få katterna att låta blomman var. Så ska prova det och hoppas på det bästa.

Nu är det Idol och en lugn hemmakväll som gäller.

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!





Dagens resultat av vägningen

Ja då var det Torsdag igen och som alla andra Torsdagar så är det vägning som gäller. Kände mig lite orolig ifall det skulle hänt något på vågen till idag eller om det skulle sluta med att jag gått upp med tanke på att det vart en hel del syndande i helgen med alkohol m.m


Veckans resultat:
- 0,5 kg
Sammanlagt:
- 11 kg



Blir inget resultat från gårdagens steg idag. Glömde att sätta på mig den innan det bar av till skolan men idag har jag haft på mig den så resultatet kommer imorgon.



 


Mammamys

Ikväll blir det att sova hos mamma. Lasse är borta i jobb så får passa på att ha lite egen tid med mamma min. Mamma lagade middag. (kebabkött, ris och grönsaker) sen har det mest blivit att glo på tv tillsammans. Riktigt mysigt faktiskt.

Har även passat på att låna tvättstugan här när jag ändå ska sova här med tanke på min tvättstuga där hemma. Skönt att få tvättat här så mycket som möjligt så man slipper sringa upp och ut så mycket på Söndag när jag har tvättstuga.

Här kommer en bild på mamma och mig från ikväll. 

                        Resultatet från gårdagens steg: 4897 steg. Blev inte så många steg igår. Kan bero på att jag var ledig igår plus att jag befann mig i badhuset i över 2 timmar utan min stegräknare.

 




Vattengympa

Idag provade jag och Camilla på ett pass vattengympa. Var roligt att prova något nytt. Visst jag och Camilla var väl minst 40 år yngre än de andra men funka bra iaf.Tycker det är så bra på sydpoolen eftersom det finns så mycket att välja på.

Innan passet passade vi på att simma lite. Vart 10 längder och sen vart bubblande i bubbelpoolen. Jätteskönt :D Men nu blir det vila från träningen iaf 2 dagar. För det första hinner jag inte de eftersom det är massor i skolan och så men så har jag tränat i 5 dagar i streck nu. hade en vilodag och sen 3 dagar till. Så nu ska jag låta kroppen vila lite så jag kan ta i ordentligt nästa gång. Kände idag när jag simma att kroppen är lite mör.

Resultatet från gårdagens steg: 12347 steg.




IKEA

Har varit en sväng på IKEA idag med Petra. Finns så mycket man skulle vilja ha bara man hade pengar men det har jag ju inte så vart en blomma och en kruka till den iaf. Vart väldigt bra. Passade in. Tyvärr tyckte mina katter väldigt mycket om den med. Det första de gjorde när de fick se blomman var att börja tugga på den. Får hoppas att de tröttnar och låter den vara sen.







 


Skola och afrodans

Dagen började när väckarklockan ringde kl 06.30. Ville inte alls gå upp men hade inte så mycket till val utan det var bara att kliva upp och äta frukost och göra sig redo för att bege sig till skolan.

Det var gruppmöte idag för att få ihop texten till vårat arbete kring leksaker. Gick bra och texten är klar nu så det känns väldigt skönt så på Onsdag blir det att sätta ihop powerpointen och pjäsen som vi ska ha i början av redovisningen.

När vi var klara med arbetet åkte jag hem och åt lite lunch och tog de lungt ett par timmar innan det bar av för att möta upp min kära syster och vidare till sydpoolen för ett pass av afrodans. Camilla köpte också träningskort idag så nu har jag en till person att träna med :D Alltid roligare att träna tillsammans med någon även fast det funkar superbra själv också. Camilla tyckte att afrodansen var rolig så det känns kul. Då har man någon att gå på fler pass med. Lördagarna har jag gått själv på, kan vara ganska skönt det med men som jag nämnde innan så är det alltid trevligt med sällskap :D

Efter träningen så bar det hem och laga middag. Vart potatis med fläskkottlet, sås och majs. Var väldigt gott och väldigt förvånadsvärt när det gäller mig. Brukar bli väldigt lättlagade måltider när jag lagar mat. Är så tråkigt att laga mat till sig själv dag in och dag ut så lite roligt att lyxa till det ibland.

Resultatet från gårdagens steg: 5293 steg.

Nu blir det att glo lite på tv innan det blir dags för sängen som det brukar bli för mig på kvällarna.

Godnatt allihopa.

                               


Helgens händelser

Lördagen började med ett pass afrodans. Var inte alls pigg på det först men när jag väl kom dit och passet var avklarat kändes det jätteskönt. Efter passet bar det hem att äta lunch och sminka sig och göra sig iordning för att bege sig till min fasters sambos födelsedagskalas.

Födelsedagskalaset var jättetrevligt med middag (kalkorn, haeelbacks potatis och gräddsås) och efterätt (hemlagad äppelpaj och vaniljsås) och trevligt sällskap. Farmor och Yngve var där. Thomas dotter, sambo och dotter, Jag och Camilla och faster och Thomas såklart. Var en väldigt mysig kväll.

Efter födelsedagsfesten bar det av till Crocs in där min syssling och mammas kusin väntade. De ringde och frågade ifall jag ville komma ut en sväng så då tänkte jag att jag skulle passa på att göra det. Går så sällan ut så var väldigt roligt. Väl ute träffade jag även Pappa och Bitte. Var en väldigt lyckad kväll helt enkelt.


                 


                 




Idag vart det en väldigt lång sovmorgon. Vaknade kl 14.15. Var jätteskönt att få sova ut idag även fast det känns som att man sovit bort halva dagen. Meningen var att jag bara skulle sitta hemma idag och plugga och ta det lungt men så blev det inte. Jossan ringde och fråga om jag ville följa med och simma. Sa först nej eftersom min tanke var att vara hemma men efter att jag pluggat klart vart det en sväng ner till sydpoolen och simma iaf. Vart 20 längder. Var väldigt skönt faktiskt. Vaknade till liv kändes det som.

Efter simningen tog jag och jossan bussen till Willys och handlade lite. Sen kom Stefan och hämtade oss. Väldigt skönt så man slapp att ta bussen runt hela Södertälje.

Nu blir det en väldigt lugn Tv kväll innan det blir dags för sängen.

Resultatet från Fredagens steg: 6578 steg.

Resultat från gårdagens steg: 12872 steg.



RSS 2.0