Grillning

I morse bar det av ner till stan för att möta upp Anna, Annele, Emelie och barnen för att handla lite till grillningen. Blev en promenad därifrån upp till badparken för att barnen skulle få leka och under tiden grillade vi krov. Helt underbart väder ute idag. Behövde inte ha jackan på sig och enligt väderraporten så ska det bli upp till 21 grader på Lördag :) helt undarbart. Längtar redan, solen är verkligen min vän.

Efter grillningen så bar det upp till Torekällberget för att kolla lite på djuren. Spännade enligt barnen och jag fick även klappa gätter. Inte varje dag man får göra det. Fanns en massa killingar eller vad de kallas för men de var riktigt söta.

Sen bar det av ner till stan med Annele och barnen och mötte upp Petra. Var ett tag sen man träffade henne så var roligt. Vi gick runt en snabbis och sen bar det av till Tumba då Annele skulle boka tid till att tatuera sig. Vilket äger rum imorgon förmiddag så blir att följa med dit och passa Moa under tiden.

Blev även en sväng hem till hennes mamma och glo på tv och umgås innan Petra körde hem mig. Nu blir det en fortsatt lugn och skön kväll. Godnatt.



Kommentarer
Postat av: @nn@

Fin klänning du har... köpt den?

2010-05-13 @ 19:22:18
Postat av: Mikaela

Tack. Har köpt den på Kaphal i veckan :)

2010-05-13 @ 20:12:54
URL: http://mickilele.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0