shoppning

Ja som sagt är de ju inte allt för lång tid kvar innan de bär av till Thailand och de kräver ju lite sommarkläder så har suttit och kollat runt lite på nätet och klickat hem en hel del idag. Visst de är billigt där och man ska inte ta med sig en massa dit och så men tänk om man inte hittar något som faller i smaken då? så sitter man där utan kläder så nej de får bli att ta med sig en del för min del. Detta hittade jag och hoppas på att de ska bli bra när de väl kommer hem också.




Full fart

Ja som sagt har de varit full fart i flera dagar nu. Har knappt varit hemma mer än att för att sova och sen iväg igen. Lördagen spenderades först med att gå hem till Faster och Thomas för lite fika med familjen. Hade först tänkt att gå ut men kände att jag inte orkade de utan åkte istället till Järna och Anna och glodde film och bara var. Kändes som ett bra beslut att vara ta de lungt.

Söndagen började tidigt då jag var nere på stan redan kl 10 och mötte upp Petra och hennes syster för att ta en titt på mellandags rean. Senare dök även Anna, Justus, Anna och Catrin upp. Hittade typ inget men blev iaf födelsedagspresent till Isabelle. Så fint :) Hoppas bara hennes mamma också tycker det! och en present till Justus också.

Efter att ha spenderat sex timmar på stan åkte jag upp till systers jobb för att vänta på att hon skulle sluta för att sen ta oss en långpromenad hem till dem. Där blev de filmmys och lyckades även somna en liten stund.

Idag har det varit Mölnbo hela dagen. Även Anna var med dit. Vi har umgåts och bara varit. Skönt. Är inte så ofta man hinner träffa dem när man jobbar hela veckorna och dem har småbarn hemma så får passa på nu när jag är ledig ett par dagar.


julafton!

Ja idag har det då varit julafton och den har spenderats hemma hos Mamma och Lasse. Med var även Camilla såklart och Morbror med Sambo Anki och 2 kusiner. Lasses Föräldar och Ankis Mamma. Blev att äta god julmat innan Kalle Anka började. Det är såklart ett måste på Julafton. Sen blev det julklappsutdelning. Eftersom vi inte har några småbarn med så agerade jag julklappsutdelare. Blev inte så mycket klappar för mig idag då jag fått några innan men en ny Dammsugare blev det iaf. Precis vad jag önskat mig faktiskt så det var bra. Tack snälla. Nu ska de dammugas här hemma men först ska jag få hem den. Hade ingen lust att ta hem den på bussen.

Titta in våran röda gran. Var den inte fin?!



Dagen innan Julafton

Som sagt har jag ju varit hemma från jobbet på grund av magsjuka. Dagen kändes bättre vågade mig iaf ut. Hade inget val helt enkelt. Var tvungen att ta mig ut och införskaffa mig de sista julklapparna som jag inte hunnit köpa än. När jag ändå var nere på stan så träffade jag Anna, Henke, Hampus och deras senaste tillskott Justus för lite mat. Vilken liten plutt han var :)


Kvällen spenderades med pepparkaksbak och bingolotto med Petra och Coffe och ja jag vann en ny lott till dan innan nyår Woho!! Så får väl bli att spela då med helt enkelt. Vem vet jag kan ju bli miljönär då!! Jag och Petra bokade även biljetter till Rihanna i November nästa år. Ska bli riktigt roligt :)



Veckans vägning

Ja då vart de vägning för min del den här veckan då. Har som sagt inte börjat skriva än men hade inga förväntingar. Visst varit magsjuk i 2 dagar kunde väl hjälpa till de också. Vilket säkert bidrog till ett bra resultat.

veckans resultat:
- 1,9 kg
Sammanlagt:
- 32,3 kg


går åt rätt håll

Känner mig lite bättre i magen idag så det går åt rätt håll iaf men har kanppt inte ätit något heller. Ska försöka ta mig ner till Konsum och köpa något som inte är så tungt för magen om ett tag. Vågar inte äta varm mat än.


3 favoriter just nu

De två första låtarna är från samma artist (September) tycker hon gjort dem riktigt bra, bättre än orginalet! Hon har aldrig varit någon jag lyssnat på innan men måste säga att hon borde fortsätta göra Svenska låtar.







Den här låten har alltid varit en favorit men välkommen till 2010!



Sjuk

Jaha då har man fått åka hem efter halva dagen på jobbet. Inte bästa tiden att bli sjuk på men inte så mycket att göra. Hoppas bara att de inte är någon långvarig magsjuka.


julfirande, stan och promenad

I Lördags blev det att träffa Farmor, Faster, Camilla och Mammas moster Marita på stan för att äta lite middag ihop ha lite julfirande eftersom vi inte träffas på Julafton. Vi gick till Ceasars för att äta och de blev en fläskfilepasta för min del och lite vin till. Till efterrätt blev det varm choklad/Mintu. Muma.



Efter middagen så åkte vi hem till Faster för att umgås lite mer och tittade på tv tillsammans och bara mös.




Efter åkte jag och Camilla vidare hem till hennes kompis för lite förfest och sedan vidare ut på Flamingo. Helt galet mycket folk ute. Gick knappt att röra sig eller dansa men en lång och rolig dag var det.



Söndagen spenderades först nere på stan med Anna, Hennes syster, syskonbarn, vän från London för lite fika och lunch och shopping för deras del, sen följde jag med hem till Anna och kollade på film och bara va. Fick även julklapp av Anna. En eyeliner, diadem, nagllack, örrhängen, brocsh. Tack snälla. Vart jätteglad!



Efter att ha sovit så dåligt inatt så blev det en powernap när jag kom hem från jobbet sen blev det en 2 timmar lång promenad med Lucia i vinterkvällen. Mysigt, var längesen vi sågs och vi har alltid massa att prata om när vi ses så får bli snart igen.


Ja vart ett långt inlägg men hunnit med en del de sista dagarna. Nu blir det strax duschen och sängen så man orkar med de sista 3 dagarna innan jul sen är jag ledig i 6 dagar ska bli skönt och träffa lite folk man inte sett på länge och kolla in Anna och Henkes lilla Justus måste hinnas med också!


Melthons

Ja då har jag varit ute och ätit med alla kollegor och var riktigt mysigt. God mat var det också. Oxfile till varmrätt och vanlijglass doppad i pepparkaka och kolasås till efterrätt. Mums. Lite vin vart det också.

Fick en fin kokbok i julklapp med vardagsresept. Kan komma till använing. Behöver lite nya tips.


Snöstorm

Planen var att blogga lite igår men de ville inte blogg.se. Var något fel på inloggningen hela kvällen så får bli nu istället.

Som nog alla vet så var de snöoväder hela dagen igår men ändå riktigt skönt ute med rätt kläder. Vi var ute och åkte stjärtlapp med alla barnen på förmiddagen och snacka om att de blåste snö i ansiktet på en när man åkte ner för backen. Såg ut som en snögubbe efter att varit ute och åkt. Efter jobbet åkte jag bara hem och höll mig inne och titta på tv och va. Hade ingen lust att göra något alls. Sov middag en timma också, vilket relaterade till att jag inte kunde sova igår kväll.



Idag är det middag med alla kollegorna. Ska bli riktigt trevligt att umgås lite utan alla barnen. Ska bara hoppa in i kläderna och slå in julklappen så är jag redo att åka.

Bjuder på en bild på mig själv från när hår och smink iaf är fixat.


Början av veckan

Ja I Måndags då så var det lucia och det märktes hela dagen lång. Barnen på jobbet var uppe i varv och sprang runt i sina lucia kläder. Förmiddagen var det övning av sånger och vem och hur man skulle gå. Kl 15 kom alla föräldar för att titta. Alla barn var så duktiga. Efter var de fika med alla föräldar. En bra men intensiv dag på jobbet helt enkelt.

Efter jobbet åkte jag ner till stan och träffade Camilla och gick runt och tittade lite i butikerna med henne. Följde med henne hem sen. Lyckades äntligen uppdatera programvaran i mobilen. Hemma har de inte funkat. Nu ser allt helt anorlunda ut men de ska man väl lära sig också.

Igår var de bara jobb hela dagen. Hade stänging och kom inte därifrån förren strax efter 18. Hem och bara vara var de jag hann med. Kan behövas ibland också.

Idag träffade jag Petra och följde med henne när hon skulle köpa julklappar. Jag hittade även en som ska med till när vi ska ut och äta med jobbet på Fredag. Ett paket som börjar på K för 50 kr var de vi hade att gå på. Blir nog bra dedär.






Klänning

Har länge varit ute efter en mysig vinterklänning att ha till vardag med ett par strumbyxor eller leggins. Hittade en fin klänning på H&M hemsida så klickade hem den nu och hoppas på att den är lika fin då också. Vad tycks?





Julfest

Ja igår var det dags för julfest med julbord. Ett litet knykalas. Tyvärr så slutar de alltid med att man får en massa återbud i sista sekund. 7 personer för att vara exakt. Kändes inte alls roligt när man försöker och fixa för att de ska hända något. Just nu känner jag bara att jag inte tänker fixa några fler fester. Man tappar glöden.

Det vart lyckat iaf och vi som var där hade roligt med bara en massa mys med mat och dricka, spel och julklappsutdelningar och trevligt sällskap såklart.




Vägning, Tandläkaren & tvättstugan

Ja idag efter jobbet har jag hunnit med en hel del inte så roliga saker. Som sagt var det typ 2 månader sen jag vägde mig och sen dess har jag varken räknat points eller brytt mig speciellt mycket vad jag ätit. Tappade glöden lite granna och vid flera tillfällen har jag sagt och tänkt att ta tag i det igen men det har inte hänt så var lika bra att gå dit och väga sig och få svart på vitt på det negativa resultatet. Ingen rolig syn men de gör iaf att jag nu känner att de får vara slut på all skit och att nästa vecka ska det vara ett minus på vågen.

Resultatet:
+ 3,6 kg
Sammanlagt:
- 30,4 kg

Ja sen dirket efter viktväktarna var de bara att springa vidare till tandläkaren. Ingen rolig sak de heller. Har inte varit där på flera år så var väl dags för de nu. Väl där så gick det ganska fort iaf med tanke på att det bara var undersökning och ja jag hade hål och inte bara ett tyvärr. Så blir återbesök i Januari igen. Har alltid haft lätt att få hål. Ja det blir väl ett par tusen innan detta är klart. Idag får jag vara glad över att det bara gick på 40 kr.  Hade innestående rabatter där så de drog av 600 kr så de tackar man och tar emot för! Man får helt enkelt se till den ljusa sidan.



Ja och nu är det tvättstudan som gäller. Inte heller någon favorit sysselsättning men ett måste. Skönt att få det gjort iaf så man har lite kläder att sätta på sig. Ja kanske inte den roligaste dagen men en massa måsten är avklarade så de känns bra!


Jobb och handling

Ja då var det redan Onsdag igen då och snart helg igen. De har inte hänt att för mycket dessa dagar. En hel del jobb har de blivit. Idag blev det 12 timmar. Först jobb och sen Apt så nu känner man sig lagom trött i huvudet.

Igår efter jobbet hann  jag iaf med en sväng med syster på stan och sen åkte vi och handlade med Anna och Emelie inför helgens festligheter. Ska bli riktigt skoj förhoppningsvis! Julfest i all ära.


helgens roligheter

Denna Fredag var min tidiga Fredag så passade på att möta Kawsar och Anna på stan och kolla runt lite på stan. Bestämde mig även för att klippa rak lugg så de fick de bli. Känns fortfarande lite ovant men är ändå nöjd. Efter vi hittat de vi letat efter på stan åkte jag och Kawsar vidare till Gnesta för att umgås med Emelie och Isabelle. Emelie var även snäll so färgade håret på mig. Lite rödare den här gången men fortfarande inte samma färg i hela håret men de kommer väl efter ett par gånger till.



Lördagen började med en lång och välbehövlig sovmorgon och sedan blev det dags för att göra sig iordning och bege sig mot inflyttningsfest hemma hos Emelie och Markus i Gnesta. Säger bara vilken kväll. Man får som man förkännar kanske men fy vad dåligt jag mådde i slutet av kvällen. Inte bra men men superkväll var det iaf!




Söndagen blev det också att sova ut efter Lördagens festligheter. Mådde ändå bra med tanke på kvällen innan. De ända var att jag var lite skakig och hade lite hjärtklappningar men de är smällar man får ta här i livet. Åkte ner och träffade Emelie med Familj för lite lunch och sen åkte jag ut till Järna för att ha lite söndagsmys med Anna. Blev att kolla på tv och bara ta det lite lugnt. Skön avslutning på helgen.


Mys med mamma

Igår efter jobbet åkte jag bara hem en sväng och hämtade lite saker och matade katterna mina och sen åkte jag hem till mamma och umgicks. Varken Camilla, Lasse och Linnea var hemma så blev lite mys med BARA mamma. Stannade och sov där också. Myspys!!



Idag efter jobbet har jag kämpat med att se till att få in ansökan om friskvårspeng i tid (sista dag imorgon) Jag är faktiskt inte ute i sista stund men fick tillbaka den av lönekontoret för att jag behövde komplettera med ett kontoutdrag för att visa att pengarna hade dragits från mitt konto men då stulade det till sig och de drogs från min systers konto som de gjorts innan (för att hon varit så snäll och betalt de till mig under utbildningen) men från och med den här månaden skulle betalningarna göras från mitt konto men nej nej så då skulle förklaringar in och min systers kontoutdrag och så. Hoppas att de nörjer sig nu. För kvinnan på Lönekontoret som jag pratade med igår var inte allt för trevlig i telefon!

RSS 2.0