Dragshow

Igår på morgonen bestämde vi oss för att gå ner och äta frukost i hotellrestaurangen istället för på hotellrummet som vi gjort alla andra dagar. Blir lite enformigt så idag slog jag till med en pannkaka med melon och ananas som var i smeten. Den var god men väldigt söt. Var alldeles disit ute när vi först kom ner dit men jättefint precis vid vattnet.



Efter poolhäng och iodning fixning blev det att ta en grisbil "tucktuck" till Chaweng ( en större stad brevid vår stad). för lite shoppning och middag. Den staden var mycket bättre och större och kanske mer ungdomsanpassad än vad Lamai är, inte för att Lamai inte är mysig men kul att se något nytt.



Efter middagen bar det av till en dragshow. Kanske inte lika som i Sverige då de flesta i showen redan var omopererade till tjejer men den var riktigt grym. De var jätteduktiga och avslutades i en ABBA final. En helt lyckad kväll i min smak! Var roligt att uppleva det här i Thailnad. Sen var inte alla lika förtjusta i den som en del men roligt var det. Fantastiska servtriser också!



Dagens händelser kommer senare ikväll när denna dag är över. Mycket mysig dag har det varit och hoppas på en lika mysig kväll helt enkelt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0