Nyårsafton

det nyårsafton igen och tiden bara rusar iväg. Känns som att det nyss var nyår men ett helt år har gått redan.  Mycket har hänt iår och ja det har nog varit ett väldigt bra år om jag skulle sumrera det :D

Och förhoppningsvis så kommer nästa år ocskå bli det. Känns som så iaf. Det jag vet som kommer hända nästa år är att jag är kllar med min lärarutbildning till sommaren så förhoppningsvis har jag ett jobb i Agusti och med de kommer jag att förbättra min ekonomi med längder. Det är något som jag verkligen ser fram emot. (Att ha råd att leva) Har ju inte haft det på 3 år nu och de suger verkligen.


Något som jag också vet är jag kommer bli 25 år i juni. Sen om det är positivt eller inte det vet jag inte :) Det är också ett tecken på att tiden bara rusar förbi och att man blir äldre och äldre.


Ska även få åka på en trip till Prag i sommar med Mamma, Lasse., Camilla och Jossan som exemenspresent. Det ser jag fram emot. Att få komma iväga lite och se något nytt :D


Ja det var lite om vad jag vet som kommer hända 2010. Nu hoppas jag att ni alla kommer få en väldigt bra och rolig nyårsafton. Gott nytt år!! Så höres vi nästa år ;)

                                                                  



Mysdag

Idag vaknade jag väl till liv vid 8.30 efter att jag och Annele satt uppe till kl 02.00 inatt. Hugo och jag byggde lite duplo och så åt vi lunch och tog de lungt innan vi åkte ner till Stenungssunds torg och tog en titt i affärerna igen. Hittade en fin rosa tröja och örrängen på Gina Tricot. Kommer bli fint i vår. Vi gick inte allt för länge utan gick sedan förbi Coop och handlade lite för ikväll och imorgon.

Var superkallt ute idag men jättefint med allt de vita och solen som lysste. Tog några bilder så ni ska få se vad fint de är här :D

                                                    

                                                    
               
När vi kom hem fikade vi lite med Lussekatt och dricka av olika slag med tända ljus och mys :) Snart blir det middag och ikväll blir det att spela lite bingolotto. Får hoppas på att man kan vinna något idag då!

                          


Biblioteket och handling

Idag var det egentligen meiningen att vi skulle åka till Kungälv och bada på deras badhus men det visade sig att Hugo fårr feber under natten och därför kändes det inte aktuellt längre att släpa med sig honom dit utan vi bestämde istället för att åka in till biblioteket. Vi kunde inte stanna hemma heller för att det var visning av deras hus idag på eftermiddagen.

Vi läste lite böcker och tog en fika tillsammans efter. Mysigt att bara ta det lugnt lite med även fast vi inte var hemma. Vi gick även en sväng förbi Molikylverkstan och lekte lite. Var ett ställe som liknar tomtits i Södertälje med expriment av olika slag men de här var mycket mindre.

Vi tog även en sväng förbi ICA kvantum innan vi åkte hem igen. Hugo och jag byggde lite duplo lego medan Annele lagade god mat till oss.

Nu glor vi på film på 3an. Godnatt!

                     

IKEA & Nordstan

Idag har vi varit på IKEA i Bäckebol och kollat runt lite. Annele skulle köpa lite saker. Alltid lika roligt att springa runt på IKEA och glo även fast man inte handlar något. Känns ju lite meningslöst att handla något här när man har 50 mil hem. Vart även att äta lunch på IKEA (Köttbullar, Potatis, Brunsås och Lingonsylt).

Efter IKEA var vi inte riktigt sugna på att åka hem igen så vi tänkte att vi skulle åka och titta lite i affärer. Så vi satt oss i bilen och började åka fast vi inte riktigt var säkra på vart vi skulle. Vi missa lite avfarter och hade svårt att bestämma oss vart vi skulle men sluta att vi hamna i Nordstan och gick runt där med typ alla andra i Göteborg. Hittade iaf ett par knästrumpor och ett hårband.

Nu är vi hemma och har precis ätit mat. Moa sover och Hugo med snart antar jag. Blir väl bara att glo på tv eller film sen bara och ta det lungt.

                      

Mellandagsrea & Julmat

Idag när vi vaknat och gjort oss iordning åkte Jag, Annele och Hugo ner till Torget som är deras köpcenter här i Stenungsund och kollade in mellandagsrean en liten snabbis. Jag hittade en cardigan och 6 pack örängen på Gina tricot. Något iaf. Hinner säkert kolla in rean ett par gånger till innan den är slut :D

Efter torget åkte vi hem och böt om och fixa till oss och sen bar det av hem till Mats mamma och fira jul. Jag fick följa med det var trevligt med gd julmat m.m.

Nu är vi åter hemma hos Annele igen och barnen ligger och sover djupt i sina sängar. Blir en lugn kväll med tv, snack och lite popcorn.

                      


Stenungsund

Vart en snabbvisit hemma hos mamma idag och öppna de juklappar jag hade kvar att öppna. Fick min fina rosa klocka som jag önskat mig idag och pengar. Så är väldigt nöjd med mina julklappar i år. Tack alla för julklapparna :D

Vid ca 13.30 kom Annele med Familj och hämtade upp mig och resan mot Stenungsund började. Vart en väldigt lång resa. Tog 7 ½ timma ner vilket det annars aldrig gör men det var en massa snö på vägarna och snorhalt så tid tog de men bättre att åka försiktigt och att det tar lite längre tid än att man inte kommer fram alls. Men nu är vi iaf här.

Nu ligger alla och sover. Bara jag och Annele som är vakna. Blir väl att glo lite på Tv och prata lite och sen sängen. Lär ju inte bli så mycket sovmorgon här med 2 barn i huset.

Julafton

Nu är jag hemkommen från morbror min och julfirandet. Var supermysigt med god mat och sällskap. Superroligt att träffa kusinerna som jag inte sätt på superlänge. Sara har blivit så stor. Hela 14 år. Tiden går så fort och lillkusinen är inte så liten längre. Tur att man själv inte åldras då ;) Och Sebastian är också alltid lika roligt att träffa. Han är alltid lika glad :D Vart inga julklappar för mig idag. Har ju fått en del redan och de sista blir imorgon hos mamma och Lasse när Linnea och Jossan kommer.

Här kommer några bilder från sällskapet från idag.

                   

Nu blir det att packa resväskan så jag har något att ta med mig ner till stenungsund imorgon när jag ska åka med Annele med familj. Ska verkligen bli superskönt att få komma bort lite från Södertälje och se något nytt.




GOD JUL

Ja då var det Julafton då. Tiden bara rusar förbi. Det här året känns det iaf som att jag fått julstämning. Har saknat det ett par år nu men tror det beror på att vi äntligen har fått snö på julafton :D Händer ju inte allt för ofta längre så mysigt, mysigt :)

Nu sitter jag här efter ha fixat mig iordning och är klar att gå. Väntar på ett samtal från min mamma sen blir det en promenad till min morbror och fira ljul :D Ska bli superroligt. Var jättelängesen jag såg min morbror och kusiner.

Tog en bild på mig när jag hade fixat mig klart så tänkte att jag kunde bjuda på de såhär på självaste julafton. GOD JUL allihopa och hoppas att ni får vad ni önskat er av tomten!!!
                       

Full fart hela dagen

Började med att jag gick upp kl 9.00 idag för ovanlighetens skull. Städade och tvättade och fixa lite hela dagen igår men hann inte med att dammsuga och torka golven innan klockan vart för mycket så vart att göra det imorse istället.

När jag var klar med det åkte jag ner till stan och träffa Anna, Hampus m.fl. för att äta lunch och kolla runt lite i affärerna med alla andra i denna stad kändes det som. Blev inte allt för långvarig inna Petra kom ner och hämtade upp mig och vi tog en sväng förbi Ica Maxi och copp och trängdes med alla andra som inte befann sig på stan.

Sen vart det mat och färgning av mitt hår. Var dags för det kändes det som. Vart nöjd faktiskt. Sen vart det att spela Binglotto som typ hela Sverige säkert har gjort idag. Jag vann 2 Svergelotter. Kanske inte så mycket att hänga i julgranen men man vet aldrig kanske döljer sig värsta vinsten på någon av dem när jag hämtar ut den? Tror inte det men man kan ju alltid drömma och hoppas på de bästa :D

Hann även med att fixa nagelförlängning hemma hos petra med guldglitter toppar. Vart riktigt fint faktiskt. Kom väl hem för 1 timme sen. Snart blir det väl sängen men känner mig inte speciellt trött än så blir väl att vara uppe ett tag till.

God Jul på er och hoppas ni får en underbar julafton :D

Packlista

Sitter och funderar över vad jag ska ha med mig när jag åker ner till Annele med familj på Fredag. jag vet att man alltid tar med sig mer saker än nödvändigt men ska göra mitt yttersta för att inte göra det den här gången. Har fått order av Annele att inte ta med allt för mycket för det ska ju få plats i bilen ner. har iaf lånat en mindre resväska av Anna. så jag får hålla mig till den. De som inte går ner i den får stanna hemma helt enkelt. Datorn ska få följa med också men den tar inte så stor plats. nej jag får ta och fundera vidare på vad jag MÅSTE ha med mig.

Nu ska jag springa ner i tvättstugan och hänga lite tvätt.

Afrodans

Idag vart det en lång sovmorgon som alla andra dagar. Börjar nästan få dåligt samvete för att jag sover så länge på morgonen. Känns som att jag sover bort dagen men när jag ändå inte har något inplanerat så har jag väldigt svårt att komma upp ur sängen.

Har iaf hunnit med en sväg på stan med Anna och Hampus idag, var förbi biblioteket och lånade om lite böcker som jag behöver för att skriva med examination som ska vara klar när skolan drar igång igen. ska försöka börja på den imorgon så man inte har allt kvar när jag kommer hem igen.

Sen vart det Afrodans, kändes superskönt att få träna igen. Har verkligen saknat träningen. Ska försöka hitta lite tid till att komma iväg och träna en gång till innan julafton men vi får se hur mycket tid jag har för det.

Efter träningen vart det att följa med Petra till OnOff för att köpa en mini pc som hon ville ha. Väldigt söt. Sen hem till henne en stund innan det bar av hem till mamma för att umgås lite med min syster innan hon åker imorgon. Så nu kommer jag inte få se henne förren nästa år :( Låter värre än vad det är kanske men kommer verkligen att SAKNA henne på julafton, julen kommer inte vara sig lik utan lilla Camillia.

Julfika

Idag har vart det en fika me Farmor, Faster, Camilla och Sofi på stan och utbyta lite julklappar innan jul såhär. Blir inte att träffa dem under juldagarna så var väldigt mysigt. Fick strumpor, presentkort och välbehövliga pengar. Tack så mycket Farmor och Faster för presenterna :) Lät som de vart väldigt nöjda med sina julklappar också så det var ju bra. Vi gick även runt lite i affärna och kollade runt lite. Köpte ett diadem på H&M som jag velat ha ett tag. Nu blir det en lugn hemmakväll med katterna. Ha en skön fortsatt Söndag.
                     

Fredag & Lördag

Igår var jag med Anna och Hampus på stan en sväng till. Anna hade en del julklappar kvar som hon skulle handla så vi gick en sväng runt alla affärer. Hon hittade väl det mesta men har lite kvar tror jag. Känns så skönt att vara klar och inte behöva leta efter julklappar.

Efter Stan åkte vi en sväng till Järna för att kolla i en leksaksaffär och handla på Ica och sen vart det tåget hem till Anna för att äta middag och glo på sista avsnittet av Bonde söker fru. De känns som att det inte är så stor chans att hitta sin rätta kärlek när man har så många att välja på. Vet inte om det är tv kamrorna som stör eller vad de är för de bönder som inte varit med på tv i höst utan bara fick sina brev har lyckats mycket bättre. Kan ju bero på att de fått vara ifred och inte blivit ströda av massa andra människor.

Skulle ta 23.50 tåget från Anna igår men när jag väl kom till tågstationen så gick det inte något tåg då utan de skulle gå 00.28. Vet inte vad vi har fått för oss att det skulle gå ett tåg då men kallt var det iaf. Var inte någon mening att gå hem till Anna heller. Stanna där i 10 min och gå igen så var bara att stå där och se glad ut. Var hemma 01.15, var inte rikigt det jag hade tänkt men de funka det med.

Idag vart det sovmorgon till 12.40. Hade egentligen bokat in mig på ett afrodans pass men fick avboka det för att min förkylning inte vill ge sig. Nu börjar jag få hosta också. Inte alls roligt. Men på Måndag tänker jag gå och träna även fast jag har kvar förkylningen, vill hinna med 2 pass innan julafton iaf för sen åker jag till Göteborg över nyår så då kommer det inte bli någon träning för mig. Får dra ut Annele på lite promenader. Eller vad säger du om det??

Nu sitter jag och väntar på att min syster ska ringa så jag kan åka hem till dem. Vi ska slå in fasters och farmors julklappar och umgås lite. Min kära syster ska ju inte fira jul med oss i år utan hon ska åka upp till Falun och fira jul med sin flickvänns familj. Tråkigt tycker jag men inte så mycket att göra. Kan ju inte tvinga henne att fira jul med oss. Förstår ju att hon vill med dit upp men ändå, tycker det känns väldigt tråkigt. Kommer bli första julafton utan min kära syster ever :(

Nej nu ska jag ta och göra mig iordning så jag är klar när hon ringer. Ha en fortsatt trevlig Lördag allihopa.

 


Årets sista vägning

Idag var sista vägningen inför juluppehållet. Hoppades på att det skulle gå lite bättre än vad det gjorde förra veckan och det gjorde det också :D Nästa vägning blir 7 Januari. Så nu blir det att kämpa hemma och tänka på att inte unna sig allt för mycket i jul. Klart man får unna sig lite men inte släppa på sig helt. Man vill ju inte att vågen ska visa plus när man kommer på nästa vägning. Så mitt mål under jul och nyårs veckorna är att minst stå på samma som jag gör idag när jag ska väga mig nästa gång.

Veckans resultat:
- 2,2 kg
Sammanlagt:
-17,5 kg

Förutom vägningen har jag, Anna och Hampus sprungit runt på stan i snökaoset och kollat i affärerna. När vi väl skulle hem sen gick det inga bussar. Alla var inställda så det var bara att börja en promenad hem. Hade snö upp till knäna hela vägen hem. Tog 40 minuter i stället för 20 som det tar i vanliga fall men hem kom jag till slut. Knallröd på ben och i ansiktet men nu har jag tinat upp iaf :D


Mölnbo

Har ju varit i Mölnbo idag och umgåts med Anna och Hampus. Vi fikade med pepparkakor och Colalight när jag kom. Sen vart det att gå ut en sväng i snön med Hampus och göra snöänglar. Mamma Anna ville inte följa med ut. Hon tyckte det var så kallt. Sen vart det middag och glo på tv (Bonde söker fru) & (Paradise hotel) och en massa tjejsnack. Helt enkelt en supermysig dag :D Boken på bilden fick Hampus i julklapp av mig. Han verkade nöjd iaf.

                     
Nu är jag hemma igen efter en heldag. Ganska skönt även fast det är roligt och komma iväg och träffa andra så är det alltid lika skönt att komma hem igen. Säger bara vilken snöstorm det var när jag åkte hem. Hade snö ända upp till knäna. Gick nästan inte att komma fram men ändå roligt med snö :D Inte bara vi människor som tycker att snön är spännande utan även mina katter. Här kommer en bild på Ceasar som upptäcker snön på balkongen.

                                             

 


Mår bättre

Idag känner jag mig ännu bättre. Skönt att det går åt rätt håll. Man vill ju helst vara frisk på julafton. Jag är en sån som annars brukar vara helt sänkt med halsfluss och feber då. Det är min vanliga lycka. Så jag håller tummarna på att jag kommer vara frisk då :)

Jag satt här i soffan och inte hade något att göra så jag tänkte att jag skulle mäta midjan. Tänkte att det kunde vara intreesant om det hänt något där sen jag började gå ner i vikt och det hade det. Hela 22 cm. :D Känns riktigt bra.

Nej nu ska jag klä på mig och åka iväg till Mölnbo och träffa Anna och Hampus. Skriver lite senare när jag kommit hem. Ha en bra Onsdag allihop.

Stockholm

Vart ingen träning för mig idag heller. Blir nog inte de på de närmsta dagarna heller. Visst är inte lika förkyld idag som igår men fortrande inte bra. Så blir att vänta ut förkylningen helt istället.

Idag har jag varit med Camilla och Jessica i Stockholm och handlat de sista julklapparna istället. Så skönt att vara klar med de nu. Brukar vara ute i sista stund annars men nu är det klart, bara att slå in som är kvar.  och hoppas att alla blir nöjda :)

Snön ligger kvar idag med. Supermysigt men det var riktigt ruggväder i Stockholm och de var inte lika skönt. Blötsnö som kom hela tiden så man blir blöt. Inte så roligt när man ska springa i affärerna. Men de gick det med.

Hemma

Idag har jag bara suttit hemma. Fick sova till 12.15 idag. Var superskönt när man ändå bara ska vara hemma. Är fortfarande förkyld men det har blivit bättre iaf. Men jag hoppar afrodansen idag. Känner att det är bättre att bli av med förkylningen innan jag tränar igen. Anna och jag ska på vattengympa imorgon. Hoppas verkligen att jag kan de imorgon för vill verkligen träna nu. Har vant mig med att få träna ca 3 gånger i vecka och nu har jag inte tränat sen i onsdags men vad ska man göra? bara stanna hemma och bli bättre.

Som tur är så har jag ingen mer skola förren efter jul nu så gör inget att jag är hemma och blir frisk :) Skönt med jullov ska det bli. Slippa tänka på skolan och bara ta det lungt.

Kommer inte kunna redovisa mina steg nu för att jag har tappat bort min stegräknare i helgen. När jag skulle sätta på mig den igår så hittade jag den inte så den ligger någonstans i Camillas rum antar jag. Måste åka dit någon dag och lete reda på den.

Nej nu ska jag återgå till att glo på lite mer tv. har ju inte gjort det på hela dagen ;)


Helgen!

Igår Lördag kom Lasse och Mamma och Lämnade Linnea hos mig. Vi hade bestämt med Anna L att vi skulle gå och äta lunch och gå på bio på Söder. (New moon) Har redan sett filmen 1 gång innan men Linnea ville så gärna se den så jag ställde upp :D Tycker den är såå bra så gjorde inget att se den igen. Både Anna och Linnea tyckte den var superbra också.

När vi kom ut från bion så snöade det :) Jättemysigt, tyvärr så ligger ju inte snön kvar i dag men får hoppas på lite mer i veckan :)

När vi kom hem från Stockholm och vinkat hejdå till Anna mötte vi upp Camilla och Petra och åkte dit och bakade pepparkakor. Så denna helg har bestått av bakning för min del. Men det var supermysigt men julmusik och allt :D

Blev att sova över hos mamma i natt också. Camilla ville det så gjorde de. Vi umgås inte så ofta längre med tanke på att hon befinner sig mest hos Sofi. Så man får ta vara på den tid man får :D

Idag har jag bara varit hemma och suttit i soffan. Är förkyld. Inte roligt men hoppas på att de lägger sig snart. Hade tänkt simma men vill inte de nu när jag mår såhär. Hoppas på att jag kan träna imorgon istället.

             




Luciafirande och papparkaksbak

Idag började jag kl 7.00 på praktiken för att kunna vara med när barnen skulle sjunga lucia sångerna för sina föräldrar. De var så duktiga, tyvärr är det bara våra 5 åringar som sjunger. De andra barnen står bara där men inte så lätt alla gånger. Vi var även iväg och lussade för personalen på socialen. Det gick även superbra där :D Är så stolt över barnen :)

Efter praktiken gick jag hem och sov middag ett tag. Var trött efter att gått och lagt mig sent och sen upp kl 5 imorse. Var superskönt att få vila lite :)

När jag väl vaknade till liv bar de iväg med buss och tåg för att åka hem till Anna och ha pepparkakebaks kväll.
Var supermysigt. Blev jag Anna och Catrin. Tyvärr var vissa sjuka och vissa fick förhinder men det funkade iaf :D

Efter baket vart de att titta på Idolfinalen. Tycker verkligen att rätt person vann även fast både Calle och Erik är superduktiga. Tror båda kommer lyckas bra med musiken.

                      



Torsdagens vägning.

I går var det vägning då. Har inte haft tid att sitta vid datorn. Känns som jag knappt hunnit vara hemma men det får bli nu istället. Vågen var inte på min sida den här gången. Tyvärr kommer motgångar också. Det är bara att ta nya tag och kämpa vidare.

Veckans resultat:
+ 0,5 kg
Sammanlagt:
- 15,3 kg


Onsdag

Vart inget bloggande igår. Kände inte att jag hade något intressant att säga igår. Var hemma från praktiken med migrän :/ De ända som hjälper är att sova. När jag väl vakna till liv vart det middag hemma hos mamma.

Idag var jag på praktiken igen, skönt. Blir lätt rastlös av att sitta hemma även fast det kan vara superskönt ibland. Vi övade på luciasångerna bland annat. De är så duktiga, så på Fredag blir de lussande för föäldrarna.

Efter praktiken tog jag mig till sydpoplen och simmade. Det blev 25 längder och bubblande i bubbelpoolen. Var helt själv i bubblelpoolen. Så skönt och avslappnande :D

Efter sydpoolen vart det mamma igen. Vart middag där idag det med. Skönt att slippa laga mat. Är sååå tråkigt att laga mat till sig själv. Så tack mamma och Lasse för den goda maten :)


Ont i huvudet & Magdans

Idag har jag haft väårldens hemskaste huvudvärk hela dagen eller skulle mer säga att de var migrän. Har iaf varit på min praktik idag. Barnen vart väldigt glada över att se mig :D Tiden rullar på så fort att de känns som att man knappt hinner komma dit innan de är dags att gå hem igen.

Efter praktiken åkte jag hem och packa ordning träningsväskan och åkte med Jossan för att prova på magdans. Var väldigt olikt de jag tränat innan med var väldigt roligt att prova något nytt och kommer prova på magdans igen utan migrän. Kommer nog att vara roligare då :)

Förra veckans steg

Måndag: 4397 steg.
Imåndags vart det bara jobb på pressbyrån så kom inte upp i så många steg.

Tisdag: 2610 steg.
I Tisdags var jag bara hemma så vart väldigt få steg.

Onsdag: 7439 steg.
I Onsdags vart de gymmet så då såg resultatet lite bättre ut.

Torsdag: 6358 steg.
Vart en kort sväng på stan och sen jobb.

Fredag: 4482 steg.
Hemma hela dagen tills det vart middag med pappa och kompani.

Lördag: 2535 steg.
Vart en vistelse på sydpoolen och simning och sen en skön hemmakväll.

Söndag: 3655 steg.
Tvättstuga och hemma.

Inte den bästa veckan när de gäller mina steg. Får bli bättre den här veckan men eftersom jag mest befann mig i hemmet så kom jag inte upp i så många steg. Bara ta nya tag.


Aerobics

Jossan kom hit förut för att köra ett pass Aerobicas. Har en träningsdvd som jag köpte tidage i höst. Eller de är snarare en aerobicsdvd med strip grunder. Trodde inte att de skulle vara de när jag fick hem den men de är ganska rolig träning. Det är mest stegen. Det är Carmen Electra som satt ihop en dvd för träning som ska forma kroppen. Lite roligt faktiskt :D kan jag rekomendera ifall ni vill ha rolig träning!
                             

Tvättstuga

Idag vart de sovmorgon till 12.30. Var inte meningen, hade tänkt att jag skulle gå upp vid 11 så man kan sova i normal tid ikväll men så lär de inte bli utan kommer vara jättetrött när jag ska upp imorgonbitti.

Har iaf varit och tvättat i den nyrenoverade tvättstugan nu. Super fin var den. Verkligen stor skillnad från innan. Helkaklat och jättefräcsht. Var bara tvungen att fota så ni skulle få se :D


                          



Finaste

Har hittat världens finaste klocka på ur & penn som jag önskat mig av min kära syster. Får bara hoppas att hon vill köpa den också ;) Man kan alltid önska sig iaf. Jag är egentligen ingen som använder klockor men den här har jag blivit kär i eller dem, så får jag en så kommer den användas flitigt :) Båda är sååå fina :D Vill ha!!

                      



Sydpoolen

Idag var det meningen att jag och Anna skulle gå på afrodans men tyvärr var den inställd pga att instruktören har ryggskott så det vart att simma 20 löängder istället sen vart det en massa bad med Hampus och Henke i äventyrsbadet och bubblelpoolen för mig och Anna. Kan ju inte påstå att Hampus är en badkruka. Han sprang i vattnet med världens smile på läpparna :D

När jag kom hem var jag jättetrött så det blev att sova en timme. Kände mig helt slut i kroppen. Vart inte så många timmar inatt. Anna kom hit med Hampus vid 09.30 så Anna kunde övningsköra med Henke och sen vart det lunch innan vi åkte ner till sydpoolen.

Har varit jätteskönt att bara vara hemma nu på kvällen. Nu blir de lite mer tv tittande innan det blir en tidig kväll för mig tror jag :)


Familjekväll

Idag var vi ute på en Italiensk restaurang och åt super god mat. Det var jag, Camilla, Pappa, Bitte, Kim och Bittes föräldrar Vanja och Åke. Hade lite "julfirande" innan pappa och Bitte åker till Thailand nästa vecka och blir borta 3 månader. Inte ett dugg avis :). Säger bara vilken god mat. Rekomenderar verkligen er att gå till La Cantina. Visst inte de billigaste stället men värt.

Efter gick vi hem till pappa och Bitte och tittade på Idol och åt ost och kex. Säger bara maten är uppe i strupen nästan. Är verkligen proppmätt.


                             

 

 


10 %

Idag var det vägning igen. Mitt mål har varit att ta 10 % innan jul. Viktväktarna har 10 % som ett  första mål. När man gått ner de har man gjort ett hälsoförbättrande hos sig själv. Förra veckan hade jag 1,3 kg kvar till de och hoppades på att jag skulle klara de till nsäta vecka men lyckades redan idag :D Man får även en nyckelring som ska symbolisera de 10 % man lyckats bli av med. Är väldigt nöjd. Känner mig mycket piggare sen jag började att gå ner i vikt och mer ska jag ner men har kommit en bit på vägen iaf.

Veckans resultat:
- 2,1 kg
Sammanlagt:
-15,8 kg


Nu är det dags för jobb strax. Ni får ha en fortsatt bra Torsdag för de kommer jag ha iaf :D


Tränat

Idag vart det gymmet med Jossan. Vart 20 minuter på löpbandet, 15 minuter cykling. Sen vart de lite arm och benmaskiner. Skönt. Har inte tränat sen i lördags så det skönt att komma iväg i dag.

Nu har det varit en väldigt lugn hemmakväll :) Bäst att passa på att vila idag. Imorgon blir det ett kvällspass på Pressbyrån igen. (15.00 - 22.20) så är inte hemma förren kl 00.15 imorgon kväll. Bara att bita ihop. Är pengar iaf :)

Godnatt!

Naglar

Jossan och jag har haft en liten tjejkväll. Hon kom hit med nageltippar så de var bara att sätta igång och klippa och fila och fixa för att få fina naglar :) Det tog över 3 timmar men resultatet blev bra. Nästan som att göra de hos en riktig nagelteknolog. Får bara hoppas att de sitter lika länge också, inte för jag tror de men man kan ju alltid önska.


                


Jobbat

Vart inget bloggande igår då jag jobbade extra på Pressbyrån. Var inte hemma förren kl 00,15 och då kände jag inte för att sätta mig ner och blogga. Tiden gick iaf fort. Var mycket folk och då går tiden mycket fortare. Det värsta som finns är när de är tomt i butiken för då kryper tiden sakta sakta.


Idag har jag bara varit hemma. Vart bara en snabb sväng ner till stan för att lämna några böcker på biblioteket och gå förbi affären. Börjar känna mig hängig och förkyld. Hoppas bara att det inte är något på G. Blir bara att vara hemma och ta de lungt ikväll. Jossan skulle komma förbi en sväng sen bara.


RSS 2.0