Besök

Ja i helgen har jag som sagt då haft besök av Annele och hennes dotter Moa som varit här och hälsat på under helgen från Stenungsund. Riktigt mysigt har det varit. Var ju ett par månader sen sist vi sågs så.

I Fredags så blev det party för hela slanten. Hade stängning på jobbet så åkte hem direkt efter och hoppade in i duschen innan Annele, Petri och Sara kom hit och förfestade lite. Vi drack vin och hade det super. Vi åkte ner och gick ut på Flamingo och mötte upp Jannike och Jerry innan också. Riktigt roligt hade vi, blev kanske lite för mycket att dricka men sånt händer ibland!



Igår efter allt för få timmars sömn vaknade jag och Annele till liv och gjorde oss iordning för att åka och hämta Moa hos mormor. Planen var att åka ner till stan och kolla runt lite men blev inte så utan vi stannade kvar där och åt lite frukost och bara var. Deras lillasyster kom även förbi och umgicks lite när de ändå var här uppe och hälsade på.


Efter att deras lillasyster åkt hem åkte jag, Annele och Moa upp till Huddinge sjukhus för att hälsa på Hampus som ligger inlagd där. Stackarn har fått så mycket vattkoppor och de har även satt sig i halsen och de har gjort att han inte vill äta eller dricka, så just nu så måste han ligga på sjukhus och sondmatas med en slang i näsan. Håller tummarna för att han ska bli bättre snart lilla plutten. Han var ändå relativt pigg när vi var där. Vi stannade där ett par timmar och åt hämtmat på deras rum. Han ligger i ett isolerat rum och får inte vistas på sjukhuset så därför blev det mat inne på rummet.


Efter sjukhusbesöket åkte vi hem till mig och bara tog de lungt och glodde på lite film. Blev en tidig kväll med tanke på att vi var ganska slut från kvällen innan. Så innan kl 23 låg vi alla 3 och sov riktigt gott. Nu har de åkt hem igen och förhoppningsvis så blir det väl en träff snart igen. Ska försöka ta mig ner dit snart och hälsa på dem.


Kommentarer
Postat av: @nn@

Vilken fin bild på moa och mor :) sen stackars hampus men tur han får all hjälp nu på sjukan :) charmtrollet.

2010-10-31 @ 11:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0