Valborg

Ja i helgen har det varit valborg då och som alltid denna dag så är det iskallt ute. Det var iaf en mycket rolig kväll som spenderades uppe i Stockholm med Jessica, Karima, Martina och Camilla en liten sväng. Camilla blev tyvärr inte så långvarig då hon druckit lite för mycket vin under dagen. Det började iaf med lite drinkar på banken på Odenplan innan det senare bar av till K karaoke som låg precis i närheten. En bar där man hyr in sig i ett eget rum och kan sjunga hur mycket man vill. Riktigt roligt och man behöver inte skämas inför folk man inte känner heller. Sen blev det ett utgång på Ett ställe innan det bar hem till sängen. Tack för en rolig kväll tjejer!





Kommer ett liten sång från Karima och Jessica här också. Inte bästa ljuset på bilden men man hör iaf och det är huvudsaken!



Söndagen spenderades med att gå i demostrationståg på förmiddagen med Petra och hennes syster. Aldrig gjort förut men lovade Petra det så var bara att ställa upp. En nu erfarenhet rikare helt enkelt.
Sen blev det att följa med Petra hem för att kolla på tre kronor boxen. Vi hann med 9 avsnitt under dagen. En lugn och skön Söndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0